Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Grojec

Polecane posty

Gość gość

Cio tam jest? Jak tam jest?

Gość gość
Grojec to taka wies kole oswiecimia,same pola nic tam nima:-)

Gość gość
Grójec w woj mazowieckim - mieszkam tu, niestety:P

Gość depresja z Grójca
chamy z Grójca,duużo w tym prawdy, żałuję że się tu urodziłam.. bardzo chciałabym się przeprowadzić

Gość gość
mam 2 kolezanki z Grojca i sa ok :) wieksze wiesniaki to Radom :)

"mam 2 kolezanki z Grojca i sa ok" Na podstawie tego mam rozumieć, że całe "miasto" Grójec jest ok? No chyba, że ten Grójec ma tylko dwóch mieszkańców (w to jestem w stanie nawet uwierzyć) :D

Ciężko znaleźć jakieś informacje, więc może ktoś mi tu pomoże. Nie mieszkam bezpośrednio w grójcu, ale czy jest możliwość konsultacji z dietetykiem, znacie jakichś dobrych? Mogą być też konsultacje onlline, w sumie to nawet wygodniej. Słyszałam, że na stronie natury można też z tego skorzystać, wie ktoś ile to kosztuje?

Gość viola

Też o tym słyszałam. Koleżanka z tego korzystała i jest bardzo zadowolona. Mówi, ze ułożyli jej dietę i naprawdę widać po niej, że chudnie. Kurcze, fajna sprawa i na dodatek online. Nie będę ukrywać, ale natura mnie z tym zaskoczyła. Może i ja się skuszę. Nic nie ryzykuję, a może schudnę.

Gość Maria

Drogie Panie, dzięki diecie ułożonej przez specjalistów z natury udało mi się schudnąć już 7 kilo. Gdzie dla mnie to do tej pory był szczyt marzeń. Jestem bardzo zadowolona i sama lepiej się czuję. Czasem mam małe słabości, ale wtedy staram się jeść fit przekąski takie jak batony crunchy czy chipsy owocowe, też z natury. Nie zawierają cukru i są dużo zdrowsze.

Dziękuję bardzo za pomoc. Jak za darmo to chyba żal nie skorzystać. Trzymajcie na mnie kciuki. Ps.. super metoda na podjadanie. Też od razu zaopatrzę się w batoniki i chipsy, które Pani poleciła. Może się kiedyś spotkamy w naszej Naturze w Grójcu.