Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Czy sa tu jakies kobiety ok 30 ktore pomimo staran sa same lub

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
"ten od ma艂olaty - sam pisa艂e艣, 偶e trzydziestolatki to dla ciebie za wysokie progi, wi臋c si臋 musia艂e艣 wzi膮膰 za g贸wniar臋. to tylko potwierdza moj膮 teori臋." x Je艣li emocjonalne szanta偶e i materialistyczne nastawienie do innych i 艣wiata to wg. ciebie za wysokie progi a nie manipulatorstwo to lepiej hoduj koty a nie zabieraj si臋 za zwi膮zek a tym bardziej za my艣lenie. x "i, kochanie, je艣li my jeste艣my klamotami, to obawiam si臋, 偶e ty r贸wnie偶, bo jeste艣my w podobnym wieku." x W przeciwie艅stwie do was ja nie mam cellulitu, rozst臋p贸w a zmarszczki dodaj膮 mojej twarzy charakteru. W przeciwie艅stwie do was przemys艂 kosmetyczny nie sprzeda mi iluzji powrotu do m艂odo艣ci. W przeciwie艅stwie do was nie musz臋 wytyka膰 palcami i pr贸bowa膰 nieudolnie o艣miesza膰 innych kt贸rzy s膮 w zwi膮zkach aby poczu膰 si臋 lepiej. Nie m贸wi膮c ju偶 o tym, 偶e zaj艣cie w ci膮偶臋 w twoim wieku to nie tylko komplikacje ale te偶 wi膮偶e si臋 ze sporym ryzykiem wad wrodzonych u dziecka. A co do tego 偶e trzydziestka mnie nie chce... a co wy mo偶ecie mi zaoferowa膰 abym to ja was nagle zechcia艂? Najlepsze lata zmarnowa艂y艣cie a teraz co? Powa偶nego zwi膮zku chcecie? To wr贸膰cie do swoich by艂ych. Co wy mo偶ecie zaoferowa膰? Pyta艂em o to wcze艣niej i jak widz臋 odwracanie kota ogonem trwa w najlepsze bo odpowiedzi jak nie by艂o tak niema. Mnie to nawet 艣mieszy jak widz臋 te zalotne spojrzenia u r贸wie艣niczek i te ich podchody w moj膮 stron臋 bo gdy tylko dowiedz膮 si臋, 偶e jestem zaj臋ty i z KIM to maj膮 ochot臋 mnie zamordowa膰 :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
do go艣cia z 2013-12-22 09:25:31 Masz bardzo wysokie mniemanie o sobie, oby艣 si臋 nie przeliczy艂 w tym wzgl臋dzie.I jeszcze jedno, bardzo brzydko wypowiadasz si臋 o kobietach powy偶ej 30stki.I oby ci臋 ta m艂oda nie odstawi艂a kiedy艣 dla m艂odszego od ciebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W przeciwie艅stwie do was ja nie mam cellulitu, rozst臋p贸w a zmarszczki dodaj膮 mojej twarzy charakteru. W przeciwie艅stwie do was przemys艂 kosmetyczny nie sprzeda mi iluzji powrotu do m艂odo艣ci. W przeciwie艅stwie do was nie musz臋 wytyka膰 palcami i pr贸bowa膰 nieudolnie o艣miesza膰 innych kt贸rzy s膮 w zwi膮zkach aby poczu膰 si臋 lepiej. Nie m贸wi膮c ju偶 o tym, 偶e zaj艣cie w ci膮偶臋 w twoim wieku to nie tylko komplikacje ale te偶 wi膮偶e si臋 ze sporym ryzykiem wad wrodzonych u dziecka. A co do tego 偶e trzydziestka mnie nie chce... a co wy mo偶ecie mi zaoferowa膰 abym to ja was nagle zechcia艂? Najlepsze lata zmarnowa艂y艣cie a teraz co? Powa偶nego zwi膮zku chcecie? To wr贸膰cie do swoich by艂ych. Co wy mo偶ecie zaoferowa膰? Pyta艂em o to wcze艣niej i jak widz臋 odwracanie kota ogonem trwa w najlepsze bo odpowiedzi jak nie by艂o tak niema. Mnie to nawet 艣mieszy jak widz臋 te zalotne spojrzenia u r贸wie艣niczek i te ich podchody w moj膮 stron臋 bo gdy tylko dowiedz膮 si臋, 偶e jestem zaj臋ty i z