Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Damakierada

wódka na wesele

Polecane posty

Gość Damakierada

Witam bardzo serdecznie. Czy ktoś z Was spotkał się ostatnio z wódką w promocji w jakimś supermarkecie/ hipermarkecie lub hurtowni na terytorium Krakowa/Kielc/Radomia? Bardzo proszę o pomoc!

Gość Anelize
Ostatnio kuzynka zamawiała w Carrefourze Weselną i dostała dobry rabat. Można zadzwonić do sklepu i podpytać. Sama wódka to po testach mąż stwierdził, że dobra wódka na drugi dzień bez kaca.

Gość gość
Nooo u pań żonek nie pije się eleganckiego alkocholu na weselu :D

Gość gość
Przyznam, że ta wódka weselna Polanina wchodzi zacnie nawet nie trzeba dużo popijać. Partnerce drinki też smakowały. :)

Gość SylwiaFilkusikw
Polanin ma ogólnie dobre wódki w bardzo dobrych cenach

Gość gość
No cóż jak to bywa z tymi alkoholami polanin wraca do dużych łask ze swoją weselną jak widzę, a sam się nie dziwię. Stock, Bols to już masówki, które w ogóle nie są dobre na ten czas. Niestety wódka z kłosem już nie będzie z kłosem i też się popsuła :/ Zostaje weselna która dobrze wchodzi :D

Gość gość
polecam Finlandię albo Bols

Gość gość
Weselna Polanin na wesele jak najbardziej ok

Gość gość
Ja miałam na weselu Stumbrasa, właśnie tą z kłosem, ale kupowaną u znajomego w hurtowni. Sprzedał nam po cenie hurtowej, więc ok, ale uwaga- we wrześniu na weselu na 90 osób poszło nam 200 butelek (!) a rodzina pije całkiem przeciętnie, oczywście wliczyłam w to wódkę na odchodne. Wszyscy ją baaardzo chwalili.

Gość SylwiaFilkusik
U nas tak jak wspominałam była Weselna z Polanina - goście sobie chwalili, dobra wódka w fajnych butelkach. Nie ukrywajmy duże znaczenie ma też wygląg butelki a te sa bardzo oryginalne.