Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak nie nazwałabym nigdy mojego dziecka

Polecane posty

Gość gość
Właśnie ostatnio słyszałam jak dziewczyna w przychodni powiedziała że dala synkowi na imię Franek, bo to teraz takie modne i dostojne i że nikt nie będzie syna oceniał po imieniu czy z patologii. Normalnie szczęka mi opadła.. Pozostawię to bez komentarza!

Gość gość
Bo nie ma co oceniac.Jak sie nie ma osobowosci,to sie nie ma.A Franek to zwykle imie.

Gość gość
Justin tak nazywa się kolega w przedszkolu córci Julia oklepane do pozygu Nadia jak dla prostytutki Amelia staromodne z flegma mi się kojarzy Sobiesław Petronela Kubuś tragedia ile jest chłopców o tym imieniu Antoni kojarzy misie z szybkim tośkiem z epoki lodowcowej :P Andżela Nikolka

Gość gość
Nikola, Samanta, Sandra, Julia, Nadia, Wiktoria, Weronika, Amelia, Dominika, Renata, Ilona, Iwona, Beata, Mariola, Andżelika, Katarzyna, Lucyna, Wiesława. Wiesław, Jakub, Szymin, Błażej (kojarzy mi się z Błażejkiem z Lejdis), Natan, Alan, Dorian, Kryspin, Bartosz, Kacper, Fabian, Oliwier, Gracjan, Tymoteusz.

Gość gość
Nikola - najgorsze z najgorszych, patologia. Lena, Nadia, Julka, Maja, Amelia, Kasia, Basia

Gość gość
ja ma córkę Sandrę o i c/h/u/j/ wam w dupska

Gość gość
18.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość 17.57 ty zapewnie jestes najwieksza patologia,zero toleranji.Trzeba miec open mind babo ze wsi.Tristan to piekne celtyckie imie.I nie nie jestem mama Tristana. Dokladnie ...

Gość gość
Władek Kunegunda

Gość gość
To my z mezem jestesmy patologia do kwadratu;) mamy Wiktorie, w drodze Amelka:) kurcze; ) inaczej wyobrazalam sobie pojecie patologii, nie pijemy, mamy oboje fajne prace, dobrze oplacane, dom na kredyt, przecietna rodzina, no ale te imiona ehh ,;) nic tylko patologia;)

Gość gość
Wiesz, że Amelia to wrodzony brak kończyny ? Tacy jesteście na poziomie, a nie znacie znaczenia imienia, które chcecie dziecku nadać. Owczy pęd, ot co !

Gość gość
zbiera mnie na rzygi jak slysze: Julia, Amelia, Maja. z tych trzech jedynie julia jest ladne ale jak slysze ja milionowy raz to mam zamiar puscic pawia. stalo sie mega pospolite. Amelia i maja poza tym ze mozna nimi rzygnac to sa brzydkie jak psia kupa. nie wiem jak tak mozna dziecko nazwac.

Gość gość
Edwin,Kunegunda.

Gość gość
A ja znam tylko jedną Amelie ma 35 lat

Gość gość
janek, stasiek, wiesiek, antek itp z męskich, a z babskich baśka, beata, renata, wioleta, maryśka (kojarzy mi się z flukami, przez pewne dziecko), wiktoria, oliwia, nadia i wiele wiele innych. Jedyne imiona jakie mi się podobają to Olga i Natalia oraz Maciek, Wojtek, Adam, Michał.

Gość gość
Justyna i Marta- kojarza mi sie dwiema takimi nierozgarnietymi tak bym to ujela

Gość gość
K/u/r/w/a i h/u/j

Gość gość
Bożena Renata Halina najgorsze paskudztwa obok Nikol i Dżesik

Gość gość
o kurde tu u mnie w rodzinie same patologie chyba u mojego brata Nikola,Sandra,Roksana u siostry Julia,Alan i Oliwier,u mnie Kacper i Eryk a ja sama jestem Karolina-Karolina- bezczelna, chamska i wulgarna,no padłam ja piernicze jakim trzeba być człowiekiem żeby selekcjonować ludzi na lepszych i gorszych bo mają na imę tak albo tak szoooooook

Gość gość
,,Wiesz, że Amelia to wrodzony brak kończyny ? Tacy jesteście na poziomie, a nie znacie znaczenia imienia, które chcecie dziecku nadać. Owczy pęd, ot co" moj maz jest Anglikiem, mieszkamy za granica i nikt Tu nie porownuje imienia Amelia do choroby..ale tak slyszalam o tym w Polsce i tylko w Polsce...(zrobilam male rozeznanie w gronie znajomych) :) Amelka, Mela , slicznie:) a Wiktorie mamy po mamie meza:-)

Gość nauczycielka z przedszkola
jestem nauczycielką w przedszkolu i zam wszystkie modne imiona. Czy komuś się one podobają to tylko i wyłącznie kwestia gustu. Ja też nie lubie wielu imion bo po prostu nie lubie, nie podobają mi się i tyle. Bez zbędnego tłumaczenia. Osobiście nie dałabym swojemu dziecku żadnego z imion: Dżesika, Angelika, Fabiana, Fiona, Nicola, Franek, Filip, Kuba, Natan, Nikodem i jeszcze kilka innych. Powiem Wam tylko, że imię naprawdę ma znaczenie. Im bardziej wymyślne i szczególne, tym bardziej skrzywdzone dziecko.

Gość gość
Ja mam meza Francuza,a on siostrzenice,sliczna zreszta-Amelie.We Francji tez skojarzen chorobowych nie ma,to tylko polski,lokalny objaw :D Natomiast w bliskiej rodzinie mamy Tristana-ze smutkiem tez to celtyckie z pochodzenia imie nie jest kojarzone...

Gość gość
Jak bym nie nazwała dziecka?? Myślę, że żadnego mojego dziecka nie nazwałabym nazwiskiem innym niż moje i mojego męża ;)

Gość gość
Amelia-mela fuj wstretne zdrobnienie. Przeciez mela to wypluta slina a amelia to choroba. Biedne dziecko.

Gość gość
Tobie mózg sie wypluł.

Gość gość
ja moim bliźniakom dam Apollo i Adonis

Gość gość
Ty wyzej,to naucz sie na temat odpowiadac zanim blizniaki miec bedziesz !

Gość gość
Córka mojego szefa ma na imię Fabiola- przyznam, że wcześniej nigdy nie słyszałam. Dla mnie bije na głowę Dżesiki i Nikole pod względem paskudności, chociaż dziewczę niczego sobie. Ani kobiece, ani dźwięczne....

Gość gość
Fabiola,nawet krolewskie imie,ale coz...

Gość gość
Narcyz, Róża, Nadzieja i inne które same w sobie coś oznaczają

Gość gość
Alfons,Kunegunda-w pierwszej linii :D