KIM to maj膮 ochot臋 mnie zamordowa膰 . . . S艂usznie. Gdzie by艂y wcze艣niej?Ten typ kobiety zostawcie tym, za kt贸rymi biega艂y. Odno艣nie tego, 偶e 30-letni faceci uganiaj膮 si臋 za m艂odszymi to chyba normalne? Przecie偶 one same maj膮c 20 i wi臋cej, czasem mniej :D ugania艂y si臋 za facetami w tym wieku, wi臋c o co wam chodzi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam wysokie mniemanie o sobie bo zapracowa艂em sobie na nie. To nie przypadek. Nie jest ono uzale偶nione jak w przypadku kobiet od tego ile maj膮 par but贸w, kiecek, kosmetyk贸w, znajomych na fejsbuniu, ludzi kt贸rymi mog膮 pomiata膰 czy te偶 ilu zwr贸ci na nie uwag臋 na ulicy. M艂odsi ode mnie to dzieciaki kt贸rym wystarczy Playstation i piwo do szcz臋艣cia wi臋c pomagaj膮 mi czy tego chc膮 czy nie. Samotne po 30-stce pr臋dzej si臋 podpal膮 ni偶 przyznaj膮, 偶e dokona艂y z艂ych wybor贸w w 偶yciu. Bo to w ko艅cu wina m臋偶czyzn (tych z艂ych bo dobrych to przecie偶 nie ma) 偶e s膮 same.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wi臋kszo艣膰 kobiet widocznie czuje si臋 wiecznie m艂oda, zapomnia艂 w贸艂 jak ciel臋ciem by艂 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To jest wada kobiet, facet na uznanie musi zapracowa膰 kobieta wystarczy, 偶e wygl膮da, dlatego nie pracuj膮 nad swoim charakterem a przez to staj膮 si臋 krok po kroku coraz wi臋kszymi egoistkami...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jako m臋偶czy藕ni w m艂odo艣ci jeste艣my do艣膰 pokraczni ale to ma nas zahartowa膰 i przygotowa膰 na przysz艂o艣膰. Kobiety z drugiej strony dostaj膮 wszystko na wst臋pie (przy czym i tak narzekaj膮, 偶e za ma艂o) ale dopiero pod koniec orientuj膮 si臋, 偶e zadawanie si臋 z kretynami to jednak by艂膮 kiepska inwestycja na przysz艂o艣膰. I c贸偶 im pozostaje? Trzeba robi膰 dobra min臋 do z艂ej gry.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale si臋 szczycisz tym, 偶e uda艂o Ci si臋 dorwa膰 tyle m艂odsz膮... 艣mieszne i dziecinne. aha, sama mam 25 lat wi臋c tym bardziej mnie to 艣mieszy :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Biedny ptysiu, ja ci naprawd臋 wsp贸艂czuj臋, ale wcale si臋 nie dziwi臋, 偶e musisz si臋 ugania膰 za g贸wniarami. Ty po prostu masz lat ponad trzydzie艣ci, ale intelektualnie jeste艣 na ich w艂a艣nie poziomie. Bidu艣, skrzywdzony przez kobiety, musi si臋 teraz wyrzyga膰 swoimi frustracjami. Proponuj臋 i艣膰 na terapi臋, bo smutno to wszystko wygl膮da. Przy okazji wsp贸艂czuj臋 towarzystwa, jakim si臋 otaczasz, bo musi by膰 bardzo niskich lot贸w. Na szcz臋艣cie wok贸艂 mnie s膮 same kobiety, kt贸re s膮 wykszta艂cone, maj膮 艣wietn膮 prac臋 i pook艂adane w g艂owie, w zwi膮zku z czym ich poczucie w艂asnej warto艣ci nie opiera si臋 na butach i fejsbusiu. Takim kobietom trudno zaimponowa膰, wi臋c takie smutne, pokrzywdzone istotki jak ty, z艂e na ca艂y 艣wiat, musz膮 si臋 zadowoli膰 nagrod膮 pocieszenia, bo, jak ju偶 pisa艂am "za niskie twoje progi". :) Serio, id藕 na terapi臋, jeste艣 偶enuj膮cym frustratem. Wsp贸艂czuj臋 ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 johny 11 palcow
