Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sobie radzic z ludzmi dopierdalajacymi w milutki sposob

Polecane posty

Gość gość

Jestem skazana na jedna taka,.kiedys sie.przyjaznilysmy ale jej cos odbilo, ma zaburzenia.emocjonalne, strasznie meczaca osoba. Spedzamy razem swieta za granica.bo tu mieszkam ze znajomymi naszymi wspolnymi, ona przyjezdza nieproszona ale znajomi jej nie wygonia mowia ze to tylko 2 tyg a chca spokoju w swieta. Ona jest straszna wyzera z lodowki i udaje ze.nie ma pieniedzy a chowa gdzies zeby zawiezc do Polski kazdego funta.Nie jest biedna, wrecz przeciwnie. Nie wiem jak wytrzymam to przysrywanie wiecznie jest problem.mowie ze jak.juz zjadla to niech umyje garnki bo nie.mamy na czym gotowac grzecznie a ona " po co ten ton zaraz umyje przeciez zawsze myje" gowno prawda bo nie myje i idzie do siebie garnki.zostaja. Zwracam jej uwage nie jedz tego bo.to.kupilam.na.swieta a ona sama byla w domu i mowi ze nie ona zjadla - nie pierwszy raz i dodaje " ja nie chce sie klocic mam.w sobie tyle pozytywnych emocji" a ja mam.ochote ja udusic we snie.Nic nie.doklada do.swiat ani.nie.kupila.prezentow ale mowi ze.robie problem.i zauwazyla ze czepiaja.sie jej.osoby ktore jej zazdroszcza urody...jak.ja podejsc psychologicznie? reszta zagryza zeby i nie chce sie klocic ale.ja juz nie.wytrzymuje

Gość gość
A dowala mi w slodziutki spodob bo.ona jest mala i drobniutka, ja wysoka ale zgrabna i.mowi.np. " wiesz to.oczywiste ze mezczyzni wola.male.kobietki bo te duze...wiadomo.jak.wszystko duze to.miedzy nogami maja studnie, taka.kobieta nie.moze byc.dobra w lozku" albo " ja bym nie brala takiej pracy, zbyt wysoko sie cenie". Wiekszosc z nas pracuje fizycznie, bo.wiadomo.jak.teraz jest w UK z praca, ona przyjezdza pracowac jako striptizerka a w.Polsce jest na utrzymaniu rodzicow.