Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko placze w nocy

Polecane posty

Gość gość

powiem szczerze, ze ucieklam od niego z pokoju bo beczał co godzine,dwie. tak wiem, zeby. z mezem tez nie spie,bo chrapie jak stary górnik. w pokoju dziecka bedzie stalo niedlugo jego male łóżko. wstaje do niego mąż. dlaczego on? bo jak ja sie obudze, to po ptakach 3godziny bede lezec. a on? 5sekund i spi znowu. rece opadaja, ma 18miesiecy. mam dosc. kiedy w koncu nie będzie plakal, bo dla mnie sen to podstawa. z powodu niespania zrezygnowalam wlasnie z piersi od razu po urodzeniu. karmił tez mąż w nocy. to nasza wspólna decyzja, mamy swoją firme, wiec odsypiamy czasem do 9.

Gość gość
ja chce zeby on w koncu spal.boze.

Gość gość
To się nigdy nie skończy mój ma ponad 2 lata i też muszę wstawać w nocy a to chce pic a to siku a to mu się coś przyśni a to chory i budzi się w nocy

Gość gość
czyli dalej dupa tak?

Gość gość
1 pytanie czy ma wszystkie zeby ? 2 po 3 roku zycia przejdzie mu, zobaczysz ;)

Nie rozumiem tylko po jaką cholerę ludzie decydują się na dziecko skoro przeszkadza im płacz - w nocy :-o Myślałaś, że będzie raj na ziemi? Skoro płacze to czegoś potrzebuje, ale faktycznie lepiej jak śpisz, bo to podstawa :D

Gość gość
Decydując się na dziecko chyba widziałaś, że nocki będą zarywane...?

Gość gość
ale z ciebie dziwoląg ja piernicze.

Gość trzeba sie bylo modlic
Dzien w dzien w ciazy o to by dziecko spalo ci cale noce to moze by Bog wysluchal twojej modlitwy... Po co ci dziecko jak ponad jego potrzeby cenisz bardziej swoj komfort i sen? Jak wychowasz do pelnoletnosci to co rzceczy za drzwi i dowiedzenia? Wiesz, problemy sie dopiero zaczna. Dzis nie spisz bo on sie budzi a za pare lat nie bedziesz mogla spac z innych powodow. Nie jestes dobrze zmeczona chyba,bo jakbys byla to i mlot pneumatyczny by cie nie obudzil,ale dziecka kwilenie od razu. Ja z tym nie mam problemu. Wstaje w nocy kilka do kilkunastu razy i sie ciesze ze jestem tej istotce potrzebna. Owszem czasem jestem przemeczona,ale to ja prosilam by przyszla na ten swiat wiec chyba trzeba byc odpowiedzialnym? A jak dziecko mi spi dluzej niz zawsze to i tak wstaje sprawdzic czy wszystko ok bo spokojnie wtedy spac nie moge.