Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KLaudiai1

BŁAGAM POMOCY BO OSZALEJE TABL ANTY DZIWNE ZBIEGI OKOLICZNOSCI

Polecane posty

Gość KLaudiai1

Błagam pomocy z niepewności chyba oszaleje, albo zrobię coś glupiego, postaram sie nakreslic problem: Od 2 lat biorę tabletki anykoncepcyjne, od pól roku brałam cerazette (w związku z popalaniem papierosów, są one mniej obciążające organizm), cały czas mialam przy nich na przemiennie krwawienia i plamienia, przestałam je brać w poniedziałek dwa tygodnie temu, w następny z czwartu na piątek odbyłam stosunek płuciowy bez zabezpiczeń, jednak jeszcze do soboty trwały delikatne krwawienia, nie wiem czy nasienie mogło w ten sposób całkiem się wydostać, ale wydaje mi się że od poniedziałku do wtorku (tydzien temu) mogłam mieć dni płodne (elastyczna wydzielina), wczoraj, okolo 12 dni od stosunku zaczelam miec ochote na ogorki, nie wiem czy to sila mojej podswiadomosci (obawy, sugestia itd) czy coś się naprawdę święci. Ps.W ulotxe tabletek pisze ze przestaja dzialac odrazu po odstawieniu Pps. W czasie stosunku bylam pod wplywem alkoholu Ppps. Mam 18 lat

Gość gość
I co ci mamy odpowiedzieć? Jak się nie chce zachodzić, to trzeba było gumek użyć, a nie teraz biadolić.

Gość KLaudiai1
no dziekuj***ardzo za ambitną wypowiedz, pewnie Cię to zdziwi ale sama potrafię dojść do podstawowych wniosków

Gość gość
Więc po co ten temat? Zrób test.

Gość KLaudiai1
mogę już wykonać test? jaki jest najlepszy? Slyszalam ze sa rozne czulosci itd

Gość gość
jak możesz sobie określić dni płodne po odstawieniu 2letniego przyjmowania doustnej antykoncepcji ;o

Gość KLaudiai1
nie okreslilam konkretnie, ale ogolnie specyficzna elastyczna wydzielina z pochwy moze o tym swiadczyc, czytalam ze na tej zasadzie tez niektorzy okeslaja

Gość gość
dziwnym zbiegiem okoliczności możesz być w ciąży, skoro wiedziałaś że odstawiasz tabletki to dlaczego nie uzywalas prezerwatywy? koszt najtanszej mniej niz 2 zl za sztuke :o

Gość gość
Twierdzisz że potrafisz dojść do podstawowych wniosków, no to dodź.

Gość gość
Jak się chce bzykać to trzeba mysleć o ciąży

Gość KLaudiai1
Nie planowałam stosunku, a miałam już recepte na inne tabletki do kupienia więc nie myslalam o prezerwatywie (zmiesznym jets dla mnie mowienie o ich koszcie, spokojnienstac mnie gdyz zazwyczaj uzywalam i tabletek i prezerwatyw) jednak tym razem poniosly mnie i mojego partnera emocje i wyszlo jak wyszlo nie bylo to planowane

Gość gość
Myslenie nie głową tylko piczką

Gość KLaudiai1
Myśle że traktujecie mnie niesprawiedliwie i wcale nie chcecie pomóc uxzielając jakichkolwiek pomocnych informacji

Gość gość
Teoretycznie wszystko jest możliwe. Ale nie stresuj się, zrób test w dniu spodziewanej miesiączki. Nie tak łatwo jest zajść w ciążę, wyluzuj i nie myśl o tym! Powodzenia.