Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wypadanie wlosow

Polecane posty

Gość gość

Wypadaja mi strasznie wlosy, chyba ze stresu bo wyniki krwi sa super, wszystko ok. Kupilam sobie skrzypovita i lykam od 2 tygodni, bede lykac jakies 4 mc bo podobno efekty sa dopiero po 3 mc. Co innego mi polecacie na nadmierne wypadanie wlosow?

Gość rozwódkaaaa
polecam zlikwidowac przyczynę. Zazwyczaj włosy wychodzą: - na wiosne - na jesień 3 m-ce: - po operacji - po ciąży - po zachwianiu równowagi organizmu w stresie. Trzeba na spokojnie poczekać az organizm sie zregeneruje, nie szkodząc mu dodatkowo w tym czasie.

Gość gość
Connect nie Connecticut, poprawiło mi automatycznie.

Gość gość
włosy mogą też wypadać przy anemii, zaburzeniach pracy tarczycy i zaburzeniach hormonalnych (hormony płciowe) od kilku miesięcy stosuję szampon Dermena i olejowanie włosów i jest ciut lepiej, mniej włosów wypada, nie stosuję szamponów z silikonem i jedwabiem, keratyną, od tych włosy robiły się coraz bardziej kruche i zniszczone a skóra głowy swędziała

Gość gość
nie interesuje mnie reklama i sprzedawcy! jakim szamponem dokaldnie myjesz wlosy tym bez silikonow? i jaka odzywka?

Gość gość
Ja myję szamponem clear, a odżywką matrix. Czasem na 10 min przed myciem wcieram w koncówki olej arganowy.