Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest takie coś jak solidarność kobiet w pracy w szkole w rodzinie itp

Polecane posty

Gość gość
tak, jesli maja wspolnego wroga

Gość gość
nie istnieje coś takiego. Kobiety to tępe suki, które tylko patrzą jak zaszkodzić swojej "konkurencji". Rywalizacja między nimi zawsze wygra z solidarnością.

Gość gość
ale w rodzinie że matki bardziej lubią córki?

Gość gość
bo na ciąża i macierzyństwo i wychowywanie dzieci,matki się tak żalą jak się rodzi chłopczyk, że marzyły o córce, wspólne chodzenie na zakupy, przystrajanie jej, kupienie jej pierwszego stanika.istnieje coś takiego jak solidarność matek?skąd się to bierze?

Gość gość
nie ma zadnej kobiecej solidarnosci i przyjazni

Gość gość
na ogol jest solidarność wrod ludzi, ktorzy maja te same problemy, cele.jest solidarnoic lekarzy, nauczyceli itp. W kwestii spraw "typowoow kobiecych" oczywiscie jest taka solidanosc,wiadomo,ze matka z corka albo kolezanki maja wspolnych tematow, radza sobie itd

Gość gość
jest.Że niby dlaczego wy jako kobiety KONIECZNIE lubicie się spotykać z kobietami i gadać z nią na wszelakie tematy mówię tu o przyjaźni.A na forum można zauważyć solidarność kobiet w postaci takiej że wyśmiewają się z facetów,ośmieszają,ubliżają,poniżają, a siebie wywyższają.

Gość gość
ale kobiety ofiary przemocy -często mowia ze ich rodzone matki odmówiły im pomocy i gadały,, nie mozesz sie rozwiesc, co ludzie powiedza musisz wytrzymac, itp-hahha- tak wygląda solidarnosc kobiet w rodzinie i w ogole

Gość gość
j a nie wierze w kobieca więz rodzinna miedzypokoleniowa ani w ogole żadną

Gość gość
gość j a nie wierze w kobieca więz rodzinna miedzypokoleniowa ani w ogole żadną \XX to smutne masz zycie

Gość gość
mam radosne zycie - naprawde mozna sie obejsc bez spotkan towarzyskich z kobietami i wiary w kobieca wiez rodzinna i miedzypokoleniowa i w ogole

Gość gość
obejsc sie mozna, ale milosc, więz rodzinna to piekna sprawa. Im wiecej milosci i przyjazni, tym zycie radosniejsze

Gość gość
ale ja nie czuje wiezi tylko z kobietami- od zawsze ich towarzystwo bylo dla mnie nudne, okropne -męzczyzn uwielbiam ich towarzystwo jest super

Gość gość
nie czujesz wiezi z matka? corka( o ile masz?) siostrą?

Gość gość
po prostu nigdy nie moglam z kobietami znalezc wspolnego języka

Gość gość
nie ma czegoś takiego!!! ja jestem w zaawansowanej ciąży a kobiety wpychają się mi w kolejkę w sklepie (nie chodzi o przepuszczenie ale o wpychanie), a mężczyźni to jeszcze potrafią ustąpić. To samo na pasach, jak jedzie baba to się nie zatrzyma, nie przepuśc*****szego, a facet częściej. Żenada.

Gość gość
prawda jest taka, ze polskie kobiety są dla polskich kobiet okropne. Nie lubię używać brzydkich słów, i dlatego tylko tak napisałam

Gość gość
szkoda, bo połowa swiat to kobiety, tracisz tę polowę

Gość gość
smieszamnie psychologiczn e gadki z e kobietom niezbedna jest przyjazn z innymi kobietami i spotkania w kobiecym gronie-ja obywam sie bez tego , po co mialabym spotykac sie towarzysko z innymi kobietami/ zeby dostac nóż w plecy?

Gość gość
Mysle, ze gdyby nagle w Polsce faceci kazali kobiecie nosic burke lub zakazali prowadzenia samochodu, solidarnosc kobiet by sie ujawniła. Musi byc problem, temat który jednoczy.

Gość gość
to wspolczuje znajomych kobiet - ale kazdy ma towarzystwo, na jakie go stac :):)

Gość gość
wcale nie -ogromna wiekszosc kobiet ma niewolnicza mentalnosc przez ktora jest posłuszna tzw autorytetom które każa rodzic kobietom co rok lub 2 i miec jak najwiecej dzieci najlepiej kilkanscioro, 20 lub 30

Gość gość
Czytałyscie moze ksiazki takie jak spalona zywcem, kwiat pustyni? glowne bohaterki doznały ogromych cierpien przez swoje matki

Gość gość
jakos w Polsce nie maja 30rga dzieci wiec mentalnosc kobiet nie jest taka niewolnicza:)

Gość gość
nie przez matki, ale przez kulture, religie, ktorym sie podporzadkowaly i kobiety i mezczyzni

Gość gość
2013-12-17 15:40:19 -ale wy mówicie o więzi i miłości między kobietami a przecież miłość w rodzinie nie powinna być ze względu na płeć,pomiędzy kobietami, albo opierać się na płci matki do córki i odwrotnie.

Gość gość
tzw autorytety każa kobieto nosic namioty i wory pokutne, gorset ortopedyczny reformy do klan pantalony do kostek a kostiumy kąpielowe jak z 19 wieku- niezliczone idiotki rodza stado dzieci bo tzw autorytety tak każa-

Gość gość
każa nosic barchanowe reformy do kolan - ogromna wiekszosc kobiet ma niewolnicza mentalnosc przez która nie umie samodzielnie myslec tylko jest posluszna tzw autorytetom ktore głosza mądrosci rodem z epoki jaskiniowej

Gość gość
17.12.13 -to prawdopodobnie jest prawda, bo jak chodziłem na kurs prawa jazdy to on mówił że kobieta kobiecie wymusi pierwszeństwo to ta przeklina.A czy jak mężczyzna by wymusił pierwszeństwo to czy bardziej by was to nie zdenerwowało niż niż jeśli byłaby to kobieta?