Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TEST którego dnia cyklu pewność 100 procent

Polecane posty

Gość gość

Moje cykle są 32-35 dniowe.Wczoraj był 30 dc zrobiłam test wieczorem po 2 lampkach wina.Wynik negatywny czy mogę brać ten wynik za pewny?

Gość gość
Poczekaj do tego 35 dc****owtórz test.

Gość gość
Witaj, ja miałam 32-33 dniowe cykle, test pozytywny wyszedł mi dopiero 35dnia, wcześniejsze były negatywne. Póki co jest 8tc.

Gość gość
To chyba najrozsądniej będzie powtórzyć kolo 40 dc jeśli się okres nie pojawi a jeśli się pojawi samo się rozjaśni :)

Gość gość
gość z 11:36 a miałaś wcześniej jakieś delikatne objawy inne niż na okres?

Gość gość
ja tez mam takie cykle, nieraz owulacja( mam silne bole owulacyjne, wiem zawsze kiedy mam owulacje) zazwyczaj 32-36dni, i testy wychodzily negatywne a po kilku dniach dopiero pozytywne, ale juz po badaniu bety bo nie moglam wytrzymac pamietam raz w 35 dc beta byla dopiero 51 i myslalam ze nie jestem w ciazy, ze to za malo a jednak:) dzis mam 32dc, ale czekam jeszcze na @ choc owulacje mialam 14, 15, 16 lub 17dc( nie wiem bo az tyle dni mialam okropny bol) wiec czekam jeszcze choc od owulacji zawsze jest 14 dni do okresu:)

Gość gość
masz pco ?

Gość gość
W tym miesiącu właśnie też tak miałam, tyle dni silne bóle jajnika, bardzo kuł a ja rzadko czuje owulacje.Teraz mam ból jak na okres a do tego brzuch czasem kluje i piersi bolą co do tej pory się nie zdarzyło.Czyli przy takich cyklach owulacja może przypadać nawet na 20 dc :P więc trzeba poczekać

Zrób test RANO z pierwszego porannego moczu, mi już tydzień przed terminem @ wyszedł pozytywny przy 28 dniowym cyklu.

Gość gość
Teraz to już poczekam na okres no chyba, że go nie będzie to wtedy zrobię :)

Gość gość
Miałam typowe objawy jak na miesiączkę, ból brzucha, piersi powiększone. Jechałam na szkolenie i zabrałam podpaski i w każdej chwili spodziewałam się miesiączki. Po teście pozytywnym silny ból jajników i brzucha miewałam ok 2 tygodni jeszcze..

Gość gość
Jeśli to nie ciąża to chyba jakieś zapalenie :( bo jajnik prawie cały czas boli od tygodnia