Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobitka21

Czy jestescie za sprzataniem po swoim psie

Polecane posty

Gość 48Ania
Nie jestem za tym, mi bardziej przeszkadzają porozbijane butelki i inny syf niż kupy na trawie, z reguły chodzę trawniki więc nie mam z tym problemu, poza tym bardzo szanuję ludzi którzy mają zwierzęta i się opiekują nimi, gdyby nie tacy dobrzy ludzie, byłoby o wiele więcej biednych bezdomnych zwierzątek.

Gość gość
wiele ludzi deklaruje , ze sprzata po psie,a to nieprawda bo skad tyle kup wszedzie?Jestescie flejtuchy i chyba dlatego ,ze wszedzie tyle kup nieznosze psow ,a raczej ich wlascicieli.W blokach powinien byc zakaz trzymania psow.Tam nie tylko mieszkaja psiarze

Gość zabulwersiona
jakie delikatne panienki myslałby kto! taka kupa to sama natura. myslicie ze w lesie ktos chodzi za sarna czy dzikiem i zbiera? to naturalny nawóz dla trawy!

Gość gość
jesli to naturalny nawoz dla trawy to sprzataj po psie i zanos do swojego ogrodka.Ja nie mam ochoty po tym chodzic.A w blokach powinien byc zakaz trzymania psow.

Gość zbulwersiona
co za idiotka :D mieszkam w bloku, więc nie mam swojego własnego, prywatnego ogródka. moim ogródkiem jest ten pod blokiem własnie. moj pies jest odrobaczany, zadbany, zaszczepiony i je tylko najlepszej jakosci karmy, więc robi zdrową kupkę, która jest najlepszym nawozem do trawki. nie wiem w czym ma przeszkadzac taka kupa na trawie? po trawie sie nie depta!

Gość gość
idiotka to jestes ty,a blok to mie miejsce dla psa.Kup sobie dom i trzymaj setke psow Pies powinien miec ciepla bude ,byc karmiony ,musi dostawac wode do picia i miec duzo wolnosci.To jest odpowiednie miejsce dla psa.

Gość gość
trzymac psa w budzie? dobry troll

Gość gość
a gdzie ?

Gość gość
ja nie sprzątam odkąd zobaczyłam jak na placach zabaw po kątach ludzie wysadzają swoje małe dzieci, a potem krzyczą z oburzeniem że ktoś nie sprząta po psie- a dziecko to może niby bez mandatu się odlać tak????

Gość zbulwersiona
ty lampucero ty! moj pies ma u mnie superancko! ma czysta filtrowana wode, najlepsza i najdrozsza karme, albo ma wręcz specjalnie gotowane! wołowine ma gotowaną trolu. je lepiej od ciebie i robi zdrowszą i lepszą kupkę. a twoj zjejczały swiatecznym bigosem kał pływa teraz gdzieś w rzece. to ci już nie przeszkadza? wolnosci tez mojemu psu nie brakuje, wlasnie dlatego ze zalatwia sie gdzie chce i lata luzem po parku i czesto chodzimy na spacery. ciepło tez ma, bo spi ze mna!

Gość gość
jak dla mnie nie sprzątajcie psich kup; niech to robią służby, zatrudnione na etat i wyposażone odpowiednio do tego, ok! Ale każdy właściciel psa ma zapłacić za zatrudnienie tychże osób, dlaczego ja mam płacić??? Owszem, zgłoszenie posiadania psa jest obowiązkiem, tak samo jak jego szczepienie. Jak ktoś szczepił psa nie zgłoszonego i za którego nie odprowadza podatku do bdżetu gminy, w której mieszka, może się spodziewać, ze w końcu się upomną o to. Jestem za tym, żeby posiadacze psów płacili najwyższe stawki podatkowe przewidziane przepisami. Proszę bardzo, wtedy nie sprzątajcie po swoich pupilkach:-o

Gość gość
psychole tak maja.

