Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobić z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość
mieszkam z rodzicami- dziś powiedzieli, że mam sie dostosowac i trzymać małego na piętrze- czyli zero kuchni, inaczej świat nie będzie jak ona z psem nie wróci, zapytałam czy będą jak my wyjedziemy to jest nasza decyzja. Boli mnie to, że najpierw mnie nękali rób badania, pilnuj, nie pozxwalaj a teraz ja musze z nim sie ulotnić!

Gość gość
ten glupi pies nie nalezy do rodziny bo to pies kolezanki siostry

Gość gość
nie, jakiś rosyjski kundel o długiej sierści mały .

Gość gość
czy kundel czy posokowiec bawarski to nie ma znaczenia, chyba nie o wyglad chodzi? zeby byl nawet ratlerkiem to dalej jednak pies. no, a wracajac do sprawy to albo naprawdę macie dziwne układy, albo to jest wyssany z palca wpis, bo nie wierzę, że sa rodzice, którzy stawiają sprawę w ten sposób i nie reagują na to, że część domowników musi wyjechać w Boże Narodzenie, w szczególności, że jest to dziecko. i wolą psa wypuścić do domu odcinając mamę małego dziecka od kuchni? coś mi tu nie gra. chyba dobrze wymyśliłaś tę bajkę :)

Gość gość
maly, dlugowlosy rosyjski to pewnie toy terrier rosyjski?

Gość gość
i to jest właśnie najlepsze nic nie wymysłałam, owszem mogę schodzić ale ja na sobie tez będę nosić alergeny- fruwac nie potrafię! a to utrzymyje się w powoetrzu!

Gość gość
ale dlaczego pies nie może siedzieć w pokoju siostry?! bo ja tego nie rozumiem. jak była taka sytuacja to siedziałam przez kilka dni w pokoju z 35 kilową suką i było nam dobrze :)

Gość gość
wiesz- nie mam kogo zapytać bo ona wrzeszczy, rzuca się jak jest, znaczy była, a rodzice uważają, że robie porblem ja nie pozwalajac psu chodzxić po pomieszczeniach na dole! ja juz nie mam ochoty na święta z nimi, dla mnie jasne jest że ja jestem tylko by pilnować domu , a gdy siostra sie pojawia mam spadać. pare lat temu siostra do dopmu" przygarnęła kolegę" na 2 miesiące - z psem, który chodził gdzie chciał robił cop chciał, i to ja musiałam po nim sprzatać! gdy byłam w ciaży i wymiotowałam całaymi dniami i nocami ten kolega znów u nas mieszkał, palił a mnie wtedy aż dusiła, nie miałam żadnej intymności- ja tylko w ciązy jestem, a jak tak wymiotowałam i trafiłam przez to do szpitala z odwodnieniem sparwa pod dywan zamieciona, jak wróciłam nadal był! ja naprawdę nie mam nic do gadania! ja nigdy znajomcybh przyprowadzić do domu nie mogłam, a co dopiero gdyby mieli mieszkać tu- ale to jest właśnie równe kochanie moich rodziców

Gość gość
to sie nie zastanawiaj i idz od nich, po co Ci tam siedziec i uzerac sie, czyc sie gorszą, widziec, jak nie liczy się Twoje dziecko? co Twój facet na to? przygląda się i nic nie powie 'mamusi'? ja bym czym prędziej się zabrała stamtąd i odcięła się, bo to jakiś chory układ, naprawdę.

Gość gość
A do rodziny męża nie możecie wyjechać na święta?

z tego co teraz czytam wnioskuję, że Twoje relacje z rodzicami i siostrą nie były od dawna dobre; myślę że w takiej sytuacji nie powinniście razem mieszkać. Nie rozumiem Twoich rodziców, dlaczego gorzej traktują Ciebie, ale skoro tak jest to nie zmienisz ich myślenia a wszelkie próby przekonywania tylko wzmogą gniew. Jeżeli macie dokąd to może wyjedźcie na te święta, chociaż ja chyba pogadałabym poważnie z siostrą i spróbowała wpłynąć na nią żeby przyjechała bez psa.

Gość gość
Jak mnie denerwują wpisy osób,które nie czytają do końca tematu i się udzielają.Autorko współczuje rodziny.Twoja siostra wiedząc,że masz syna alergika nie powinna zgadzać się na opiekę nad psem koleżanki.zgadza się,że psy są też ważne i są członkami rodziny ale ludzie czytajcie-to nie jest członek rodziny.Jak dziadkowie mogą woleć spędzać świeta z obcym psem,ktory ma "własną rodzinę" niż z własnym wnukiem.Na Twoim miejscu nawet już bym nie dyskutowała tylko pojechała np. do teściów, może jeszcze Twoja mamuska zatęskni za wnukiem.Po za tym widać,że relacje nie macie za zdrowe i wyprowadzić powinniście się jak tylko się da najwczęsniej.