czemu sie szczyc***przeciez kobiety wola starszych...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 johny 11 palcow
Biedny ptysiu, ja ci naprawd臋 wsp贸艂czuj臋, ale wcale si臋 nie dziwi臋, 偶e musisz si臋 ugania膰 za g贸wniarami. Ty po prostu masz lat ponad trzydzie艣ci, ale intelektualnie jeste艣 na ich w艂a艣nie poziomie. Bidu艣, skrzywdzony przez kobiety, musi si臋 teraz wyrzyga膰 swoimi frustracjami. Proponuj臋 i艣膰 na terapi臋, bo smutno to wszystko wygl膮da. Przy okazji wsp贸艂czuj臋 towarzystwa, jakim si臋 otaczasz, bo musi by膰 bardzo niskich lot贸w. Na szcz臋艣cie wok贸艂 mnie s膮 same kobiety, kt贸re s膮 wykszta艂cone, maj膮 艣wietn膮 prac臋 i pook艂adane w g艂owie, w zwi膮zku z czym ich poczucie w艂asnej warto艣ci nie opiera si臋 na butach i fejsbusiu. Takim kobietom trudno zaimponowa膰, wi臋c takie smutne, pokrzywdzone istotki jak ty, z艂e na ca艂y 艣wiat, musz膮 si臋 zadowoli膰 nagrod膮 pocieszenia, bo, jak ju偶 pisa艂am "za niskie twoje progi". usmiech.gif Serio, id藕 na terapi臋, jeste艣 偶enuj膮cym frustratem. Wsp贸艂czuj臋 ci. . . . Czy te cudowne kobiety to starowinki popierniczajace po klubach i dyskotekach, z nadziejaze ktos sie przypa艂eta? czy to te kobiety, ktoredajac w necie zdjecie swojego nagiego 艂ona :D szukaja mi艂osci? Odpowiadam tak to ona, mog艂bym was bardziej osmieszyc ale nie chce, znajcie litosc :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 johny 11 palcow
wybaczcie m贸j kompletny brak stylu, smieszycie mnie tym co piszecie hahhaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do go艣cia z 22.12.13 Nie chcia艂abym bym by膰 z kim艣 kto jest tak zadufany w sobie i ma tak wielkie mniemanie o sobie. Jestem kobiet膮 po 30 i na to wszystko co mam zapracowa艂am sama, ci臋偶k膮 prac膮 i nic nie dosta艂am za darmo tylko dlatego, 偶e dobrze wygl膮dam.Poza tym moje mniemanie o sobie nie jest uzale偶nione od ilo艣ci but贸w, kiecek, czy kosmetyk贸w itp.A to ,偶e nie masz celulitu to nie twoja zas艂uga, m臋偶czy藕ni po prostu go nie maj膮. I pami臋taj ,偶e ludzie, kt贸rzy chodz膮 ca艂y czas z g艂ow膮 wysoko kiedy艣 si臋 potkn膮 i to b臋dzie bolesny upadek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Johny - pierwsze s艂ysz臋, 偶e kobiety po trzydziestce to starowinki. Czy偶by艣 pisa艂 do nas z mrok贸w przesz艂o艣ci, kiedy 艣rednia wieku cz艂owieka by艂a du偶a ni偶sza ni偶 obecnie? (BTW Johnny pisze si臋 przez dwa "n", lito艣ci.) Wystarczy spojrze膰 na wpisy pan贸w. Naprawd臋 trudno znale藕膰 faceta na poziomie, skoro wi臋kszo艣膰 z nich to takie skrzywdzone biedactwa, kt贸re staraj膮 si臋 ukry膰 w艂asne problemy udaj膮c kogo艣 innego, lepszego, pozuj膮c sami przed sob膮, bo nie mog膮 znie艣膰 prawdy. Pos膮dzaj膮 r贸wie艣niczki o bycie zgorzknia艂ymi, wyrachowanymi sukami, a sami kim s膮? Hipokryci. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
DzzzIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii艃GGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO bEEllllllllllllllllllllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gogo siedlce
