Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikss

zgaga w ciąży

Polecane posty

Gość kikss

jakieś domowe sposoby za wyjątkiem migdałów bo jestem uczulona.

Gość gość
Zaparzyc len i wciągnąć (bo inaczej tego nie nazwę...) tę galaretę. Na raż, lub dzielić sobie. Miałam naprawdę ogromną zgage i prawie do samego końca to mi pomagało. W kryzysowych momentach bralam Rennie, ale nie jestem zwolenniczką leków w ciąży, więc pół i rzadko :)

Gość gość
mi kminek pomaga :)

zgadzam sie ze wypicie szklaneczki lnu mielonego pomaga bardzo ukoić pożar bo tak chyba mozna powiedziec o zgadze ciążowej. Ja robie sobie tez wieczorem kaszke manna na mleku która zreszta bardzo mi w ciazy smakuje i to tez pomaga.

Gość gość
Mi pomaga jogurt naturalny 2 łyżki :) powoli sobie zjeść :)

Gość gość
Rennie..pomaga zawsze i mozna stosować w ciąży

Gość gość
do d**y te domowe sposoby, len jest obleśny i nie działa, nie męcz się kobieto tylko kup GAVISCON w płynie jest ohydny ale w tabletkach całkiem znośny, jest dozwolony dla kobiet w ciąży, u mojego gina wisi nawet reklama tego leku

Gość Zosia1989
Witajcie:) Jestem Zosia i mam 25 lat. W sierpniu dowiedziałam się, że będę mamą. Rodzę w kwietniu. Mojej ciąży towarzyszyły różne przygody np. testy ciążowe a byłam w ciąży itp. Postanowiłam założyć kanał na youtube.com o ciąży. Będzie to miejsce zarówno dla kobiet oczekujących maleństwa, jak i starających się o swojego bobaska. Proszę o komentowanie i dzielenie się swoimi doświadczeniami. Możemy się wiele od siebie nauczyć. Będąc w ciąży brakowało mi takiego miejsca i filmików o tej tematyce. Oto link do mojego ostatniego filmiku: http://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=-sCcyEW5NVg. Jest o moich objawach i potędze kobiecej intuicji. Jeśli się Wam spodoba subskrybujcie, by być na bieżąco i razem tworzyć kanał. Mam nadzieję, że każda kobieta znajdzie tam coś dla siebie:) W kolejnych filmikach pojawią się informację dotyczące pierwszej wizyty u ginekologa oraz mitów związanych z ciążą - jednym słowem moja ciąża w pigułce. Buziaki:*

Gość gość
dzidzia bedzie miala dlugie wloski :D