Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facetom najbardziej podobają się kobiety o wulgarnej urodzie

Polecane posty

Gość gość
,,Przepraszam bardzo, ale sztuczny biust bez problemu idzie poznać" - dobrze zrobiony sztuczny biust powinien idealnie imitować naturalny. To nie te czasy że się wszywało piłki pod skórę, choć pewnie są kobiety, które chcą mieć piłki i są partacze, którzy źle dobiorą wkładki i efekt będzie niepożądany...

Gość gość
po co w ogóle zastanawiać się nad tym co się podoba facetom? ja mam to gdzieś,wolę kobiety są bardziej nieprzewidywalne,skomplikowane,faceci są dla mnie zbyt prości.

Gość prawictwo pospolite128
trudno powiedzieć. .Doda dla mnie nie jest atrakcyjna.. Na ulicy bym sie nie obejrzał

Gość gość
Dziecięce buzie u kobiet też się podobają, a i owszem. Najlepiej jakby twarz była wulgarna i odrobinę dziecięca jednocześnie...

Gość soul of soul
Jak facet ma się zakochac, to będzie Cię kochał taką jaką jestes, bez względu na to, czy masz mały biust, czy duzy. Czy się umalujesz, czy nie - ot cała logika. a jak tylko szuka łatwego łupu, to tylko od Ciebie zależy, czy dasz się złupić, czy nie

Na prawdę? Mając do wyboru wulgarna urodę, a subtelność kobiety wybieracie to 1wsze? Smutne..

Gość gość
haha a mnie to śmieszy jak dorosła kobieta ma twarz dziecka co innego wyglądać młodo;młodzieńczo a co innego wyglądać jak takie dziecko;bachor. Miałam kiedyś nauczycielkę w lo co wyglądała z twarzy na 10 lat..masakra.

nie dziecięca tylko dziewczęca. .. Jak Miley Cyrus ..

Gość soul of soul
Kasia, to teza Autorki, a nie facetów ... Ja bym wolał dziewczynę jak Agnieszka Więdłocha czy Karolina Gorczyca

A mi sie podoba Marta Zmuda Trzebiatowska , Natalie Portman .. może jeszcze Weronika Szmajdzinska.

jeszcze mógłbym dorzucić Anna Bałon i Natalia Oreiro Tak, to sa kobiety których uroda jest w granicach mojego typu

Gość gość
natalia oreiro śliczna jest, wysoka, szczuplutka, i ta buzia, cudna

Gość gość
Ładna jest Jessica Alba,Miranda Kerr i Natalie Portman.

Doda, Lesz , cichopek, Mucha , Katarzyna Skowrońska , Anna Przybylska nie podobają mi się , nie są w moim typie

alba i kerr może i są ładne , ale nie są w moim guście.. Czegoś im brakuje

Gość gość
wystarczy te celebryckie gwiazdeczki zobaczyć bez makijażu i natychmiast wszystkiego się odechciewa :)

Gość gość
Prawictwo, z takimi wymogami, to Ty dziewczyny prędko nie znajdziesz... Może i przesadziłam, pisząc o tym wulgarnym typie urody, choć uważam że wielu z was takowy ubóstwia, ale wymagania to Wy macie, paniska, oj macie...

Gość gość
wymagania są, dlatego siedzą z ręką w gaciach przed ekranem i nic poza tym :)

Jakie wymagania ? Kazdemu podoba sie ktos inny .. Moj gust jest sprecyzowany i go nie zmieniam od wielu lat , wiem czego chce. Gorzej jakbym co chwile zmieniał Na przyklad raz mi sie podoba anna przybylska a za rok już nie .. Ja tak nigdy nie miałem Przybylska nigdy nie była w moim typie . 5 lat temu czy 10 lat . Nigdy mi sie nie podobała

Ja jestem stały w swoim postrzeganiu kobiet.

Gość gość
walenie pamięciówki z Przybylską to nie twój poziom? :)

no raczej nie mój . TA laska to nie moja bajka. Nawet bym sie nie obejrzał za nia na ulicy Marta zmuda trzebiatowska znacznie bardziej mnie przekonuje .

Gość gość
Czyli jedyna kobieta z jaką byś mógł być to sobowtór Marty? :)

Gość gość
jaki sobowtór? wystarczy zdjęcie :)

nie musi wyglądać jak Marta .. . Może byc na przyklad w 50 % podobna do Marty i w 50 % do Natalie Portman . Czyli mieć rysy twarzy kobiet które mi sie podobają .. Nie interesują mnie klony.

dziewczyna może byc mieszanką ( charakteru jak i urody ) kobiet które mi sie podobają tak jak jeden szuka mieszanki dody i siwiec ..

Gość gość
Czyli masz szablonik pod który szukasz dziewczyny? Pogratulować. Ciekawe czy taka kobieta w ogóle istnieje...

istnieje .. Portman i Zmuda a nawet Oreiro maja typowo polską urodę .. Dziewczyn które je przypominają jest bardzo mało , ale mozna takie znalezc Nawet moja kuzynka jest podobna do Oreiro.

Czyli masz szablonik pod który szukasz dziewczyny? tak , wiem od razu co w trawie piszczy .

Gość 15 24
jak sie nie jest pospolitym ,nie ma urodę typowo pospolitej i wygląda na ulicy tak samo jak cała reszta czyli nie wtapia w tło i tylko czerwone wiaderko odróżnia od reszty to masz problem ale te dziewczyny nie są wulgarne owszem nie są najmądrzejsze ale za to są piękne . Coś za coś trochę rozumu albo trochę urody najgorzej gdy nie dość że brzydka to jeszcze głupia - to już jest masakra