Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czytam te posty i często rzuca się w oczy irytująca Morrigna

Polecane posty

Gość gość
zobaczcie o czym wy piszecie nie szkoda wam czasu? eh..zalosne...

Gość gość
Morrigna a ty znowu udzielasz się na temacie o niskiej temperaturze? Po co kobieto? NIe dość ci ? :D. Masz jednak schiza.

Gość gość
Ty, pracoholiczko :-) Właśnie jestem na spacerze ;-)

Gość gość
Led Zeppelin nawet na spacerze nie umiesz odpuścić ? A patrzysz dobrze jak drugą ręką prowadzisz wózek? Uważaj że kafe jest tak pasjonująca że pod koła spadniesz a szkoda....dzieciaka.

Z tego wynika, że nie warto mieć stałego nicka :P bo ktoś kto się nazywa po prostu "gość" może sobie naparzać do woli i udawać 20 osób na raz, we wszystkich tematach i nikt się oczywiście nie czepi. Dlatego autor tego tematu jest fałszywcem i hipokrytą, ma w tym momencie zerowe poważanie u normalnych ludzi.

Gość gość
Siedzę na ławce, dziecko, którego Ci szkoda (milusia jesteś:) ) śpi smacznie. na razie nic nam nie grozi, ale dzięki.

Gościu, a dlaczego mam się nie udzielić? Odpowiedziałam dziewczynie na pytanie. I co? Daga jaga niestety ale masz rację. Led, a ja zaraz idę na spacer, ciuchy już uprasowałam, niech no mi tylko dziecko wstanie :)

a! jeszcze jedno!! nie kumam czemu jest irytująca wg Ciebie anonimowy, beznickowy GOŚCIU autorze? Każdy może pisac na forum, pouczać, narzekać, odpisywać, pytać, opowiadać - nie czytaj tego co ona pisze i już! Po to zakładasz temat? Ty to się dpiero muszisz nudzić :P

Gość gość
morrigna a ty jak prasowalas to telefon w buzi trzymalas i jezykiem pisalas posty hahaha