Gość gość
skoro ty nie chcesz płacić ze swoich za mojego psa to ja nie zyczę sobie żeby z mojej kasy szło na place zabaw dla twoich dzieci!!

Gość gość
ty sobie mozesz zyczyc.

Gość zbulwersiona
przeciez to jest normalne i naturalne, ze zwierzeta sie zalatwiaja. po lesie chodza dziki, sarny.. czy po nich ktos sprzata? do jeziora ryby sraja i co? komuś to przeszkadza? golebie sraja po dachach, bezpanskie koty do piaskownic.. a krowy i konie wala po polach i co? kupa towarzyszy nam od zarania dziejow i naturalne dla niej jest to, że ląduje finalnie na ziemi. tam jest jej miejsce! koniec kropka. sie sami powyprowadzajcie z tych blokow, odgrodzcie 3m murem i tam sobie zakłócajcie naturalny mikrobiologiczny system!

Gość gość
ja sobie mogę życzyć tak samo jak ty decydować, rozumiesz ironię? haha

Gość gość
dzieci to wspólne dobro, a psy są nikomu niepotrzebne

Gość gość
wiekszosc ludzi mieszkajacych w blokach nie posiada psow ,to wy psiarze sie wyprowadzcie,dajcie innym zyc

Gość gość
twoje dziecko to dobro sąsiada? niby w czym? że z sąsiada kasy idzie na: place zabaw, szkoły, przedszkola itp.? że drze się sąsiadowi cały dzień przez ścianę? że szcza pod krzakiem bo nie chce mu się do domu? bo usiądzie buciorami na ławce? no GDZIE to wspólne dobro??

Gość gość
dzieci to nasza przyszlosc i tyle w temacie. na emeryture c***otem bedzie zarabiac. amen

Gość gość
ale co sie bloków uczepiłaś? jak dla mnie psy moga sobie srac na trawniki ale nie na chodniki z chodnikow trzeba sprzatac

Gość gość
Chce ktoś mojego darmozjada? Mam go już dosyć!

Gość gość
nie urywa się tematy tylko dlatego że nie ma się argumentów, i na emeryturę...niby czyją? bo wiesz o tym że każdy na swoją robi, każdy z WŁASNEJ pracy odkłada na emeryturę a nie z twojego dziecka..może lepiej było się dokształcic a nie odrazu dzieci?

Gość gość
ty sobie odkladasz pieniadze, ale te pieniadze ida na emerytury obecnych emerytow. potem ty bedziesz emeryt i tobie emeryture wyplaca z tego co młodsze pokolenie bedzie odkladac. nie bedzie dzieci, to nie bedize mial kto odlozyc. sama sie dokształc

Gość gość
Fakt, większość ludzi psów nie ma a musi przebywać wśród psich kup. Hipokryzja

Gość gość
Fakt, większość ludzi psów nie ma a musi przebywać wśród psich kup. Hipokryzja

Gość gość
bachory sa glosniejsze od psow moze w takim razie osoby z malymi i wiecznie ryczacymi dziecmi wyprowadza sie z blokow i niech dadza spokojnie zyc innym ludziom

Gość gość
to oczywiste droga `pani domu`..jakbyś jednak chciała się poduczyć (bo rozumiem ze na studia to już za późno) to doucz się, do kiedy są zapewnione...i argument że ma się dziecko żeby mogło robić na emeryturę obcego człowieka- bezcenne, musisz miec mnóstwo ambicji w życiu:):):) biedna kura domowa:)

Gość malaga28
ma dziecko żeby robiło na emerytury-haha rzeczywiscie, ambitna dziewczyna:)

Gość gość
bloki buduje sie dla ludzi ,ktorzy placa ciezkie pieniadze za to .Maja prawo zyc bez szczekajacych psow po nocach i wyjacyk cale dnie bo paniusia jest w pracy.A dzieci durne baby nie porownujcie do psow