Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czytam te posty i często rzuca się w oczy irytująca Morrigna

Polecane posty

Gość gość
nie, ja nie pije kawy bo dostaję po niej sraczki. ale bardzo lubię i czasem mimo to chlapnę. niestety, czas mija i już nie daję rady żłopać jej hektolitrami jak to studentki zwykły :)

Gość gość
A tam , dajcie spokój , zarówno zakompleksiona Led która rzuca pseudo błyskotliwymi hasełkami jak i jej ogonek Morrigna to ta sama osoba a nawet jeżeli cudem nie to siebie warte bo ostatnia ma coś z psychiką, udaje grzeczną a szmata z niej.

Gość gość
szmata, bo jest rozwiązła seksualnie. Morrigna, już cała Polska wie. dns, szalejemy!

Gość gość
Czytam te posty i często rzuca się w oczy irytująca Morrigna 1 2 17.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość Czy was ta kobieta też irytuje? Siedzi od rana, poucza jakby miała trójkę dzieci. xxx xxx xxx ciekawe kto siedzi od rana do nocy:D:D:D:D

Gość gość
Led Zeppelin banieczki już załatwione , sielanka , jakie to rozczulające głupia babo :D. A i ciasto jeszcze upiecz (pamiętaj że to należy to podstawowych zadań tak pracowitych pań domu jak ty ). Co ja.....pewnie już upiekłaś :D

Słuchaj gościu. Jak pracowałam nie miałam czasu na fora. W ogóle nie wiedziałam o istnieniu kafeterii. Gdy zaszłam w ciążę szukałam pewnych informacji i wyskoczyła mi właśnie kafe. Nie mam na to wiele czasu, przynajmniej na rozpoznanie tematu, odpisanie w każdym wątku. Ale daję radę. Poza kafe mam otwartych kilka innych zakładek. Powiem Ci, że czasu na kafe mam raczej tyle, żeby być pomarańczowym trollem i stworzyć tu swoistą lożę szyderców. Wiem, że dałabym radę, bo jest się z czego nabijać;) Kafe to taka szybka rozrywka, jak przejrzenie gazety ze zdjęciami. Przyznaje, że na książkę czasu brakuje. Przyznam też, że prawie niczego cennego nie dowiedziałam się z kafeterii. Można uznać, że tracę tu swój czas. Ale czasem potrzebuję oderwania i uwierz mi, że potrafię zaśmiać się w głos czytając wątki;) Tak dla sportu czytam;)))

Gość gość
nie no faktycznie trzeba się logować

Gość gość
Morrigna raz okazałaś się dziś szmatą w rozmowie i teraz masz już przerąbane :D ale jesteś za to popularna ;).

ja sobie właśnie jem ciasto, które upiekł mój mąż i czekam, aż przyjdzie z pracy to ugotuje dla nas obiad :) mam sporo czasu :D mogę sobie tu siedzieć i was wkurzać.

Gość gość
a ja mam w ujj czasu bo mam ciąże leżącą i jestem tu 24 h na dobę no ale jako gość :) namierz mnie autorko powodzenia i szczerze to nie wiem czemu mi zalogowane nie przeszkadzają a takie tępe krowy jak ty tak

Szmatą? Bo powiedziałam dziewczynie, żeby nie zakładała więcej tematów? Bo jej przecież nikt przez komputer nie zbada. Fakt. Szmata ze mnie.

dns, dowiesz się zaraz, że taką leniwą krowę mąż zaraz rzuci i ciesz się tymi obiadami, póki możesz :-D

Gość gość
akurat pieczenie nie jest moją mocną stroną i nic nie upiekę :D

Gość gość
dns ja sobie właśnie jem ciasto, które upiekł mój mąż i czekam, aż przyjdzie z pracy to ugotuje dla nas obiad usmiech.gif mam sporo czasu smiech.gif mogę sobie tu siedzieć i was wkurzać. Jak nie masz nic do roboty to sobie siedz.Smutne masz zycie :)

heh. a co wy kobietki się tak burzycie, że jedna cały dzień, druga połowę dnia siedzi w necie? przecież każdy siedzi ile chce...ja na przykład teraz w ciąży śpię czasami do 10:00, zasypiam o 2 w nocy i też się rzucicie na mnie że za długo? mam czas na wszystko, bo jestem na l4, to moja pierwsza ciąża. I mogę sobie dostosować czy chcę sprzątać rano, czy po południu, czy więcej leniuchować itp. ale wszystko zrobię co mam w planach...:)

Gość gość
oooo dns, na pewno Cie zdradza i odkupuje winy obiadem. naiwna!

