Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieistotny gość

Kiedys mnie olała a teraz się odzywa Czy dać Jej szansę PYTAJNIK

Polecane posty

Gość nieistotny gość

Nie ułożyło jej się z facetem i nagle sobie o mnie przypomniała. Pewnie potem znowu mnie w d**e kopnie i będę cierpiał. Co myślicie? Sprobować?

Gość gość
schizy masz

Gość nieistotny gość
Nie mam schizy. Zadzwonila i prosi o spotkanie, ze niby wszystko sobie przemyślała. Od znajomych wiem, ze koles dla ktorego mnie olala kopnąl ją w tyłek. Pewnie mam być towarem zastepczym. Powiedziałem jej, ze muszę to przemyśleć. Co radzicie>

Gość gość
Radzę zachować się honorowo. Czyli grzecznie, ale stanowczo odrzucić propozycję spotkania.

Gość nieistotny gość
Niestety nadal mi na niej zależy...

Gość gość
Tym bardziej musisz odmówić. Przynajmniej za pierwszym razem. Jak będzie bardzo nalegać, możesz stopniowo zmieniać zdanie, prawda? Niech teraz ona się trochę postara...:classic_cool:

Gość nieistotny gość
Dałbym jej szansę, ale boje sie że będzie ze mną tylko dlatego, że ten "lepszy" jej nie chciał.

Gość ___gość___
żałosny dzieciak

Gość gość
laska pewnie jest z nim w ciąży ale on się wypiął i teraz chce cie wrobić w dzieciaka zresztą jak każda dziś kobieta

Gość Bozon Higgsa
Zawsze się jest towarem zastępczym. Moja żona jest dla mnie towarem zastępczym bo mnie Kasia Pakosińska nie chciała. Ach...gdyby się tak odezwała ! Na skrzydłach bym poleciał, ale oczywiście za pierwszym razem bym honorowo odmówił.

Gość nieistotny gość
Czemu niby jestem żałosny? Myślę, że raczej ona jest żałosna biegając za mną po tym, jak mnie olała dla innego.

Tak sobie myślę. Chłop, a takie posrane gacie. - "olała, czy dać jej szansę"?"była z innym", ale myślę o niej"...bleble....... Jawisz się chłopie jak psychicznie chory pacjent. Czy ciebie trzeba upokorzyć do granic możliwości, tzn. sprowadzić do poziomu chodnika, żebyś zrozumiał, że jeśli ktoś gra w zabawę: "a teraz zostawię cię i wrócę jak się nie uda", zasługuje już tylko na solidnego KOPA w d**ę lub krocze ? Sądzono dotychczas, że to kobiety przybierają taka postawę: "nie chce mnie, to poczekam, może mu się zmieni", a tu widać jak na obrazku, że dotyka to też JELENI. Bye ! 🖐️

Gość gość
dokladnie, taka glupia doopa zasluguje na kopa i zero litosci!