Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexy laska

prosze potrzebuje dobrej rady pomorzecie prosze prosze

Polecane posty

Gość sexy laska

tak sie zastanawiam co chce robic w zyciu, no i o to chodzi ze nic nie chce mi sie robic, siedzac na praktyce znudzona robota, tak rozmyslam czy to wszystko ma sens? czy mam skaczyc tak jak moje kolezanki z osiedla wychowujace dzieci praca, praca w domu no i lysy dresiaty maz ktory ma wszystko gdzies i po ktorym trzeba sprzatac i jest strasznie zazdrosny zabrania chodzic na imprezy itd. zero urlopow bo nie ma kasy itd. wpadlam na pomysl zeby wyjechac za granice i zapoznac jakiegos dobrze zarabiajacego faceta, zaflirtowac i dac dupy bez zabezpieczenia. no i moze by sie ulozylo i miala bym fajne zycie, jak nie to bym chociaz dobre alimety dostala, i tu pytanie w jakim kraju mozna dostac najwyzsze alimety? slyszalam ze w niemczech sie duzo dostaje, gdzie najlepiej sobie ulozyc zycie tak zeby facet nie byl zazdrosny i nie robil problemow z placeniem alimetow?

Gość David Duchovny
zaden facet ktory ma juz nowa babe nie bedzie o ciebie zazdrosny 🖐️

Gość Bler Łycz
sexy laska--trzeba się uczyć a nie na kafeterii siedzieć to bedziesz mieć to co marzysz:)

Gość sexy laska
no ale te osiedlowe lysole dresiate to oni o kazda sa zazdrosni, juz mi sie nimi zygac chce, chyby tylko jak trawe zajaraja to im wszystko jest obojetne, a tak to jak sie z ladniej ubiore to juz leca chasla osiedlowa d***** itd

Gość gość
Ty naprawdę myślisz że obcokrajowiec będzie płacił alimenty? Prawda jest taka że Polka nie ma żadnych praw w tamtejszych sądach, ojciec zabierze Ci dziecko i to Ty będziesz płacić ;)

Gość gość
no zostal ci Kuwejt-tam nawet pies ma pozlacana bude:)

Gość gość
uczyc poprawic pisownie ogolem sposobu wyslawiania sie wiesz- taki z kasa sexi laski tylko bzyka a z inteligentnymi rodzine zaklada :D

Gość gość
takie panienki jak ty powinny być sterylizowane, żebyście się nie mogły rozmnażać, bo żadne dziecko nie chciałoby mieć takiej matki.

Gość sexy laska
i tu sie mylisz jestesmy w EU, taka jedna znajoma byla w pracy sezonowej na troskach na 4 tygodnie w niemczech, jeden raz byla na dyskotece i wpadla z niemcem, dowiedziala sie jak byla juz w polsce ze jest w ciazy rodzice z nia pojechali do niemiec i cos tam zalatwiali, on sam mieszkal z jeszcze z rodzicami ale pracowal jako mechanik samochodowy, no i jego rodzice poszukali im mieszkanie i zamieszkali razem, pozniej sie sklucili no i ona wrocila do polski a on jej alimenty placi teraz, jakos przez niemieckiego prawnika to zalatwili

Gość gość
Jedz na sex-turystykę do Emiratów Arabskich - tam zapoznasz jakiego szejka. Niemcy są bidni, po co Ci niemiec?

Gość gość
Jeden przypadek na 1000 gdzie panience się udało, bo facet nie chciał dziecka. W większośc**przypadków, zwłaszcza tam gdzie ojciec chce wychowywać nie będziesz miała żadnych szans w sądzie, bo Niemcy nie oddadzą swojego obywatela.

Gość sexy laska
nie chce skonczyc jak kolezanki ktore glodowaly zeby skonczyc studia a teraz ciezko zapierdzielaja w domu przy dzieciach co to za zycie? wie ktos jak to jest w luksemburgu, szwajcarji, lub monaco? jakie tam sa prawa kobiet?

Gość gość
jak wszedzie tepa dzido

K****, co za dno. Nie potrafisz znaleźć i uwieść faceta, to znaczy, że masz wszystkie wady: głupia, brzydka i niezaradna. Dresiarz bez pieniędzy - to twój target.

Gość gość
Monaco i Luxemburg... zapomnij, te kraje to raj podatkowy dla najbogatszych, tam frajera nie znajdziesz. Co najwyżej możesz starać się o mechanika, robotnika (i to też musieliby być upośledzeni)... żaden normalny nie da się złapać na taki numer.

Gość gość
Autorko, a jakie znasz języki obce? Na poziomie lepszym niż polski, bo polszczyzna u Ciebie jest dramatyczna.

Gość sexy laska
pozatym nie mam glowy do nauki w szkole ledwo co z klasy do klasy przechodzilam, a teraz na praktyce jako kasjerka podlogi wycieram, co to za zycie? jak na razie jestem mloda i piekna, mam szanse to jeszcze wykorzystac, nie chce byc znudzona stara sprzedawczynia w biedrace albo sklepiku osiedlowym za psia pesje

Gość gość
Bo ona myśli że wystarczy pojechać za granicę, pójść na disco i wypiąć tyłek. Myśli że będzie miała alimenty jak Bachleda-Córuś ;)

Gość sexy laska
bachleda gwizdze na alimenty-cale zakopane nalezy do mafI BACHLEDA;WIEC TE PARE GROSZY DAJE NA BIEDNYCH

Gość gość
Takich paru groszy co ona dostaje w miesiąc, to ty na oczy w całym swoim życiu nie zobaczysz. Twoim przeznaczeniem jest dres, który będzie cię prał po pysku.

Gość gość
szukam chentnom na d*****nie . Ałtorko morze ty jestes chentna? Udik :)

Gość urgent
marna prowokacja

Gość sexy laska
moze i tepa ale nie glupia jak reszta dziewczyn z osiedla, ktore sobie juz przyslosc zapewnily, ja prosilam o pomoc a nie o wyzywanie. na razie jestem bardzo ladna panna i nie mam dzieci, znam troche angielski i niemiecki to wystarczy bo jestem bardzo odwazna i nie boje sie rozmawiac, i jakos jak byli u nas kiedys niemcy na wymianie z szkoly to sie umialam dogadac, na migi slowa ale szlo, i im to nie przeszkadzalo bardzo chetnie rozmawiali i sluchali. wyczytalam ze wiekszosc robi to bez prezerwatyw i przerywaja stosunek, ale ja sprubuje by nie przerywal ;)

Gość sexy laska
te dwie krotkie gorne wypowiedz to nie moje to podszyw

Gość gość
sexy laska morze się poznamy? Udik

Gość sexy laska
sa tu jakies kobiety za granicy?

Gość gość
Jaką przyszłość... jak złapiesz frajera, to alimenty będziesz mieć przez 18 lat, a później nic. To jest przyszłość? Fakt obcokrajowcy to kretyni, więc pewnie jakiegoś złapiesz, ale na starość i tak będziesz dawać d**y za grosze, aby jakoś przeżyć.

Gość gość
Autorko, Ty na migi chcesz rozmawiać z cudzoziemcem, którego chcesz uwieść??? Jeśli piszesz to poważnie to kariera ze szmatą jest i tak dla ciebie zbyt dużym wyzwaniem. Prowokacja, nie ma AŻ TAK tępych kobiet.

Gość sexy laska
nie mam ochoty na sex! chce tylko dziecko i kase z reszta sobie poradze