Gość mamasynka000
Ja tam przyznaje się bez bicia- mam teraz naprawdę nudny żywot. Przy małym synku- bezproblemowym zresztą, za granicą, mąż całe dnie w pracy. Często zaglądam na kafe gdy wszystko ogarnę, posprzątam, ugotuje, poćwiczę, pobawię się z dzieckiem. Mam tu namiastkę plotek z realnymi koleżankami. Na Morrigne też zwróciłam uwagę- bez obrazy ale i mnie wydałaś się irytująca, może masz taki sposób pisania

Gość gość
" LedZeppelin akurat pieczenie nie jest moją mocną stroną i nic nie upiekę smiech.gif" My juz wiemy co jest twoja mocna strona-pisanie bzdur na kafe :)

hahhaa, pewnie już ma kochankę :D bo nie mógł zdzierżyć, że musi mi gotować, chociaż bardzo to lubi :D oczywiście muszę dodać, że mąż przychodzi z pracy po 12h ciężkich robót- prawie jak w kamieniołomach, ledwo na oczy patrzy, ale ciepły obiad zawsze pod nos mi podstawi. Ustawiłam się w życiu ;)

Nie wiem, jak jest na innych forach. Nawet na kafe, ale w innych działach. Ale jeśli mamy tu przegląd młodej Polki, matki, to sorry - dobrze nie jest. Baba babie oko by wydrapała, do każdej wypowiedzi któraś się przywali. Każda normalna ma już stworzony czarny pijar.

Alka zaraz Ci napiszą, że nie tyrasz do dnia porodu tylko wykorzystujesz państwo i na L4 siedzisz :/

Gość gość
złosliwym szaraczkom z kafe się nie zdarza :) jak Jarosław K. powie w TV Trwam, że jest źle, to jest źle. nie ma radości!

Gość po co odpisujecie
wymienione kobiety? mialam tuaj czarny nick , pisalam sporo tak jak i inne osoby.>Pomaranze zniszczyly kazdza z nas, w tym sensie ze na poczatku sie tlumaczysz, pozniej ci to zwisa, jeszcze pozniej sie z tego smiejesz a na koncu nie masz juz ochoty pisac....tak bedzie i z wami

czy ja mam smutne życie? hmm.. owszem trochę się zmieniło po urodzeniu dziecka. Dziecko małe, wrażliwe jeszcze na bodźce, więc nie mogę jej targać gdzie i kiedy mi się żywnie podoba, bo potem to odreagowuje. Co powinnam robić, żeby było weselej? Może oddam małą do dziadków, pójdę sobie do kina, na dyskotekę, poszwędać się po galeriach? Gościu- powiedz mi, co mogę zrobić, żeby moje nędzne życie było weselsze? Tylko uwzględnij wrażliwość mojego małego dziecka.

Gość gość
Morringa witam. Głośno o tobie. Otóż to ja dziś we własnej osobie założyłam temat o wysokiej temperaturze . Jestem w 6 tygodniu ciąży . Zarzuciłaś mi że zakładam temat już trzeci raz a kiedy napisałam że to mój pierwszy dalej upierdliwie negowałaś. Czy ty masz jakiś rentgen w oczach? Zbyłaś mnie że nikt mi przez net nie pomoże i nie zmierzy temperatury tylko że ja o to nie prosiłam! Dziewczyny aż głupio bo na codzień to ja staram się dawać sensowne porady a dziś wypadło na mnie by okazać się tą naiwną i głupią i oczywiście znalazła się Morrigna.