Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facetom najbardziej podobają się kobiety o wulgarnej urodzie

Polecane posty

Gość gość

i jeszcze bardziej wulgarnym stylu - takim wręcz kureFskim stylu. Przykłady? Natalia Siwiec, Monika Pietrasińska, Chloe Mafia i można tak wymieniać, jest tego asortymentu trochę... Kobiety, jeśli nie podobacie się wielu facetom, to wbrew pozorom nie macie się czym przejmować. Sama jako kobieta, po prostu spasowałam. Ja pod gusta większości mężczyzn wręcz nie chcę podchodzić.

Gość gość
"Ja pod gusta większości mężczyzn wręcz nie chcę podchodzić." np i tak trzymaj nie ma się co spinać, bo samiec to i tak chce tylko włożyć, wyjąć i napić się piwka... nie ma co dla nich poświęcać własnego "ja"

Gość gość
Fajne suczki :)

Gość prawictwo pospolite128
mi sie siwiec nie podoba ( jest zbyt sztuczna) , ale ciało ma lepsze od dody

Gość gość
Na jakiej podstawie tak uogólniasz? Ja nigdy nie wybrałbym na partnerkę osoby jak Siwiec, bo wolę bardziej naturalne osoby.

Gość gość
,,Na jakiej podstawie tak uogólniasz? Ja nigdy nie wybrałbym na partnerkę osoby jak Siwiec, bo wolę bardziej naturalne osoby." - na podstawie obserwacji, tego na jakie kobiety jest popyt itd. I wcale nie twierdzę, ze wszyscy faceci marzą o takich kobietach, ale jestem pewna, że większość.

Dziewczyna musi według mnie być naturalna Botoks , sztuczne piersi wykluczone. www.kindgirls.com/video/emily_bloom2/202/

Takie osobniczki cenie dużo wyżej niż Siwiec czy Dody. www.dailymotion.com/video/x8mrn4_dawson-miller-outside_redband

Gość soul of soul
Kobiety same się nakręcają na robienie z siebie barbie, i nie chodzi tu o facetów, tylko o porównanie się z innymi kobietami i co inne kobiety powiedzą, bo przecież jedna z drugą nie chcą być gorsze. Kobiety same tworzą popyt i trudno znaleźć ładną kobietę, bo spora ich część, to tylko ładnie zrobione kobiety: tapeta, farba, solara, botoks i mamy ładnie zrobioną dziewuszką, ale jak wygląda, to już nikt nie wie ...

Gość gość
Tak, rywalizują między sobą, ale o kogo? O facetów, o ich uwagę. A że uwagi facetów nie przykują ciekawą osobowością, ani intelektem, to też jako oręża używają malowideł, błyskotek, a nawet skalpela, byle się prześcignąć w tym, która spodoba się jak największej liczbie samców. Blee.

Doda to dno .. Siwiec ma wiecej klasy , ale też z niej nabotoksowana solara.. Wiec obie mi sie nie podobają www.dailymotion.com/video/x5st8m_dawson-miller_news

Gość soul of soul
kobiety rywalizują miedzy sobą dla samej próżności - częściej od samych facetów KOBIETY oglądają się za innymi i oceniają przez pryzmat innych i nic ich nie raduj***ardziej jak ma mniej kg albo lepszą kieckę. Jak kobieta jest z facetem, to nie musi już rywalizować a jednak porównuje się itd

Gość gość
,,Jak kobieta jest z facetem, to nie musi już rywalizować a jednak porównuje się itd" - nie zgadzam się. To że jest z facetem, nie znaczy że jest ,,zaklepany". W każdym momencie facet może chcieć odejść do ,,lepszej" czyli np. takiej z większym cycem, bardziej kobiecym (czyli w praktyce koorefskim) stylem itd. A poza tym jak kobiety mają się nie porównywać, skoro to się dzieje niemal samoistnie i poniekąd wymusza to na nich życie?

W jakim celu rywalizować ? Najlepiej byc sobą. bravoerotica.com/met-art/elle-b/minervis/12.html

Gość gość
Prawictwo, możesz już tak nie spamować? Płacą Ci za to czy co?

Gość soul of soul
To kwestia tego, kogo sobie kobieta wybierze na partnera życiowego. Jeśli wybierze sobie faceta, który kocha jedynie jej piersi i d**ę, to oczywiste jest, że wcześniej, czy później zamieni ją na lepszy model. Jak dopuścisz do siebie zaliczacza, to masz problem. A jeśli facet rzeczywiście kocha Ciebie, to kim jesteś, a nie Twoje ciało, to go nie zwiedzie cały tabun, ale widzę, że Cię nie przekonam, bo jesteś fest na nas cięta, heh Problem polega na tym, że w dzisiejszych czasach para spotka się na jednej, drugiej piątej randce i po mięsiącu lądują w łóżku, a potem płacz i zgrzytanie zębów, bo mnie przeleciał i zostawił na innej cycatej, a może weź się powstrzymaj, i przytrzymaj jedna z drugą faceta przez rok na poście i sie przekonasz czy jest z Tobą jedynie dla Twojej d**y

