Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam juz sily

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam z chlopakiem. Robie w mieszkaniu wszystko,on mi w niczym nie pomaga ;/;/ Odkad ze soba jestesmy nie mam wgl znajomych. Bo w weekend w weekend zawsze bylam z nim. Kontakty sie urwaly. Teraz on wychodzi sobie i idzie pic z kolegami ;/;/ raz na jakis czas;/ ja sie wkirzylam,bo dzis caly dzien sprzatalam,cos robilam,mowie wroci cos razen porobimy,a on,ze wychodzi;/ to powiedzialam mu na zlosc,ze tez ide do kolezanek to on do mnie,ze ja mam siedziec w domu i czekac na niego. :(( co robic?? Kiedys tak nue wychodzil z kolegami.

Gość gość
Jak to nie prowo...To ja mym pytanie: masz mózg? Użyj go.

Gość Buchaj_28
problem w tym ze on wychodzi z kolegami du/pczyć ładne panienki :D:classic_cool:

Gość gość
a ile ze sobą już jesteście? myślisz że da się to uratować? czy on zrozumie że musi c***omagać? ja bym nie chciała być z kimś za kogo muszę wszytsko robić. samotnośc nie jest fajna, ale po pewnym czasie jak już pierwsza miłość opadnie, zobaczysz że on cię wykorzystuje

Gość gość
Ani minuty bym tam.nie siedziala, jakby wrocil nie byloby mnie ani moich rzeczy.

Gość gość
skąd bierzesz na to siłę?

sama sie na to wszystko zgodzilas, nie mozesz tak dawac soba manipulowac, zostan zrob to tamto..

Gość gość
a jak pokonać strach przed byciem samej ;/ ????

Gość gość
To taki krok,.ktory przeraza ale jak.juz go zrobisz kilka dni jestes troche zagubiona a pozniej rozwijasz skrzydla. Wiem co mowie.

Gość gość
boję się że będę sama ;/

Gość gość
ja po moim poprzednim związku długo się bałam, a najgorsze że teraz boję się wejść w nowy. szybko się angażuję i nie chce się dać wykorzystać... poradzisz coś?

Gość SMB
Jakiś niezbyt mądry ten chłopak skoro łyka twoje teksty z wyjściem do koleżanek których praktycznie nie masz. Albo tylko udaje i mówi żebyś nigdzie nie szła