Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co kupić mężowi do 20 zł

Polecane posty

Gość nie autorka tylko gość
papierośnica nawet jak nie pali :D upadłabym chyba na głowę. Po jaką cholerę bezużyteczny gadżet kojarzący się ze smrodem i psuciem zdrowia, większość znanych mi ludzi nie pali i nie lubi palaczy. U nas jak najbardziej sprawdzają się skarpety trekingowe mąż dostaje co roku i wręcz czeka na nie ;) jak byliśmy w sklepie sportowym nie chciał sobie kupić, bo Mikołaj ma mu przynieść, w tym roku kupiłam jego ulubiony model po przecenie z 25 zł na 15 zł i do tego czekolada ale kupiłam jeszcze organizer za 40 zł i fajny długopis to już 70 zł.

Gość gość
newsweek i batona , wyceniłas męża na 20 zł ? tragedia

Gość gość
w biedronce ostatnio widziałam takie zestawy adidasa antyperspirant i zel pod prysznic sama kupiłam swojemu podobny prezent bo wiem ze bardzo lubi te kosmetyki a na nic innego teraz mnie nie stać

Lodzika z połykiem :D a 2 dychy wydaj ns siebie

Gość gość
ale fajny temat :) weszłam z ciekawości czy ktoś coś w ogóle wymyśli a tu tyle ciekawych pomysłów :) nie przejmuj się że to tylko 20 zł, najważniejszy jest pomysł - nie zapomnij o ładnym opakowaniu :)

Gość gość
rozmien 20 zl na zlotowki,wrecz mezowi w sloiku i powiedz ze to sa magiczne zlotowki i zawsze kiedy bedzie mial ochote zebys spelnila jego erotyczna fantazje musi ci zaplacic 1 zl :-P

Gość gość
taaa... nie ma to jak zrobić z siebie dziwkę za złotówkę :D

Gość gość
dla meza sie mozna d****owac :-P aprzeciez dziewczyna chciala rady z czego najbardziez maz by sie ucieszyl :-P

Gość guest star
Pomysł ze złotówkami jest fantastyczny! Mąż sobie za złotówkę użyje, a na pozostałe 19 razy zaprosi kolegów z kombinatu i od każdego skasuje 80zł za loda i 120 za seks z lodem. W sumie z tych 20 złotych zrobi mu się około 2000, które może sobie spokojnie wydac na inne prostytutki. . A tak naprawdę to pomysł ze złotówkami jest sympatyczny. Taka d***** tylko dla męza. Podoba mi się. Tylko jak o tym powiedzieć przy rodzinie i dzieciach jak mąz odpakuje prezent? Poza tym 20 zł i tak do Ciebie wróci :)