Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zauważyliście że kobiety wolą mieć dziewczynki a chłoczykami się brzydzą

Polecane posty

23:37-ale o co chodzi w tym że mężczyzna widzi połowę świata a kobieta widzi dwie połowy?

Gość gość
nie o to mi chodziło facet nie musi się zwierzać mamusi, chodzić z nią na zakupy i pitolić pół godziny przez telefon - co nie oznacza, że nie kocha swojej matki a o to przecież chodzi, o miłość i szacunek nie wiem, dlaczego w celu udowodnienia miłości i szacunku wymagają tutaj niektóre panie od dorosłych facetów takich iście genderowskiech reakcji znam przypadki pseudo zżytych córek - dla własnej korzyści, bo matka da pieniądze, posiedzi z dzieckiem za darmo etc. i znam dobrze mojego męża, który nie dzwoni codziennie, nie zwierza się, nie robi razem ze swoją mamą zakupów, a bardzo ją szanuje, martwi się o nią i kocha tylko okazuje to tak, jak facet i chciałabym,by moje dzieci też tak sobie poukładały życie bo przecież od zwierzeń, intymnej bliskości jest mąż/żona to z małżonkiem tworzy się swój świat i w nim powinno się najlepiej czuć i znaleźć wszystko jako matka mam być trochę na uboczu ciekawa jestem, czy te wszystkie panie od męskich zwierzeń mamie chciałyby,by ich mężowie zwierzali się nie im, a swoim mamom kuriozum

23:41-"Racja, mężczyzna jest zadowolony najbardziej wtedy jak żona jest laską"--wyobraź sobie że dla mnie nie jest najważniejszy wygląd!Tylko cechy charakteru,to w jaki sposób odnosi się do mężczyzn, bycie całkowicie hetero,żeby nie czuła się lepsza będąc kobietą,była mi podległa,oddana,nie była feministką,była za gender i równouprawnieniem,była przeciwko gorszemu traktowaniu mężczyzn w społeczeństwie i instytucjach,no i przede wszystkim nie brzydziła się penisa mojego synka. No i sorry ale na kasę to raczej lecą kobiety a nie mężczyźni.

23:41-"Kobieta nawet jak ma doła, idzie do sklepu, kupi fajny kosmetyk albo wypije kawę z koleżanką"--wyobraź sobie że ja też jak mam doła to idę na zakupy(i usłyszałem to od Cichopek jak jej zadano pytanie, co należy robić jak ma się doła,i ona odp. że iść na zakupy albo posłuchać muzyki czy coś w tym stylu) NO i z tego wniosek taki że mężczyzna też powinien się malować żeby poczuć się lepiej tak jak kobieta w ramach gender. No i przecież jak kobiecie się powie że jest brzydka to to bierze do siebie a po mężczyźnie to spływa jak mu się powie że jest brzydki.

23:42-czyli mężczyzna nie potrafi funkcjonować bez kobiety,a kobieta beż mężczyzny tak?I to jemu jest trudniej być samotnym niż jej?

00:38-jak to nie musi?ale jeżeli chce?jeżeli tego potrzebuje?ja na przykład tak robię,a mam 27 lat.Dlaczego miałby tego nie robić?Że tylko córa może? Twój mężczyzna nie robi z mamą zakupów bo się ożenił z tobą.A czy ty robisz ze swoją matką zakupy? Od zwierzeń jest mąż/żona-tak ale co wypadku jak nie ma się męża/żony?No i po co pisałaś że lepiej jest mieć córkę bo z nią można gadać godzinami na starość?Ona będąc żoną ma gadać godzinami z matką a nie z mężem?Mając syna nie mogą godzinami gadać z matką?Tylko to się tyczy córek?

Gość gość
Moja córka nigdy nie lubiła różowych rzeczy, sukieneczek, spineczek teraz ma 12 lat i tak się ubriera się zazwyczaj tak bluzka, spodnie i kitka i i id zawsze bawiła się z chłopakami za to syn ma 5 lat i uwielbia się przytulać.

Gość gość
a ja wam powiem tak na zakonczenie tego glupiego tematu-kazda normalna matka njbardziej na swiecie pragnie zdrowego dziecka