Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje dziecko spi trzy razy po pietnascie minut wysiadam

Polecane posty

Gość gość

mam tego serdecznie dosyc.Usypianie go to gehenna, bo robi wszytsko zeby nie spac a marudzi nieziemsko ze zmeczenia. Jak juz usnie to spi po 10, 15 minut. Ma dopiero 5 miesiecy.W nocu wybudza sie co chwile, co to kurde jest ???? Dodam, ze jak wstaje po tych 10 minutach to z wrzskiem ..

Gość gość
Moja tez tak miala i... ma. A skonczyla 15 miesiecy., Robilam chyba wszystkie mozliwe badania.

Gość gość
p*****lca dostane, bo ile mozna

Gość gość
Może zęby? Albo Poprostu dziecko na gorszy okres. Moja też tak miala. Trwało to koło dwóch tygodni, zawsze grzeczne dziecko które mając 3mies zaczęło przesypiac noce nagle co chwilę sie budziło w dzień ciągle marudne, a spanie to krótkie drzemki po 10minut. Minęło samo z dnia na dzień.

Gość gość
moja tez tak miała , 3* po 20 minut , nim dobrze zasnęła, nim wyszłam z jej pokoju to jakieś 7 min w plecy więc ....kawe sobie zrobiłam, i się budziła . to minie , ale tak po skończeniu 1,5 roku. ile teraz ma?

Gość gość
do 3 miesiaca zycia synek spał piekne, byl prze prze grzeczny. Teraz jakis koszmar , w nocy nie spi a spal po 12 godzin. W dzien tak jak napisalam, umiera ze zmeczenia a nie spi, przy usypianiu dostaje świra doslwonie. Myslalam, że to zęby , podaje rozne środki ale nic nie pomaga:(

Gość gość
Mi się nóż w kieszeni otwiera jak czytam że dziecko ma np 3 miesiące i jest grzeczne czy niegrzeczne...Dziewczyny co wy piszecie??