Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wigilia a przedszkole

Polecane posty

Gość gość
15-16 to tak jak z karpiami sprzedawane w większej ilości są tak naprawdę raz w roku, ale hałasu o nieludzkie traktowanie jest pełno, nikt nie broni kurczaków, krów, koni, świń, które codziennie idą pod nóż

Gość gość
jak pracujecie w marketach to nie dziwie się,że nie macie co z dziećmi zrobić :P

Gość gość
co to za matka co nie pracuje i oddaje dzieciaka w wigilie do przedszkola i jeszcze mąz ma wolne? Każdy pretekst dobry zeby pozbyc się dzieciaka z domu. Biedne dziecko

Gość gość
Moje przedszkole nie przyjmuje dzieci w Wigilię. I słusznie. Brak serca mają te matki, które myślą, że przedszkolanki i inni pracownicy mają chęć do 17 siedzieć z cudzymi dziecmi a nie ze swoimi rodzinami szykować się do wieczerzy...

Gość gość
"gość jak pracujecie w marketach to nie dziwie się,że nie macie co z dziećmi zrobić jezyk.gif: Ojej ja pracuje w banku i tez moje dziecko w Wigilie idzie do przedszkola . No i ?

Gość gość
Nie rozumiem po co ta dyskusja ..Wigilia jest NORMALNYM dniem pracy wiec dlaczego przedszkola miałby byc zamknięte ?

Gość gość
no właśnie wiele firm pracuje w Wigilię normalnie, w moim mieście sąd, ZUS, banki, mąż w prywatnym zakładzie fotograficznym też pracuje do 15-tej. Przedszkola czynne, sporo dziec**przychodzi w wigilię, bo TO NORMALNY DZIEŃ PRACUJĄCY.

Gość gość
Przedszkole ma byc otwarte we wszystkie dni robocze - wszystko jedno ile dziec**przyjdzie. Czasem trudno jest zaplanowac, cos zmieni sie w ostatniej chwili. Skoro place za przedszkole to oczekuje, ze bedzie do dyspozycji tak jak inne urzedy czy firmy w kazdy dzien roboczy w normalnych godzinach pracy. Wiekszosc ludzi pracuje rowniez w wigilie i sylwestra (chyba ze dostana urlop) - a oplata miesieczna za przedszkole jest stala, niezalezna od swiat.

Gość gość
śmieszy mnie jak ktos pisze, że przedszkolanki też chcą mieć wolne a w czym są lepsze od reszty społeczeństwa?' większość z nas pracuje w wigilię i naprawdę jest problem żeby załatwić opiekę dla dzieci;/

Gość gość
a myslicie że kasjerki, osoby pracujące na cpn-ie, lekarze, strażacy, policjanci, masyzniści mają ochote pracować???

Gość gość
ja naszczescie mam wolne do 6 stycznia :) ale to prawda ze to głupota z tymi przedszkolami miesiac wakacji też zamknie teraz przerwa swiatechna a i godziny pracy takich przedszkoli do niczego a ze kazdy wekend zamknięte to norma przeciez ludzie w wekendy nie pracują :( ja akurat nie ale naprawde ja nie miałabym komu malucha zostawic starsza córka jak musi sie zając to to robi :) kochana córeczka :)

Gość Justyna 1705
Witam, mam pytanie mój synek chodzi do prywatnego przedszkola i Dyrektor przedszkola narzuciła PRZERWE ŚWIĄTECZNA od 23 grudnia do 6 stycznia 2 tygodnie wolnego za ktore musze zaplacic, czy tak może być, ze bez wcześniejszych zapisów zamykają przedszkole w dni pracujące??? Ja musiałam wynajać opiekunke na ten czas, ponieważ w większości z tych dni pracuję Prosze o pomoc, czy mam prawo ubiegac sie o zwrot kosztów za dni pracujące w okresie od 23.12-06.01

Gość gość
Up up