Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bole podbrzusza po cc

Polecane posty

Gość gość

Witam czy ktoras mama spotkala sie z czyms takim? Po cc doszlam szybko do siebie i oprocz lekkiego bolu blizny na zmiane pogody nic mi nie bylo do czsu. Jestem 20 miesiecy po i od jakis 3 co dwa trzy dni mecza mnie bole podbrzusza takie jak na okres. Jest to bardzo nie przyjemne bo trwa to kilkanascie godzin dwa dni lub trzy przerwy i znowu to samo natomiast jak zaczyna sie miesiaczka to przechodzi wszystko. Czy to moga byc jakies komplikacje? Zrosty? Taki czas po????

Gość gość
jestem 19 m-cy cc i boli mnie czasem blizna tylko... najlepiej zapytaj lekarza.

Gość gość
Jestem 13 msc po cc i mnie nic nie boli teraz jestem w drugiej ciaży i mam się dobrze

Gość gość
No wlasnie a mnie blizna juz dawno przestala bolec ale mam ciagle pobolewania jak na miesiaczke. Wizyte u lekarza mam dopiero w styczniu ale chcialam zapytac przed czy ktoras mama tak miala i co sie okazalo.

Gość gość
to nie od cc tylko jajników,,,

Gość gość
jajniki nie bola ciemnoto

Gość gość
Nie sadze ze ten bol pochodzi od jajnikow. X lat temu mialam zapalenie przydatkow i bol byl umiejscowiony konkretnie w jednym punkcie a teraz mam takie bole jakby skurczowe tak jak pisalam jak na miesiaczke i rozprzestrzenia sie po calym podbrzuszu i z tylu po ledzwiach :(