Gość gość
to prawda, wielu facetów mówi ,że ne lubi sztuczności itp a ślina im leci strumieniem na widok ponaciąganych twarzy, wielkich rzęs, ust, włosów (ponad 90% nie wie nic o doczepianiu włosów :D ) i im się wydaje,że to wszystko jest naturalne, a jakby ta sama wulgarna dziewczyna pozbyła się wszystkich dodatkó to byłaby tak samo atrakcyjna jak inne przecietne... ja przez krotki czas bylam taka "wulgarna" - szpilki, wyzywajace ciuchy, wulgarnty makijaz, natapirowane farbowane włosy, ale szybko mi to przeszło , wolę być sobą i będąc soba znalazłam super chłopaka, który z tego widzę po jego bylych gustuje w normalnych dziewczynach

bez przesady z tymi cycatymi bravoerotica.com/met-art/elle-b/felilias/10.html wielkosc piersi nie ma znaczenia

Ja nie przepadam za kobietami ktore maja na sobie duzo makijażu..

Gość gość
,,a może weź się powstrzymaj, i przytrzymaj jedna z drugą faceta przez rok na poście i sie przekonasz czy jest z Tobą jedynie dla Twojej d**y" - hmm, a mało to kobiet które raz za razem się przekonywały, że jak facetowi się nie nadstawią max. po miesiącu znajomości to z wielkiej ,,miłości" nici? Ale ok, rozumiem, że istnieją faceci którzy wytrzymają rok, a może i dłużej? Oby to nie byli przykładowo impotenci, bo żadna skrajność za dobra nie jest.

Gość soul of soul
Ty masz z góry postawioną tezę więc się nie dogadamy, heh, nic ino życzyć Ci szczęścia z Twoim idealnym lubym,a reszta niech się pali w piekle :D

Gość gość
No właśnie nie ma żadnego idealnego lubego, ale zapewne jakbym się odpowiednio wystylizowała i pooperowała tu i tam, to by się znalazł w mig. Tak jakoś zupełnie przypadkiem. :D

Kazdemu podoba sie co innego .. Nawet jsli zorbiłasbys sie na bóstwo , to wielu facetów i tak nie spojrzałoby na ciebie .. I co z tego ze ktos by sie znalazł ? Mnostwo woli naturalnosc .. Ja nie znosze kobiet na obcasach , solar , tipsiar .

Gość gość
faceci lubią łatwe i puste panienki,bo takie najłatwiej zaciągnąć do łózka;d

Gość gość
,,Mnostwo woli naturalnosc .." - naturalość o sciśle określonych parametrach. Poza tym wy często nie wiecie co sztuczne, a co naturalne... Nie rozróżniacie tego, albo udajecie, że nie rozróżniacie.

Gość soul of soul
ale masz swój rozum, potrafisz ocenić jego zaangażowanie, szczerość, nie musisz mu od razu wskakiwać do łóżka, nie? Kazdego skreślasz, a moze a nuż pojawi się wówczas ktoś wartosciowy? a jesli nie, to przecież nie ma obowiązku spotykania sie z nim. Kurde, musiałas sie na kims fest przejechać? Mogę się spytać ile masz lat? Zeby nie było, ja 27 i ani mysle CIę podrywać, zarówno zrobioną jak i nie ... ot ciekawi mnie ile wiosen liczy kobieta tak cięta na brzydką płec :D

no tak , ale jak zrobisz sie na dziwke w stylu dody . To zauwazą cie tylko tacy ktorzy lecą na łatwe panienki , a ten o którym myslisz i tak cię oleje .

Gość soul of soul
"Poza tym wy często nie wiecie co sztuczne, a co naturalne...' Przepraszam bardzo, ale sztuczny biust bez problemu idzie poznać, a jak tapeta jest na twarzy to idzie ocenić, czy jest tylko puder i zrobione oczy, czy tapeta odłazi płatami heh

Gość gość
,,no tak , ale jak zrobisz sie na dziwke w stylu dody . To zauwazą cie tylko tacy ktorzy lecą na łatwe panienki , a ten o którym myslisz i tak cię oleje ." - czyli taki Nergal leci na łatwe panienki. A skoro taki facet jak on leci na łatwe panienki, to co powiedzieć o totalnym przeciętniaku? Zresztą co i komu tłumaczę? Ja nie mówię, że wszyscy facec**pragną by po ulicach maszerowały same klony pani Siwiec, nic takiego nie napisałam...

Gość gość
Zgadzam się z Tobą.. ale... ja mam dziecięcą urodę, dosyć szeroką twarz, małe usta, krótkie rzęsy, trochę większy nos od takich barbie i ... oglądają się za mną faceci. Kiedyś nawet C**prymitywniejsi, ale teraz mam jeszcze bardziej elegancki styl i już mniej (może widzą, że to nie ich liga?) W każdym razie na ulicy uśmiechają się do mnie nawet przystojni, świetnie ubrani faceci. Kiedyś myślałam że to dlatego że jestem brzydka, ale chyba na brzydką się tak długo nie patrzy i mile uśmiecha?