Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doriiia

moj prezent dla meza jedyny w swoim rodzaju

Polecane posty

Gość doriiia

Miesiac temu odkrylam z maz mnie zdradza, zdobylam dowody ale nie powiedzialam z wiem, zachowuje sie jakby nigdy nic,jestem czula itd nawet bardziej niz zwykle :-) pod choinke przygotowalam niespodzianke dla niego, duze pudelko, w nim mniejsze,mniejsze itd,a w ostatnim koperta z zdjeciami z kochanka i pozew o rozwod :-) myslicie ze sie spodoba ?:-) dodam ze na wigiliu bedzie cala nasza rodzina, ok 15 osob :-)

jesli to prawda z ta zdrada to prezent super, niech wie skur....... i przynajmniej zapamieta te swieta na cale zycie.

Gość gość
Będą czadowe święta :)

Gość doriiia
Tak prawda na 100% zdradzil. Ciesze sie ze nie wygadalam sie od razu, tylk ochlonelam najpierw, i tak to rozegralam

bardzo dobry prezent:-) nawet jak będzie aż tyle osób. Zapamięta sobie te święta:-) Napewno ktoś ci napisze że jestes nienormalna, że powinniście załatwiac to między sobą a nie przy wszystkich itp. tylko że jak zdradzał to mogl się liczyc z tym że to się wyda i wszyscy sie dowiedzą. BRAWO!

Gość gość
Oj będzie awantura jeśli będą rodziny od strony autorki i jej niewiernego męża, ale warto myślę, że mina męża będzie bezcenna;)

Gość gość
Super, super, super :)

Gość gość
No to będzie zemsta na całego:D

Gość doriiia
Mam tylko troche wyrzuty sumienia ze popsuje reszcie rodzinki ten wieczor,a oni nic nie zawinili,ale nie zrezygnuje z tego... caly czas go nakrecam jaka to cudowna niespodzianke mam dla niego a on umiera z ciekawosci...

Gość gość
kurcze powiem ci ze myslalm o podobnym prezencie dla mojego meza, ale po pierwsze nie mam jeszcze pozwu , chyba ze sama napiszę tak na brudno, a poza tym jednak zal mi dziecka i rodziny ze będą na to patrzeć, co oni są winni? ech

hehehehe. gnojek jeden. jak wpadlas na zdrade ? ja to bym pewnie ryczala do poduchy, psia morda z tymi niewiernymi gnojami.

Gość gość
mój jak mu ostnio zadzwoniłam do pracy i powiedzilam ze mam dla niego niespodzianke to az się caly trząsł ze strachu jak przyjechał buhahahahha a ja tylko ciacho upieklam

Gość doriiia
Ja tez ryczalam przez pierwszy tydzien,ale potem wzielam sie w garsc. Znajoma z innego miasta widywala go z NIA, przyjezdzal do jej mieszkania, czasem codziennie...

Gość gość
znalzlam w jego komputerze ukryty folder ze zdjęciami i to był zupełny przypadek, bo instalowalam sobie picasę w zupełnie innym celu, a ten program ma to do siebie ze zbiera zdjęcia z wszystkich dyskow i folderow poxniej zaczelam sprawdzać mu komórkę i znalazłam smsa od kochanki a tak poza tym to wszystkie objawy zdradzającego meza ale ja się oczywiście nic nie odmyslalam jak wyjezdzal na mecze, szkolenia i nocowal poza domem, jak kupowal sobie perfumy i cichy, jak lazil z telefonem do kibla itd. milosc jest slepa

Gość gość
jeszcze zadbaj o bezpieczne wycofanie się na z góry upatrzone pozycje, bo będzie się działo, oj będzie....

Gość gość
Kurczę jak mi facet wywinie taki numer to zrobię tak samo :) Dobre to!!!

Gość gość
Tylko niech te dowody będą niezbijalne i pewne, bo poszlaki mogą autorkę skompromitować, lub zostawić miejsce na wykręty typu "to tylko znajoma"

Gość gość
autorko o macie dzieci?

Gość gość
Ostra kobieta z Ciebie:D

Gość gość
Tak mamy syna 3 lata. Co do dowodow, w lozku nie zostali przylapani,ale na miescie z raczke,czule pocalunki itd, wiec nie wykreci sie. Cala moja wscieklosc i zal zamienily sie w chec zemsty.

Gość gość
To musisz być mocna psychicznie, skoro tak szybko doszłaś do siebie i chcesz sie mścić. Ja bym była kompletnie załamana, ale ja wkońcu choruję psychicznie:O

Gość gość
bardzo fajny pomysł :) podziwiam Cie, trzymaj się cieplutko

Gość gość
I super:!:!:*:) moja droga. Jeśli umiał zdradzić to niech teraz poniesie konsekwencje swojego czynu. Mnie zawsze przerazał fakt ze kolejarze zdradzaja swoje żony ale czy to prawda?

Gość gość
Pomysł całkiem OK. Mi szkoda by było syna i reszty boguduchawinnej rodziny. Będziesz musiała się ewakułować z przyjęcia zaraz po otwarciu prezentów :) . Ciekawe co on Tobie za prezent zgotuje?

Gość SłodkaS
Właśnie czy kolejarze zdradzaja swoje żony??:P

Gość brawuska
koniecznie napisz jak to wyszło wszystko!!!! Bede śledzić ;)

Gość gość
Ja też będę śledzić!