Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hymm dziwny jest ten świat

Polecane posty

Gość gość

i tyle powiem niewiem w gimnazjum mi sie podobała dziewczyna niby jest fajna ale chyba bym sie przed nia nie otworzył bo polonistke mamę ma i mnie top przeraża .

Gość gość
wogule mnie to zaczyna wkuzac bo widze z gimnazjum dziewczyny i tam sie imprezuja siostra kiedyś pytała bym szedł ale ja nielubie grac w siate ;/ zaczynam czuć siare bo prawie nigdzie nie wychodzę ;/mam nadzieje że niczego odemnie nie oczekuju ehh masakra .

Gość gość
jakoś niejestem istota społeczna wole pocichu zboku najlepiej z kilkoma ludźmi .

Gość gość
hymmm jak dziewczyne to ciacha z boku która zemna pogada i niebedzie mnie do tłumu ciagła .

Gość gość
dzik jest dziki dzik jest zły

Gość gość
nikt nic niepowie !

Gość gość
Dziwny jest ten świat, gdzie jeszcze wciąż mieści się wiele zła. I dziwne jest to, że od tylu lat człowiekiem gardzi człowiek. Dziwny ten świat, świat ludzkich spraw, czasem aż wstyd przyznać się. A jednak często jest, że ktoś słowem złym zabija tak, jak nożem. Lecz ludzi dobrej woli jest więcej i mocno wierzę w to, że ten świat nie zginie nigdy dzięki nim. Nie! Nie! Nie! Przyszedł już czas, najwyższy czas, nienawiść zniszczyć w sobie. Lecz ludzi dobrej woli jest więcej i mocno wierzę w to, że ten świat nie zginie nigdy dzięki nim. Nie! Nie! Nie! Przyszedł już czas, najwyższy czas, nienawiść zniszczyć w sobie. Ahem...Czesław Niemen :-) Nuż widelec, zmusi Cię do myślenia czy warto :-) Pozdrawiam

Gość gość
a oczym mam myslec świat jest sury zwichrowany i tyle i niewiadomo jak sie odnajść