Hej.I jak tam 偶yjecie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"aha, sama mam 25 lat wi臋c tym bardziej mnie to 艣mieszy " x Te samotne tutaj nie tak dawno te偶 mia艂y po 25 lat :D x "Biedny ptysiu, ja ci naprawd臋 wsp贸艂czuj臋, ale wcale si臋 nie dziwi臋, 偶e musisz si臋 ugania膰 za g贸wniarami." x Nie musz臋 jestem ju偶 zr臋czny a 艣lub w nowym roku. x "Bidu艣, skrzywdzony przez kobiety, musi si臋 teraz wyrzyga膰 swoimi frustracjami. " x A propo frustracji to kto za艂o偶y艂 temat i pod jakim tytu艂em? :D x "Przy okazji wsp贸艂czuj臋 towarzystwa, jakim si臋 otaczasz, bo musi by膰 bardzo niskich lot贸w." x Otw贸rz polskie wydanie Forbes'a (taki magazyn ;P) i zobaczysz w jakim towarzystwie si臋 obracam. x "Na szcz臋艣cie wok贸艂 mnie s膮 same kobiety, kt贸re s膮 wykszta艂cone, maj膮 艣wietn膮 prac臋 i pook艂adane w g艂owie, w zwi膮zku z czym ich poczucie w艂asnej warto艣ci nie opiera si臋 na butach i fejsbusiu. " x Z pewno艣ci膮. Jedna z takich nawet za艂o偶y艂a ten temat :D x "Takim kobietom trudno zaimponowa膰" x Mnie nigdy nie kr臋ci艂a wizja bycia fok膮 w cyrku i zabawiania innych w zamian za nie艣wie偶膮 ryb臋 (if you know what I mean :P) ale jak ju偶 wspomnia艂em; facet贸w bez jaj co b臋d膮 ca艂owa膰 ziemi臋 po kt贸rej chodzi ich ekhm... wybranka jest wielu. x "Nie chcia艂abym bym by膰 z kim艣 kto jest tak zadufany w sobie i ma tak wielkie mniemanie o sobie. " x Bez obaw. Jest tylu facet贸w pozbawionych jaj i kr臋gos艂upa kt贸rych mo偶ecie sobie owin膮膰 wok贸艂 palca, 偶e mo偶esz przebiera膰. x "I pami臋taj ,偶e ludzie, kt贸rzy chodz膮 ca艂y czas z g艂ow膮 wysoko kiedy艣 si臋 potkn膮 i to b臋dzie bolesny upadek." x Wymy艣l lepsz膮 wym贸wk臋 dla bycia nieudacznikiem. Postaraj si臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem, kto za艂o偶y艂 temat, bo nie znam tej osoby, ci臋偶ko mi wyrokowa膰. Oj, pisa艂am ju偶, 偶e niet臋go u ciebie z logik膮. Forbesa to ty widzia艂e艣, kolego, ale w kiosku... Powa偶nie radzi艂am, aby艣 si臋 uda艂 na terapi臋. Nauczysz si臋 tam walczy膰 ze swoimi problemami, z tym, 偶e by艂e艣 odrzucany przez r贸wie艣niczki. Nie b臋dziesz si臋 musia艂 z偶yma膰, udawa膰 na si艂臋 twardziela, nie b臋dziesz musia艂 ugania膰 si臋 za ma艂olatami, bo tylko one s膮 na tyle nieukszta艂towane, 偶eby艣 m贸g艂 im zaimponowa膰. Nie b臋dzie si臋 z ciebie wylewa艂 jad i 偶贸艂膰. To, 偶e nazwiesz r贸wie艣niczk臋 "nie艣wie偶膮 ryb膮", naprawd臋 nie pomo偶e w leczeniu frustracji sprzed lat. Nie uciekniesz przed nimi oszukuj膮c samego siebie. Szczerze ci wsp贸艂czuj臋 i twojej przysz艂ej 偶onie, bo nie wie (brakuje jej do艣wiadczenia 偶yciowego, 偶eby zajrze膰 za twoj膮 latami budowan膮 mask臋) z kim si臋 zwi膮za艂a i jakie problemy id膮 za tob膮. Serio, wymachuj膮c ni膮 jak flag膮, jeste艣 totalnie 偶a艂osny. Szkoda, 偶e jeste艣 za艣lepiony i nie widzisz, jak膮 karykatur膮 si臋 sta艂e艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Joker z batmana
