Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czytam te posty i często rzuca się w oczy irytująca Morrigna

Polecane posty

Gość gość

Czy was ta kobieta też irytuje? Siedzi od rana, poucza jakby miała trójkę dzieci.

Gość gość
Hehe może i ma trójkę, kto ją tam wie. A tak serio, to siedzę tu raz na jakiś czas, parę razy widziałam nick,ale nie zwróciłam szczególnie uwagi :D

Gość gość
Irytuje ale jak dla mnie to zakompleksiona laska której jeszcze hormony nie wróciły do normy więc olewam .

Gość jajo krokodyla
widocznie dzieci zabrali jej do domu dziecka bo w domu byla patologia :P, :P, :P

Gość gość
Mnie nie denerwuje żadna głupia baba tylko budzi usmiech tak jak w przypadku tytułowej M

Gość gość
Widze ja dopiero pierwszy raz. Ty musisz tu wysiadywac non stop skoro ciagle ci sie rzuca w oczy. A ja rzadko tu nie zagladam.

Gość gość
o Mor, masz teraz i Ty wątek o sobie! :D już jest nas cała grupka - jak dbasz tak masz, dns, Ty, ja. tylko nasz jądrowy pyrka zaginął...

Gość gość
Pierwszy raz? Czyli kłamiesz z tym zasadywaniem tutaj :D. Ja dla przykładu nie siedzę na kafe dłużej niż trzy godziny dziennie ale tą panią bardzo dobrze kojarzę.

Gość mia ta cara
Tak rzuca sie w oczy bo jest zalogowana:) Jestem pewna ,ze pelno tu "gosci" co siedza non stop na kafe.

Gość gość
LedZeppelin ty to akurat na właściwy temat wlazłaś bo bronisz Morrigne :D.

Hahaha :D No siedzę od rana, bo akurat mam wolniejszy dzień. Zwykle nie mam aż tyle czasu na kafeterię :). Wolę iść na kawę do koleżanki lub do kina z mężem:). Patologia? Wy w ogóle wiecie co oznacza to słowo :D. Na kafeterii jest tak nagminnie używane, że aż słabo się robi. Dzięki, dzięki.

Gość gość
Morrigna pisze od paru dni :)

Gość gość
Morigna to matka siedząca cały czas na necie a obok niej radośnie turla się dziecko na macie czekając na tatusia który wróci z pracy by wspólnie z rodzinką wyjśc na spacer :D. Tak napisała Morigna w odpowiedzi na post, oczywiście ja to zmodyfikowałam w trzeciej osobie.

Gość gość
Bo to sa odrzutki spoleczenstwa:) Nie maja zycia w realu ,nie maja przyjaciol czy kolegow ,nie maja pasji czy zainteresowan.Nic nie robia w domu i nie dbaja o siebie (bo przeciez kiedy jak siedza tu caly czas).

Gość gość
ja bronie normalnego czlowieka, to zakladanie watkow kto ile gdzie siedzi,ile zarabia, z czego zyje, ile ma dzieci jest chore. siedzi taka k***wka jako gosc i udaje zapracowaną, a analizuje kazdy wpis i wszystko koduje w swoim mozgu, zeby pozniej zalozyc watek, jak ktos sie utrzymuje z trójką dzieci skoro mąż pracuje jako ktos i zarabia brutto tyle. to jest straszne!

Gość gość
To też ta która się przypierdzielała do autorki jednego postu że pisze już trzeci raz ten sam temat co Morrigni bardzo przeszkadzało . Typowa kafejkowa szmata.

Gość gość
a co mozna robic z 4 miesiecznym dzieckiem? jechać na narty czy uczyc go jezdzic konno? bo ja nasze wycieczki ograniczam do jezdzenia w wozku, biedne moje dziecko... mogloby tak jak wasze juz isc na piwo z kolegami, albo w empiku poczytac ksiazke z dziewczyna.

Gość gość
a jak sprawdzić gościa ile siedzi i co piszę ??

A co mam się tarzać po podłodze razem z dzieckiem? Błagam Was, co za żenada. Siedzę raz jeden od rana na kafeterii, bo mi się po prostu zwyczajnie nudzi. Nie mam żadnej koleżanki na macierzyńskim jak ja, więc sobie weszłam na forum i tyle. Zabronisz mi? Rzucam się w oczy? Tutaj nietrudno rzucać się w oczy jeżeli jest się zalogowanym. Wśród tłumu "gości".

Gość gość
to ja 12.42 oczywyscie mam na mysli Morrigne czy ta Led( ta Led to wogole porazka ona chyba nawet je przed monitorem)az starch pomyslec jak nudne maja zycie.

Gość gość
a czemu szmata? myslisz ze jest rozwiązła seksualnie?

Gość gość
No ale ten normalny człowiek Morrigna właśnie udowadniała jednej dziewczynie że pisze już trzeci raz i by nie zakładała durnych tematów bo nikt przez kafe nie pomoże a dziewczyna chciała tylko zapytać o ważną rzecz. Na odwet nie dała się zbić tylko wymyślała pierdoły że to ta sama osoba i już trzeci temat no katastrofa jakie to irytujące.

Led daj spokój, tu jak się ma stałego nicka to jest się zaraz atakowanym. Nie rozumiem co złego widzicie w tym, że całą rodziną pójdziemy na spacer? Pewnie wy same targacie wózki, a mężuś przed tv piwsko żłopie.

Gość gość
nie przed monitorem, przejdz się do sklepu z elektroniką to zobaczysz jakie cuda teraz są. czasem sobie przeglądam z łózka nawet wasze wpisy, aaa! a czasem gdy śpiące dziecko oddycha sobie świeżym powietrzem, a ja majtam nogą wózek nad rzeką na deptaku :) taka to teray technika, monitorowa laseczko :)

Aha to Ty idź zbić lepiej tą gorączkę, weź ten apap czy paracetamol, bo chyba już powoli zaczynasz majaczyć.

Gość gość
Ja też czytałam ten temat z tą gorączką w ciąży jak Morrigna nagle się rzuciła żeby autorka nie zakładała poraz trzeci tego samego tematu i że nikt nie pomoże przez internet. Morrigna to skoro nie masz koleżanek to na jakiś pokoik przyjaciółek matek? Przydałoby ci się bo faktycznie ci się nudzi.

Gość gość
a, w ogóle się pisze osobno, gosciu rozwinięty elektronicznie :)

Gość gość
gościu a ty ile siedzisz ?

Gość gość
Led masz 4m dziecko co mozna robic?Jestes smieszna wyjdz z nim na spacer ,poczytaj ksiazke w wolnym czasie,wyjdz do kolezanki (tej w realu) nawet z tym dzieckiem na kawke.Przejdz sie do sklepu,wez kapiel,zadbaj o siebie umaluj sie ,ubierz sie ladnie ,ugotuj cos smacznego.Jest 1000 rzeczy sto razy ciekawszych niz przesiadywanie calo dobowo na necie.

az starch pomyslec jak nudne maja zycie. x no....polemizowałabym, kto tu ma nudne życie.