Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LUKSUS7777

dziewczyny chlopaki czy lubicie kupowac PRODUKTY LUKSUSOWE

Polecane posty

Gość LUKSUS7777
wiedzialam ze wiekszosc osob nie podejdzie do tego powaznie, tylko najwazniejsze by swoje frustracje wylac.......polaczki pieprzone

przeciez nikt nie wyladowuje flustracji. dobra ktore przedstawilas moga jedynie nalezec do klasy wyzszej sredniej ale nie do luksusowych. idac tym tropem moze sie okazac ze jeansy levisa to dobra luksusowe a przeciez tak nie jest...

Gość gość
luksus w przystępnej cenie www.perfumeria.in

Gość LUKSUS7777
niewazne...zamykam ten temat, nie mam zamiaru rozmawiac z ludzmi z low LIFE

Gość gość
"dobra ktore przedstawilas moga jedynie nalezec do klasy wyzszej sredniej ale nie do luksusowych" no a jakie miała przedstawić na kafeterii ??

Gość LUKSUS7777
chcialam tylko porozmawiac i wymienic sie roznymi informacjami, ale zawsze sie znajda jakies trole ktore nie pisza na temat tylko szukaja dziury w calym

Jakimi informacjami? Co kto ma w domu, w szafie, w garazu? Urzad skarbowy predzej bedzie zainteresowany taka lista. Taka wyliczanka "bo ja to mam to i to i to..." przypomina przedszkolne przechwalanki.

Gość LUKSUS7777
rokokowa no niestety widocznie nie do takich ludzi przeznaczony jest ten temat, ty sie do tej grupy nie zaliczasz:D

Gość LUKSUS7777
zal ci d**e sciska idz i nie wychylaj sie

Gość gość
Jak dla mnie to wcale nie są dobra luksusowe, takie ot, droższy zegarek guess, albo MK. Śmieszne, że każda teraz biega z zegarkiem Guess lub Michael K, bo to te najtańsze z drogich. Każdy wygląda podobnie, podobny styl, nic w nich drogiego nie ma. Albo te torebki MK, każda babka teraz ma jakąś i to ten sam model. Nigdy nie zrozumiem po co ktoś kupuje jeden, ten sam powielany model lub markę, chyba bo inni takie mają, a sami są za mało kreatywni by samemu pomyśleć nad inną marką i innym modelem.

Gość gość
Wiecie dla kazdego cos innego oznacza luksus. Rok temu majac polowe mniej co innego bylo dla mnie luksusem. Dzis nasza firma ma obroty dwa razy wyzsze niz rok temu, z tendencja zwyzkowa w tym kierunku. Poki co postawilismy dom 3 lata temu bez kredytu, obecnie sprzedajemy bo 150 m okazalo sie za malo i 1000m dzialki. Teraz mamy kupiony projekt 350m i dzialke 3000 m. Dla mnie to luksus. W lipcu br kupilismy nowego SUVa marki nie napisze jakiej bo jest chodliwa u ruskich. To tez dla mnie luksus. Bylismy w tym roku na 4 urlopach w tym 2 tyg w Norwegii - to tez dla mnie luksus. Duzo nie jezdzimy bo firma wciaga i pewnie bedziemy sie cieszyc tym pozniej tak w 100%. Nie kupuje az tak markowych ciuchow, torebek, nie znam sie i nie przywiazuje do tego uwagi - mam kilka ciuchow Burberry, Asosa. Ale w moim srodowisku niestety i tak albo sie ludzie nie znaja, albo mysla ze podroby - bo sie nie znaja.. Moze gdyby ktos mnie pokierowal..niestety nie mam zamoznych kolezanek. Lubie brylanty, to moje hobby, mam dosc sporo, na szczescie laik nie rozpozna wiec czasem chodze obwieszona. Zyje raczej skromnie, bo z biedy sie wywodze. Nie wiem co tam jeszcze. Planujemy kupic mieszkanie w Gizycku, dla zarobku. Korzustam tez z.tego ze codziennie moge isc na 'szoping' i z czystym sumieniem np. zostawic 50 czy 100zl napiwku po kolacji. Mam nadzieje ze czujesz sie potraktowana powaznie. :) Za rok pogadamy to pewnie moj wymiar luksensu sie zmieni ;) Mam 27 lat i dopiero poznaje ten swiat. Ale ciezko na to pracowalismy. :)