Dajcie ju偶 spok贸j. Po co ta wrogo艣膰? Jaki ma cel udawanie, 偶e p艂e膰 przeciwna jest gorsza? Doskonale wiecie, 偶e potrzebujemy si臋 nawzajem. Poza tym id膮 艣wi臋ta, wi臋cej zrozumienia dla drugiej osoby. Odno艣nie dziewictwa czy te偶 jego braku, w idealnym 艣wiecie pewnie by tak by艂o, 偶e ludzie spotykaj膮 si臋 od razu i s膮 razem szcz臋艣liwi. Niestety w tym kapitalistycznym 艣wiecie to nie jest takie proste. Wylewanie na siebie pomyj, nie rozwi膮偶e waszych frustacji. Strony podaj膮 sensowne argumenty niby, ale CI膭GNIE SW脫J DO SWEGO wi臋c narzekaj膮c na swoich by艂ych, z automatu nie jestescie lepsi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Faceci te偶 si臋 starzej膮 i brzydn膮 po 30tce. Jak ja np. ogl膮dam zdj臋cia na fejsie moich koleg贸w ze szko艂y to wszystko ju偶 艂yse, grube, g臋by nalane, pomarszczone, a nie maj膮 jeszcze 30tki; za to kobiety lepiej wygl膮daj膮 i m艂odziej. Wi臋c drodzy panowie nie spinajcie si臋 tak i nie uwa偶ajcie za lepszych, bo wy tez starzejecie si臋, brzydniecie. A taki kole艣 co ma 30lat i szuka sobie nastolatki bo kobiety w jego wieku go nie kr臋c膮, to zwyk艂y niedojrza艂y gogu艣. A jak jeszcze pisze o tym na forum i si臋 chwali, no to wida膰, 偶e to takie kompletne zero, co my艣li doln膮 cz臋艣ci膮 cia艂a, bo m贸zg ju偶 dawno si臋 rozpu艣ci艂 i wyp艂yn膮艂 uszami od nadmiaru spermy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Forbesa to ty widzia艂e艣, kolego, ale w kiosku" x Nie musisz chwali膰 si臋 gdzie pracujesz. x "nie b臋dziesz musia艂 ugania膰 si臋 za ma艂olatami, bo tylko one s膮 na tyle nieukszta艂towane, 偶eby艣 m贸g艂 im zaimponowa膰. (...) brakuje jej do艣wiadczenia 偶yciowego, 偶eby zajrze膰 za twoj膮 latami budowan膮 mask臋 " x G艂upia 20-latka nie zmieni si臋 w m膮dr膮 30-latk臋. Z goowna mas艂a nie ukr臋cisz - co pokazuje wasz przyk艂ad w tym temacie. Jako艣 nie s艂ysza艂em aby艣cie jako m艂ode kobiety odmawia艂y sobie zwi膮zk贸w bo macie si臋 za taaakie niedo艣wiadczone i zaczyna艂y randkowanie po 30-stce gdy was o艣wieci艂o. Hipokryzja z was wyp艂ywa. Id藕 do lustra, sp贸jrz na siebie i dostrze偶 pow贸d dla kt贸rego tak bardzo mi 藕le 偶yczysz. x "Szkoda, 偶e jeste艣 za艣lepiony i nie widzisz, jak膮 karykatur膮 si臋 sta艂e艣." x Przypomnij sobie te s艂owa jak b臋dziesz narzeka膰 na to, 偶e nie ma nigdzie fajnych facet贸w. Widocznie wszyscy porz膮dni zaj臋ci a karykaturom kobiety... zosta艂y same fagasy z piwem w 艂apie. x "A taki kole艣 co ma 30lat i szuka sobie nastolatki bo kobiety w jego wieku go nie kr臋c膮, to zwyk艂y niedojrza艂y gogu艣." x Po pierwsze nie wiem czy wiesz ale jak kto艣 ma powy偶ej 20 lat to ju偶 nie jest nastolatk膮. Po drugie mo偶esz sobie wygl膮da膰 m艂odo ale biologii nie oszukasz. Ginekolog ci wyt艂umaczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Daj臋 sobie z wami spok贸j. Gdyby艣cie tyle samo czasu po艣wi臋ci艂y na poznanie cz艂owieka zamiast na skakanie od jednego do drugiego i p贸藕niejsze udowadnianie, 偶e wszyscy s膮 do niczego to nie by艂yby艣cie samotne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
" "aha, sama mam 25 lat wi臋c tym bardziej mnie to 艣mieszy " x Te samotne tutaj nie tak dawno te偶 mia艂y po 25 lat smiech.gif" no i co z tego? :D ta Twoja te偶 zaraz b臋dzie po 30tce id膮c Twoim tokiem rozumowania :D ja mam 25 i w 偶yciu bym nie spojrza艂a na starego pryka po wielu zwi膮zkach jak Ty :D bo nie uwierz臋, 偶e to Twoja pierwsza :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣ciu jest zadufanym w sobie dupkiem , bucem i gburem wi臋c hooooj z nim

