Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facetom najbardziej podobają się kobiety o wulgarnej urodzie

Polecane posty

Gość gość
i nie śmierdzi im z paszczu

Gość gość
Co za dziwne czasy nastały, że największa damska broń, czyli seksapil, została tak bardzo wypaczona. Od wieków panie wykorzystywały sztukę kuszenia, by uwodzić i roztaczać dookoła siebie czar. Dziś spojrzenia, uśmiechy i odpowiednie gesty zamieniły się w karykaturę kobiecości. Spektakl wulgarnych ruchów, szokowanie nagością i niepohamowana walka z tym co naturalne osiągnęły punkt krytyczny. Gwiazdy zamiast korzystać ze swoich dziewczęcych atutów, zachowują się skrajnie nieprzyzwoicie, wystawiając na widok publiczny najbardziej intymne fragmenty swojego życia i ciała. Nawet Doda, która nie tak dawno uważana była za królową szokujących gierek, przy tych paniach wydaje się grzeczną panienką ze szkółki niedzielnej. Zastanawiamy się, co w postrzeganiu kobiecośc****szło nie tak i w którym momencie świat popełnił błąd, uznając to za godne naśladowania. Lady Gaga Choć wydaje się, że Lady Gaga wykorzystała już każdą możliwą opcję zwrócenia na siebie uwagi, domyślamy się, że ma jeszcze kilka asów w rękawie i z obawą oczekujemy na kolejne jej wcielenia. Jest jednak jeden motyw, który pojawia się najczęściej – nagość. Świecenie gołą pupą stało się punktem obowiązkowym jej występów, co gorsza nie tylko na scenie, ale i na ulicach. Choć pannie Gadze wydaje się zapewne, że jest wulkanem seksu i serwuje publiczności wielce erotyczne doznania, sprowadziła to co intymne, do takiego poziomu, że na nikim już nie robi wrażenia. Przykre jest to, że zamieniła wielki potencjał, jaki krył się w oryginalnej dziewczynie z pomysłem na siebie, w brudną i nieciekawą papkę.

Gość prawictwo pospolite128
Wiec twoim zdaniem Doda jest lepszą laską od Emily Bloom ?

Gość dsads
no coż .. rozne sa gusta .. . Wedlug mnie Emily Bloom prezentuuje sie lepiej od Dody. Nie ma silikonow i nie jest wulgarna .

Gość Nebi
To zależy jaki facet, wiadomo, że wszyscy nie są tacy sami (mimo teorii). Myślę, że to na jaki typ urody facet zwraca uwagę to też świadczy o jego naturze. Np jeśli facet ma chrapkę na Siwiec to mu serdecznie gratuluję, ze lubi macać sztuczne :)

i twoim zdaniem Doda jest lepsza od Emily Bloom i od Dawson Miller ? Najwyrazniej mamy inne poczucie estetyki

Gość gość
Ja tylko mówię że piszesz o malujących się dziewczynach że są łatwe ,po czym wstawisz zdjęcie brzydkiej dziewczyny której jedynym życiowym zajęciem jest pokazywanie pupy i pipy .Wielka hipokryzja.

Mocno malujace sie dziewczyny wygladaja jak wulgarnie..

Wiec twoim zdaniem beata kempa jest fajna laską ,a Dawson Miller nie jest ? Nie bardzo rozumiem

zdjecie zrobione pod słonce i specjalnie z bocznego profilu .. OD przodu wyglada gorzej

Gość gość
A co ty myślisz że zdjęcia Ukrainki to są pierwsze lepsze z brzegu?Zanim zostaną oddane do druku przechodzą przez niewyobrażalne sito.Zresztą,masz taki gust,okej.Mnie nic do tego...Nie zrozumiałeś o co mi chodziło-nie o urodę ale wulgarność.Nie masz prawa zarzucać komuś że jest wulgarny bo się mocno maluje przeciwstawiając mu zepsutą moralnie dziewczynę.To na tyle.Nie mam już nic do dodania.

Gość tgfgffg
Poza tym zauważ ze tutaj nie zachwycamy sie emily bloom tylko martą trzebiatowską .. marta trzebiatowksa jest dużo bardziej atrakcyjna od tej żałosnej blondyny która przechyla głowe w nienaturalnej pozie otwiera usta jak ryba pod słonce

Gość gość
poza tym zauważyłam że jak facet jest mądry i fajny to stawia bardziej na twarz,najpierw zwróci uwagę czy kobieta ma ładną bo jak nie to wtedy nie podoba mu się choćby nie wiem jakie ciało miała,a gdy ma piękną twarz to niedoskonałe ciało będzie do przełknięcia.. a jak taki prymityw i prostak to liczy sie dla niego przede wszystkim figura ;)

Gość gość
facet wrażliwy wybierze delikatną,a taki który chce tylko pobzykać weźmie wulgarną.

Makijaż makijazowi nie równy. Jedne kobiety malują sie delikatnie, drugie malują mocno, inne przemalowuja sobie twarz. I każda z nich znajdzie adoratorów i koneserów swojego stylu. Ale to prawda. Kobieta świadczy o mężczyźnie i na odwrót.

Gość tgfgffg
To ja wolę zepsutą moralnie Dawson miller ( której film znajdziesz na pierwszej stronie) od niezepsutej Moniki Olejnik

Gość Carmelc
Ameryka tu nie została odkryta.