Gość gość
i jak kupuję dobro luksusowe to wcale nie czuję się lepsza, bo kupuję tylko te 'sensowne' luksusy, perfumy, zegarki itp. to co na prawdę ma wartość, sprawdzam pochodzenie, sprawdzam technologię kupowanych rzeczy. Po co kupować buty za kilkanaście tysięcy skoro okazuje się, że robi je ten sami chinczyk co robi dla zary? co to za luksus? luksus to jest jak młody projektant sprowadza skórę i inne elementy z najlepszych miejsc na świecie, a potem na miarę szyje mi takie buty jakie chcę i na moją stopę. Czuję wtedy, że do dobro opłacalne i luksusowe, a nie luksusowe ale wartę 2% ceny plus nagonka, reklamy, modelki, wspaniałe eleganckie salony (sklepy) obsługa, podatki, podatki, podatki.

Gość LUKSUS7777
do goscia, dziekuje ze napisalas, ja rowniez mam 27 lat:) pozdrawiam

Gość gość
Ja na razie nie mam kasy na droższe rzeczy, ale fajnie że są osoby, które mają na to kasę. Lubię popatrzeć na ładne, szykowne, luksusowe rzeczy :)

Gość gość
Jedyna na prawdę droga i luksusowa rzecz jaką kupiłam (nie licząc biżuterii, którą można traktowac jak inwestycje) to sukienka Gucci. Mała czarna. Odkąd ją mam nie kupiłam innej koktajlowej sukienki:)... Dobieram do niej różne dodatki, w ogóle mi się nie nudzi. Ulubione perfumy i szminka są z "górnej półki" , ale również nie używam wielu kosmetyków, więc nie mogę powiedziec, ze wydaję dużo... Ostatnio szukałam ładnej torebki. Znajoma z pracy zachwalała Michaela Korsa, i faktycznie wiele słyszałam wcześniej o tych torbach. Podjechałam do butiku- MASAKRA. Widoczny klej, tandetne aluminiowe łańcuszki, wielkie loga... Wielkie NIE. To samo tyczy zachwalanej tutaj firmy Guess- moja siostrzenica zażyczyła sobie na 16 rodziny zegarek tej firmy:)- i to samo-wielkie logo, kryształki, cyrkonie, bling-bling, biały skajowy paseczek:) Tandeta, ale jej wybaczam (ja w jej wieku nosiłam jeansy z brokatowym napisem ANGEL na tyłku)...

Gość gość
Ja nie wiem kto to jest. Za to uwielbiam perfumy Marca Jacobsa, a pod choinke zazyczylam sobie okulary w Dot'a :)

Gość gość
Guess to luksus ?HEHE

Gość gość
dla mnie marki luksusowe to takie na ktore nas przecietniakow nie stac, tylko milionerzy moga sobie pozwolic na naprwde marki luksusowe, jak cos jest dostpne dla wszystkich to nie jest luksusowe to zerzy z wyszej polki, wiec skonczcie sie chwalic bo naprwde nie ma czym

Gość gość
btw pierscionek za 10tys wow toz to mega luksus

Gość gość
jeśli napisze, ze ponad 100tys zl wydalam z mezem na podroze to dużo czy mało ? nie przywiazuje do tego wagi, po prostu realizuje swoje i meza marzenia o podróżach.Te 100tys to kwestia paru lat, kilkanaście wyjazdow, mam mieszkanie wlasnosciowe,samochod,garaz,dzialke,nic wyjątkowego,wiekszosc pieniędzy przeznaczamy wlasnie na podroze po swiecie i traktuje to jako luksus dla mojej duszy,wole sto razy jechać i zwiedzac swiat niż kupic zegarek czy buty drogiej marki a z przyziemnych rzeczy ostatnio kupiłam sobie podkład marki Revlon i to już było dla mnie luksusem, prawie 70 zl :)

Gość gość
to wasze przechwalanie jest żałosne. to TYLKO dobra materialne, tylko rzeczy. wiadomo, lepiej mieć niż nie mieć ale tak naprawdę , jakie to ma znaczenie?

Gość gość
podbijam temacik