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gdy b臋dzie po trzydziestce to ja b臋d臋 z ni膮 ju偶 od 12 lat z czego 7 po 艣lubie. I jest moj膮 pierwsz膮 a ja jej pierwszym. Wychowywa艂a si臋 w tradycyjnej rodzinie gdzie z dzie膰mi si臋 rozmawia艂o zamiast ogl膮da膰 telewizj臋 i tym samym ona jej siostra i dwoje braci maja lepiej pouk艂adane w g艂owie ni偶 jej koledzy nie m贸wi膮c ju偶 o kole偶ankach. Ja jak chudy okularnik wiecznie skrobi膮cy co艣 w notatniku nie cieszy艂em si臋 powodzeniem, by艂em wykorzystywany jako przedmiot 偶art贸w. Zamiast leczy膰 si臋 z nieodwzajemnionej mi艂o艣c***o艣wi臋ci艂em si臋 pracy. A teraz, po wielu latach wyrzecze艅 i spalonych most贸w wy艂owi艂em diament w艣r贸d chwast贸w. Co do liczby partner贸w to nie uwierz臋, 偶e w swoim wieku masz na swoim koncie mniej ni偶 10-ciu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kompleksy. Lecz. U. Psychologa. A. Nie. Na. Forum. Chudy. Okularniku. That's what she said. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"diament w艣r贸d chwast贸w" :D trzeba przyzna膰, 偶e kolega ma poczucie humoru :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Co do liczby partner贸w to nie uwierz臋, 偶e w swoim wieku masz na swoim koncie mniej ni偶 10-ciu. " id膮c Twoim tokiem rozumowania ta Twoja wybranka musi mie膰 podobn膮 liczb臋 na koncie :classic_cool: no, przypu艣膰my, 偶e ze 2ch mniej skoro 2 lata ode mnie m艂odsza :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawe co by powiedzia艂
tw贸j diamencik wiedz膮c, 偶e wchodzisz na babskie fora i obra偶asz nieznane sobie kobiety... jeste艣 obrzydliwy kolego. a masz si臋 za niewiadomo kogo, bo jeste艣 zwyk艂膮 ciot膮 kt贸ra ca艂e 35 lat nie mia艂a powodzenia :D i masz si臋 przez to za lepszego? bo nikt nigdy na Ciebie nie spojrza艂? :D :D :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ostatnindzwon....................................................................................dzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii艅gggggggggoooooooooooooooooooooooooooooooooo bellllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii艅gggggggggoooooooooooooooooooooooooooooooooo bellllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii艅gggggggggoooooooooooooooooooooooooooooooooo bellllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii艅gggggggggoooooooooooooooooooooooooooooooooo bellllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii艅gggggggggoooooooooooooooooooooooooooooooooo bellllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii艅gggggggggoooooooooooooooooooooooooooooooooo bellllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii艅gggggggggoooooooooooooooooooooooooooooooooo bellllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii艅gggggggggoooooooooooooooooooooooooooooooooo bellllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii艅gggggggggoooooooooooooooooooooooooooooooooo bellllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post