Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy 2letnia córka kąpiąca się z ojcem to jakaś przesada

Polecane posty

Gość gość

`moja córcia ma faze, że wszystko chce robić z tatusiem, wczoraj mąż się kąpał, w bokserkach bo wiedział że córka będzie chciała wejść no i tak się faktycznie awanturowała że mąż wziął ją do wanny no i bawili się razem zabawkami do wody. Teściowa która przyjechała na Święta zrobiła karczemną awanture że to przegięcie żeby córka się z ojcem kąpała, tak się darła że myślałam że ją wywale z domu. Ja nie wiem, wydaje mi się że to nic złego

Gość gość
nie to nic złego, na basen też nie mogą iść razem i w morzu popływać ?

Gość gość
Ludzie teraz to we wszystkim dopatruja sie pedofilstwa.glupia masz tesciowa i tyle.

Gość gość
Wydaje mi sie, ze jesli tata jest w majtkach to raczej jakis wielki problem nie jest. W koncu na basenie tez bawi sie z corka przykladowo. Przesadza chyba troche tesciowa.

Gość gość
jeżeli tato był w bokserkach to uważam, że ok ale jakby był nago to by była już wg mnie przesada...

Gość gość
teściowa jakaś nienormalna, jak ojciec jest w majtkach to chyba nie ma żadnego problemu

Gość gość
mąż był w bokserkach bo wiedział, że córka będzie chciała przyjść do niego, nie dopuścił by z resztą do tego, żeby córka w ogóle zobaczyła go zupełnie nagiego. on jest tak ucieszony że nie potrafi niczego córusi odmówić tym bardziej że żyliśmy w długiej rozłące. Teściowa normalnie do mojej mamy dzwoniła żeby naskarzyc co my wyrabiamy.

Gość gość
co to znazy ze 2latka sie awanturowala? dziecka nie potrafisz wychowac!

Gość gość
Moj starszak całkiem niedawno (7l) przy stal się ze mna kąpać. Dla niego fizycznosc to coś naturalnego, nigdy nie smial się czy coś podobnego z różnic pomiędzy dziewczynkami i chlopcami. Mlodszy ma 3 lata i nadal czasem sie kapie ze mną czy mężem. Nie jest to codzienne ale dla mnie to absurd takie chowanie się bo mi pierś widac czy coś. Jak idziemy razem pod prysznic na basenie to nie ma zd***** ze jeeeee mamusiu bo ta pani ma wicej włosów albo podobnych scen. Chlpcy zawsze meli swoje strefy, wiedza ze ich narzady sa tylko ich i moga o nicb mówić z rodzicami czy lekarzem i nic mu innemu nic do nich. Starszy czesto opowiada ze musi polezec rano bo ma sztywnego siusiaka, ja muna to ze to dobrze, ze tak zdrowe siusiaki sie zachowuja szczególnie rano. Tak więc zapraszam teściowa do mnie jak sie brzy na kapiel z dzieckiem. Jakieś s dziwne zachowania ludzie mają

Gość gość
ale ja się nie pytam o wychowanie mojego dziecka tylko o ocene sytuacji... widocznie dzieci nie masz skoro głupio się pytasz więc co tu robisz??!!!

Gość gość
a jak maz idzie sie wysrac to mala tez musi byc z nim??

Gość gość
Ludzie to kąpanie z dzieckiem to coś nienaturalnego? Jak wy na wakacje jezdzicie, do sauny chodzicie czy z maluchami na baseny? No bez jaj! Dzieci chyba o różnicach w ciele mezczyzny czy kobiety beda się uczyc w przedszkolu czy szkole bawiac się w doktora itd bo rodzice nie potrafią im na swoim przykładzie tych roznic pokazać.

Gość gość
no za głowe go trzyma

Gość gość
Moj jak idzie do łazienki za lktrzeba to czasem syn idzie z nim i siada na swoim kibelku i tak jak tatuś czyta książkę zalatwiajac swoje potrzeby. Nie widzę w tym nic zlego.

Gość future8758
Olej tesciowa. Nic zlego Twoj maz nie zrobil. A to unikanie nagosci buduje w dziecku poczucie wstydu, a my traktujemy to jako cos bezboznego, ze jak mozna sie dziecku nago pokazac, ojejku. Moja kumpela (mloda dorosla) mieszka z rodzicami. U niej w chacie wszyscy wychodza z lazienki na golasa, nikt sie nikogo nie wstydzi i przede wszystkim relacja ona - jej rodzice jest totalnie aseksualna. Tak samo mam kolege, ktory jest nudysta i tez traktuje nagosc aseksualnie. Czy nie jest to zdrowe podejscie? Traktowanie ludzkiego ciala naturalnie, a nie jak cos wstydliwego? I mam na mysli tylko wewnatrz rodzinne podejscie do tematu. Bo wiekszosc z nas zaslania sie przed dziecmi itd. a potem one wlasnie ucza sie takiego wstydu, ze nawet na basenie niektorzy maja problem, zeby sie w szatni rozebrac przy innych osobach tej samej plci.

Gość Lycka0510
A jak by ojciec był bez majtek to co? Źle? Pedofil? Nagość jest przecież naturalna i nie powinniśmy się jej wstydzić. Tym bardziej, że dziewczynka ma tylko 2 latka...

Gość gość
Haha niech leci na Wspy Kanaryjskie na wakacje tesciowa, najlepiej na Furteventure, tam cale rodziny nago spedzaja czas na plaży i przyjeżdża taki polaczek i gapi się jak sroka w srebro , zenada. Potem sie lud dziwi ze facet nie pójdzie do urologa albo do ginekologa to wstyd

Gość Lycka0510
gość 21:00 No dokładnie w innych krajach jest inaczej. Ja na codzień mieszkam w Szwecji. Wyobraźcie sobie, że tam ludzie po mieszkaniach chodzą nago, albo w saunach też są goli. Też uznawałam to za dziwne...ale teraz przyzwyczaiłam się. Odkąd mamy syna już tak na golasa nie chodzimy, ale np. często przechodzę naga z łazienki do pokoju w którym jest mój syn, aby wziąźć coś z szafki. I nie ma w tym żadnych podtekstów seksualnych. W Polsce nagość i seks są uważane za grzech. Tak wmawiają wam księża... Tylko pogratulować teściowej...masakra...debilka...

teściowa jakaś porąbana, wywaliłabym na zbity pysk. A co kuźwa, na basenie to można z dzieckiem się bawić w wodzie, a w wannie to już nie? Dla takiego dziecka to jest zabawa i dobrze, że może pobyć z ojcem. Teściowa pewno w kościele krzyżem leży co niedziela :O

Gość gość
no ja właśnie w tym nic złego nie widziałam tylko wolałam zapytać bo myślałam że faktycznie jakas p******* jestem

Gość gość
heheh dobre :) też mieszkam już za granicą i widzę że Polska to chory kraj. A swoją drogą to rozmawiałam z mężem i wiecie co, ten przez tą głupią teściową naprawdę głupio się poczuł i ma wyrzuty że może przesadził i boi się, że własna matka mu d**e obrobi że nie normalny jest. I jeszcze powiedział że jest bardzo ciekawy skąd teściowa takie wyobrażenie ma że jak ojciec z córką w jednej wannie to już zboczeństwo jakieś. Przykro mu jest i mi. Teściową bym wysłała do domu, nawet już busa zczajałam do polski ale wszystko zajete