Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Urzędnik 28

Wkurza mnie że te wszystkie panny teraz takie ambitne

Polecane posty

Gość Urzędnik 28

Ciągle jakieś studia podyplomowe, nauka dodatkowych języków, jakieś kursy. Aż wpadam w kompleksy, bo pomimo magistra czuję się przy nich słabo wykształcony, a w w wolnych chwilach wolę siłownię, w weekendy piwo z kumplami. Czyli żyję jak prosty facet po zawodówce. Z drugiej strony prostej panny nie chcę. I koło się zamyka.

Gość gość
jeszcze zatęsknisz za prostotą!

Gość drewniana_panienka
wyścig szczurów , o to chodzi ...

Gość gość
Ja juz tesknie. Facec*****studiach to psychole z przerostem ego

Gość Urzędnik 28
To bierzcie sobie takich po zawodówce, co się wysławiać poprawnie nie potrafią. Ja jestem po studiach, ale też nie jestem żadnym pedałkiem w rurkach, który uczy się 6. języka obcego.

Gość gość
To idź na studia!

Gość gość
'To bierzcie sobie takich po zawodówce, co się wysławiać poprawnie nie potrafią' zabawne.. ja jestem po zawodowce, jakos nie mam tego problemu. w dodatku wyobraz sobie ze znam 2 jezyki obce i mam ciekawe zainteresowania :D

Gość Urzędnik 28
Kiedyś ludzie po zawodówce byli bardziej rozgarnięci od tych, co dzisiaj wychodzą z liceum - dzisiaj nawet liceum obycia nie gwarantuje.

Gość gość
a czy to kobiet wina, ze są od Ciebie ambitniejsze? to bierz jakąś na Twoim poziomie ambicji, proste.

Gość Urzędnik 28
Moją pasją jest muzyka oraz sprzęt audio - dużo w to inwestuję i sporo czasu temu poświęcam. Dokładam jeszcze siłownię i nie mam już ochoty na żadne kursy i inne sratatata nie wiadomo co.

Gość gość
To pomyśl, ile zarabia mniej wyksztalcona kobieta.

Gość gość
Urzędnik 28 Moją pasją jest muzyka oraz sprzęt audio - dużo w to inwestuję i sporo czasu temu poświęcam. Dokładam jeszcze siłownię xxxxxxxxxxxxx to za co chcesz rodzinę utrzymać???

Gość Urzędnik 28
Na razie mnie interesuje tylko niezobowiązujące bzykanko, ale nie chcę być dla takiej panny chłopkiem roztropkiem.

Gość gość
No to sorry, idź do burdelu, tam znajdziesz mniej ambitne może.

co to znaczy w XXI wieku "utrzymać rodzinę"? jestem kobietą, a nie rozumiem:) te panny chcą ciągnąć kasę z faceta czy z miejsca go zapłodnić i ciągną kasę na dziecko? odpowie mi ktoś?

Gość gość
to czemu przeszkadza Ci jakie wykształcenie ma worek na spermę? aaa, bo te ambitne nie chcą takim workiem być a pustaki są dla Ciebie za puste? hahahaha co za gość, chyba masz 18 lat a nie 28

Gość Urzędnik 28
Lubię obcować z kobietami na jakimś tam poziomie.

Gość gość
obcować? przecież chcesz tylko niezobowiązującego bzykania, więc raczej Tobie tego "jakiegoś tam" poziomu też brakuje, więc szukaj w swojej lidze, inteligentne się z takimi raczej nie zadają, a już na pewno nie w tym wieku

Gość Urzędnik 28
Inteligentne kobiety też mogą w danym momencie swojego życia nie szukać związku, jednocześnie nie rezygnując z seksu.

Gość gość
i co łudzisz się, że wybiorą w tym celu ciebie?:D

Gość Urzędnik 28
Magister, pracujący w urzędzie, przystojny, nieźle ubrany, wypachniony niezłymi kosmetykami.

Gość gość
Ja znam masę pseudointeligentnych dziewczyn co to nawet porządnie zdania nie potrafią skleić, wpieprzają się wszędzie po znajomości, robią po 3 kierunki studiów za kasę tatusia i uważają się za nie wiadomo kogo. To że ktoś ma studia nie znaczy że jest lepszy od kogoś po zawodówce, ja mam zawodówkę i liceum i mam się czuć gorszy od Ciebie ? W życiu haha..Koleś 28 lat urzędnik mgr w dodatku i pisze takie rzeczy, jesteś żałosny. Normalni ludzie nie zwracają na to uwagi.

Gość Urzędnik 28
Poza tym z racji pracy biurowej w urzędzie wyglądam młodo i mój wygląd nie jest spracowany, jak u kogoś kto haruje ciężko u prywaciarza. Nie uważam się za lepszego od nikogo, ale jestem wygadany itp. i mogę być smacznym kąskiem jako partner do niezobowiązującego seksu - związku nie chcę. A nie chcę, bo uważam że za mało zarabiam jak na swój wiek.

Gość Urzędnik 28
Nie stać mnie na związek, mam ochotę sobie p******* niegłupią i bystrą pannę, zrozumiano?

Gość gość
niegłupie i bystre nie lecą na ******,czy, wiesz?