Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akkullinnaa

DZIEWCZYNY jak ubrałybyście się na SYLWKA na domówke u znajomych

Polecane posty

Gość Akkullinnaa

Będzie nas około 10 osób. Częsc jest mi bardzo dobrze znana, a czesc niezbyt. Mamy zamiar oczywiscie tanczyc, o północy na pewno wyjdziemy wystrzelic trochę fajerwerek, zabawa tez bedzie z pewnoscia do rana. Ale... jak się ubrac? :O Pytałam gospodyni, to ona chce zalozyc albo spodnie, albo spódnice. Chciała bym wygladac elegancko, ale nie aż tak nazbyt, wiadomo, to tylko domówka :D mam 24 lata, włosy blond za ramiona, 160 cm, waga 50 kg. I brak pomysłów :)

ja na domówki wkładam dżinsy czarne albo ciemniejsze, jak na sylwestra jakaś fajniejsza bluzka np. ze srebrnymi elementami, coś na szyję, biżuteria. ale ja nie patrzę kto mnie lepiej zna:O więc nie wiem, czy masz brać ze mnie przykład:O

Gość Akkullinnaa
Brokeninside no może źle to ujęłam, bo w sumie nie jest wazne to że czesc osób znam dobrze a czesc mniej :) może jedynie o to ze w gronie bliskich osób człowiek czuje sie swobodniej, a w tej sytuacji może trzeba by pistawic na większą elegancje. No też myślałam moze nie o dzinsach ale rurki ciemne, do tego bluzka z jakimś świecidełkiem, w końcu to sylwester, biżuteria jedynie jakaś bransoletka i tyle, ale myślałam też nad spódniczką, ciemną, do tego jasna bluzka elegancka.

Gość gość
mnie sie na domówki nie chce stroić

Gość Akkullinnaa
no mnie akurat się chce :D bo nie codziennie gdzieś wychodzimy z narzeczonym, każdego dnia ubieram się do pracy wygodnie, luźno, włosy spinam w koczek, lekki makijaż. Dlaczego nie można raz na jakiś czas się wystroic? Sprawia mi to przyjemnosc.

Gość gość
ładnie wygodnie, żebyś się dobrze czuła. Sylwester jest raz w roku.

Gość gość
masz kozaki ciepłe aby wyjść popratrzec na te fajerwerki? Ja zazwyczaj ubieram małą czarną, różne warianty ale w tym roku ubiorę chyba dzinsy o dzikim wzorze i jakąś czarną bluzkę

Gość gość
Ja bym zalozyla zlota suknie, zlote boa i rozowa peruke.jak.sie bawix to.sie bawic

Gość gość
załóż sukienkę

Gość mariolka3413574255
Sukienka chyba zbyt elegancka na domowke

spodnie i jakąś fajną bluzkę. Pewnie będę siedzieć na podłodze, więc wygoda przede wszystkim :P