Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewiczandra_92

Co zrobić by Maciej i Mariusz przestali mnie unikać

Polecane posty

Gość gość
Jeszcze dwa słowa, odnośnie tego Mariusza i Macieja - oni mieli dobry pomysł, żeby się do siebie nie zbliżać przez jakiś czas. Ludzie potrzebują czasem od siebie odpocząć, nie za długo oczywiście. Nawet czasowe ochłodzenie relacji też jest dobre. Bo jak się za sobą stęsknicie i jak się później spotkacie, jak się na siebie rzucicie...to gwiazdy zobaczysz. Oboje zobaczycie.

Zachowaj ten dwukropek z gwiazdką na wytłumaczenia i najlepiej pomnóż go bo jednym to wiesz.

Teraz już miarka się przebrała, jestem czerwony ze złości, jak nie powiesz tu tego to zepsuje ci telefon.

Ty i ja Zwykle jesteśmy razem Codziennie razem, zawsze. Naprawdę czuję Że tracę mojego najlepszego przyjaciela. Nie potrafię uwierzyć To może być koniec. To wygląda jak gdybyś ty odchodził, Więc ja nie chcę wiedzieć. Nie mów Wiem dokładnie co powiesz Proszę przestań wyjaśniać. Nie mów do mnie, ponieważ to boli. Nie mów Wiem co myślisz Nie potrzebuję Twoich wyjaśnień Nie mów, ponieważ to boli. Nasze wspomnienia One potrafią być zachęcające Ale niektóre Są zupełnie przerażające. Gdy umrzemy, oboje ty i ja Z moją głową w moich dłoniach Siedzę i płaczę Nie mów... To wszystko się kończy przestaję udawać. Kim jesteśmy? Ty i ja. Widzę nas umierających... jesteśmy? *poza tym oni i tak nie wierzą w twoje słowa.

Gość gość
gvfgghcgfgfcgfcyutyigtgyyyyyyyyyy

Gość gość aadt
Ja wierzę. . Uczucie ma być prawdziwe i szczere. Nie wiem dlaczego jeszcze oczekujemy, że powinno być doskonale, książkowe, idealnie skrojone, odrysowane od linijki, wycięte od najlepszej formy. Na naszej ludzkiej płaszczyźnie zazwyczaj jest ono ułomne, niedoskonałe, bo obarczone codziennością (troski, nastroje, niedyspozycje, zmęczenie, humory itp.), czasami balastem przeszłości - ale to wszystko jest nieważne. Ważne, aby uczucie było szczere. Ja jej wierzę. /aadt/

Gość gość aadt
W dodatku zadziwiające jest dla mnie to zjawisko, że złości nas w tej drugiej osobie to czy tamto - pewne zachowania,cechy charakteru czy osobowości, a całokształt tych cech i zachowań jest jednocześnie tym, co wyróżnia tą osobę z tłumu, czyni ją jedyną i niepowtarzalną, a w naszych oczach - najlepszą na świecie. /aadt/

Gość gość aadt
A tak w ogóle, to aż się prosi żeby napomknąć coś o kobietach, jak by ktoś nie wiedział o nich za wiele, to może go oświeci : Tak pisał o kobietach Julian Tuwim i jest to kwintesencja natury kobiety (syn fubu się wkurzy, ale co mi tam): (...) A że ją Pan Bóg stworzył, a szatan opętał, Jest więc odtąd na wieki i grzeszna, i święta, Zdradliwa i wierna, i dobra i zła, I rozkosz i rozpacz, i uśmiech i łza… I anioł i demon, i upiór i cud, I szczyt nad chmurami, i przepaść bez dna. Początek i koniec – kobieta – to ja (...). /aadt/

Na naszej ludzkiej płaszczyźnie Na waszej ludzkiej płaszczyźnie. Nie zapominaj z kim rozmawiasz. Ja jej wierzę. Mój ojciec też jej wierzy. ale to wszystko jest nieważne Jakby to wszystko było nieważne to twojego je*banego w d**ę pana boga jahwe nic by nie obchodziło czy ktoś grzeszy czy ktoś jest zły czy dobry, czy tak czy siak.

Gość ble błe blę
A co by zrobiła Basia ?? Basia by dała ....

Gość gość aadt
Zwykła solidarność jajników. . Dobranoc kotki. /aadt/

No jakby był wystarczający to byśmy niczego już nie pragnęli. Ale to że nie jest wystarczający nie oznacza że nie jest prawdziwy.