Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poems pl

czy jest tu ktos dla kogo mozna by pisac

Polecane posty

Gość gość
chce byc twoim muzem :-) ilikepoemssometime

Gość gość
szarość grudnia smętnie się snuje a ja mysle tylko o Tobie bo cóż na świecie cenniejszego mam bo już więcej mi się nie przydarzy

Gość poemspl
z dna wspomnień wygrzebuję paznokciami mało czytelne już okruchy imaginacji jeszcze ten jeden raz włączam szeroko oczy projektora obraz chwilowo będzie rozmazany niedoskonałością napływającego w uniesieniu zawstydzenia w roli głównej obsadzam tego, który zdominował mój wszechświat to ta chwila, kiedy już mogę przestać udawać, że jestem jak milion dolarów że nasze szczyty, zrekompensują mój dół wyznaję -- stałam się falsyfikatem

Gość poemspl
wiem za trudne :( ale te rymowanki to tak naprawdę, tylko zabawa rymem i słowem. moja poezja jest gęsta jak mgła z horroru.

Gość gość
mój dół wygrzebuję paznokciami przestać udawać, że jestem obraz chwilowo będzie rozmazany to ta chwila, kiedy już mogę właśnie ciebie mi teraz brakuje

Gość poemspl
czas zakończyć tę miłość przez pisanie nie ma piór wiecznych a do nich czerwieni krwi ani uniesień bez dna i bez cokołów pomników zapamiętania jest tylko złuda tego co w chorej głowie i sen dobry na wszystko

Gość gość
up up up

Gość poemspl
czy to nie smutne że bez siebie dla siebie nie rozmiękcza nas dzień skąpany w słońcu jak herbatnik w bawarce twoje od zawsze trwożliwe oczy zmieniły barwę na grafit spalonej Ziemi ciekawią je tylko szeregi cyfr z pokryciem moje usta -- ukwiały a w nich głupia ryba piła zamiast płynąć na inne wody

Gość poemspl
czy mogę pana wciąż rozkochana prosić do tańca podepcze może lub nawet gorzej siebie ośmieszę mam na tę chwile suknie z motylich skrzydeł i barw nim nocka skona ja zuroczona panem zostanę a w północ błysnę pęknę i prysnę jak bańka mydlana

Gość poemspl
w moim wnętrzu ogień z wodą wojują w moim wnętrzu nienawiść przemaga miłość jestem pieniążkiem na dłoni nic się za jego cenę nie ziści gdyż w ręku twoim blednie każdy nominał przy twój postaci miękną strachem miękną kolana w moim wnętrzu nie szukaj wiernego obrazu siebie plecionego tamtym zbolałym słowem i milczeniem

Gość poemspl
w moim wnętrzu ogień z wodą wojują w moim wnętrzu nienawiść przemaga miłość jestem pieniążkiem na dłoni nic się za mnie nie ziści bo w ręku twoim blednie każdy nominał przy twojej postaci miękną strachem kolana w moim wnętrzu nie szukaj wiernego obrazu siebie plecionego tamtym zbolałym słowem i milczeniem

Gość poemspl
mmmmmm... nucę - bo co mi zostało za mało nawet powietrza w piersi, myśli w głowie, ciebie i nawet mnie we mnie za mało mmmmmm... nucę - i twarz lekko gładzę zdradzę ci nie bez zażenowania że tęsknie choć nie wiem dlaczego a jednak - i cóż więc poradzę mmmmmm...

Gość poemspl
a już myślałam, że tego wątku nikt nie czyta a to proszę .. niespodzianka :)

Gość gościNNIE nie
nie lubię leonarda Cohena

Gość gość
Czytam ale nie wiem znam kilka jezykow obcych i musze sie glowic :-D Chyba zle interpretuje sobie?

Gość poemspl
bo poezja, sympatyczny czytelniku, to język duszy i serca :)

Gość gość
Też lubię zabawę słowem i takowe tematy:) bede zaglądała:) PozdrawiamL.

Gość gość
........................

Gość poemspl
bardzo mi miło. pytanie tylko - czemu ta poezja nie w języku ojczystym? :)

Gość gość
no pomyslalem, ze moze w ramach relaksu poetyckiego... :-) muz

Gość gość
a co to jakaś wariatka po 40 tce pisze wiersze a potem sama sobie odpisuje udając faceta ???? idź do psychiatry kobieto

Gość gość
Czy wy wszystko musiscie głupio komentowac... Cóz uroki kafeterii

Gość gość
Zawsze się wzruszam jak oglądam Titanica Czy taka miłośc istnieje?