Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zauważyliście że kobiety wolą mieć dziewczynki a chłoczykami się brzydzą

Polecane posty

Gość gość
A czy wy kobiety nie brzydziłyście sie swoich mężów, partnerów jak robiłyście z nimi te dziewczynki, wymarzone córki???

Gość gość
tak jak patrzę dookoła, to synowie sa bardziej zżyci z matkami, to oni są takimi lalusiami, co zawsze wpatrzeni w mamusię :D

Gość lampka lavvva
Ja mam syna i nie czuję się z tym źle,dziwnie?I nie wiem skąd biorą się takie opinie? Dlaczego nadal istnieją głupie stereotypy że chłopak=niegrzeczny,gburowaty,wypnie sie na rodziców na starość, a dziewczyna=zawsze kochana,miła,ciepła,opiekuńcza? przecież niepożądane cechy charakteru i zachowania mogą pojawić się u każdego niezaLEżnie od płci. denerwuje mnie takie segregacje że jak chłopak to na przemiał.

Gość gość
JA faktycznie wolałam coreczkę i bylam w trzech ciązach i za kazdym razem wolałam miec dziewczynke ale zeby sie brzydzic chłopcem to juz za wiele powiedziane.

Gość gość
tez uwazam ze kobiety wiekszosc woli dziewczynke. wszyscy tak mowia i w otoczeniu modla sie o dziewczynke. kolezanka ma corke i syna syn chodzi ubrany byle jak.nie ma z nim tematu. a dziewczynka ladna zadbana zawsze hetna do zabaw z mama

przecież córka rywalizuje o ojca z matką a syn o matkę z ojcem, no więc kobiety rodzą sobie konkurentki.

Gość gość
chłopcy sa cudowni :) synuś zawsze będzie mamusi a córka raczej w ojcu idola ma u mnie córka zawsze chodziła i chodzi swoimi drogami, a syn patrzy we mnie jak w słońce, ma już 9 lat, ale jest strasznie ze mną zwiazany uczuciowo i to się chyba nie zmieni :)

no właśnie dlatego mówię że temat to czyste prowo, ale teraz jest tyle patologii że nawet matki się brzydzą miejsc intymnych chłopczyków, bo porobiły się paniusie(nie wiem jak to nazwać) homośki,pedałki.Że nawet już takie tematy zakładają że ich denerwuje że u chłopczyka jest wszystko na wierzchu.A przecież Jezus też był chłopczykiem i się matka go nie brzydziła ani nikt inny.Że niby świat miałby dążyć do mniejszego popytu na chłopczyków ze względu że mają co innego w kroku?Co mogło do tego doprowadzić jaki czynnik,feminizm?Bo to jest zadanie żeby to rozwiązać raczej dla psychologów i badaczy.

Gość gość
Nie , ale zauwazylam ze zakladasz caly czas podobne tematy i musisz miec zryty beret.

Gość gość
Też to zauważyłam. Ja mam nadzieję, że będę mieć córkę, bo chłopca pewnie odpychałabym do męża, żeby mąż coś z nim zrobił, a nie ja.

08:01---No sorry ale to jest mój jedyny temat jaki założyłem na ten temat, na podstawie tamtych dwóch i innych które czytałem.Przecież napisałem że temat to czyste prowo.

Gość gość
mali chłopcy są obrzydliwi bleeee

Gość gość
sama jestes obrzydliwa.ja mam 4 dzieci w tym 3 corki zawsze chcialam miec syna no i mam w koncu :) Tak na marginesie nie to,ze dziewczynek nie lubie czy cos,ale wolalabym miec 4 synow niz 4 corki wiem co mowie.

Gość gość
a niektórzy wolą mieć chłopców żeby na starośc miał kto ich utrzymywać !

Gość gość3
Skąd zatem tylu dorosłych maminsynków? którzy kanapeczki nie potrafią sobie zrobić i których mamusie kontrolują w dorosłym życiu czy aby synowe nie KRZYWDZI jej syneczka hahaha

Gość gość
nigdy nawet w ten sposob nie pomyslalam

Gość gość
gosc3 to juz zalezy od wychowania i podejscia

Gość gość
Ja mam koleżankę ma syna 3 lata i córkę 7 lat . Na fejsie pełno zdjęć córki wystrojonej i wszędzie podpisy księżniczka , modeleczka itp . Za to syna ma może na te 200 zdjęć córki tylko 3 może dwa i już nie ma pod nimi żadnycn podpisów syn nie jest wystrojony ani nic.

Gość gość
Bo niektore mamuski sa walniete i tyle.

Gość gość3
10:42 no więc właśnie chyba nie wszystkie się brzydzą wbrew temu co pisze autorka, o to mi chodziło.

10:36--obrzydliwi a co w nich takiego obrzydliwego? paszczusze patololożko.Te co piszą nie lubią chłopczyków świadczy tylko o nich że nie nadają się na matki.A takie coś jak macierzyństwo nie istnieje,i to zostało udowodnione bo nie ma czegoś takiego jest tylko miłość do dziecka.Bo co to jest że niby te macierzyństwo?Może to posiadać tylko kobieta?

Gość gość
Ja mam syna i córkę i rzeczywiście córka jest bardziej usłuchana i bardziej dojrzalsza od syna. Nie powiem z synem też mam dobry kontakt i często z sobą rozmawiamy, jednak to co innego jak córka. Z córką pójdę na zakupy, poplotkujemy o ubiorzem o chłopakach. Zaznaczę, że moje dzieci to już nastolatki. Myślę, że co mają napisać osoby, które mają syna, a nie mają córki, tylko to, ze się z tego cieszą, bo co im pozostało. Trzeba cieszyć się, że się ma zdrowe dziec**przede wszystkim. Niestety nie jesteśmy zależni od płci. Znam przypadek gdzie kobieta starała się o trzecie dziecko pragnąć córki. Robiła testy owulacyjne i wiele innych rzeczy, chodziła na monitoring, do lekarza itd. i trzeci syn. Postanowiła po raz czwraty spróbować, jednak przygotować się jeszcze precyzyjniej. Po raz czwarty syn. Żal pozostał, jednak kocha swoich synów ponad życie. Także to jest przypadek, że nie ma skutecznej metody na zaplanowaniu płci. Może innym się udaje, ale moze to po prostu zbieg okoliczności;)

10:43--to świadczy tylko o tym że chłopczyki są dyskryminowani w Polsce, w Chinach czy Indiach czegoś takiego by nie doznawali.Że niby jak chcą się stroić to ma się im tego zabraniać,albo malowania się,albo przekłuwania kolczyków we wczesnym wieku.

Gość grzybobójczyni
mam z******ty kontakt z moimi synami.jak patrze na te głupie i puszczalskie dziewuchy ro rzygać mi się chce.uchowaj boże przed córkami i wnuczkami płci żeńskiej.a ile w nich agresji i słownej i fizycznej.

Gość grzybobójczyni
starszy chodzi z panną już 2 lata i jak patrze jak ona się pindzry przed lustem to mam odruch wymiotny,do tego wiecznie skrzywiona i pełna pretenskji.żądna dziewucha nie jest warta moich chłopakow.

gość3 10:49--no więc właśnie chyba nie wszystkie się brzydzą wbrew temu co pisze autorka, o to mi chodziło.---no właśnie piszę że "prawdopodobnie"takie są, ja to tylko badam.Na podstawie tego co przeczytałem.No i ja jestem autorem a nie autorką,jak widać w nazwie przecież.I jako że jestem mężczyzną przykro mi się takie matki czyta.:/