Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powiedzial ze ma dosc moich pretensji i wybuchow co mam zrobic

Polecane posty

Gość gość

hej wszystkim! Spotykam sie z facetem od sierpnia...., wszystko bylo ok..., ja jednak ja mi zaczyna zalezec robie sie jakas zaborcza i chociaz probuje czasami mi to nie wychodzi... w listopadzie mielismy mocniejsza kłotnie gdzie powiedzilam ze mam dosc i dziekuje...., on wtedy jednak nie dal za wygrana a ja poniewaz mi zalezalo złamałam sie... niby wszystko bylo ok jednak ja zaczelam miec pretenesje fakt faktem on byl cierpliwy nie powiem, ze nie... jednak napomknął pare razy zebym go tak nie naciskała ..., no i wczoraj... mielismy sie spotkac mi nie odpowidala jego godzina powidzialam ze ma byc o innej jak mu zalezy ;/ wiem, ze nie powinnam... wczesniej caly czas robilam mu wyrzuty bo ciagle cos mi nie pasowalo.... tym razem jednak on nie wytrzymal.... powiedzial ze ma dosc, ze ta relacja nie daje mi satysfkacji izyczy mi powodzenia (kilkakrotnie ja mu tak pisalam wczesniej praktycznie dosłownie to samo...) zdaje sobie sprawe ze przegielam i nie powinnam taka byc ...;/ nie odbieral telefonu .. wyslalam mu ssmsy ze chce sie spotkac i sumasumarum przyjechal ale nie mial ochoty ze mna rozmawiac ;/ przeprosilam go za swoje zachowanie, po napisalam smsa ze dziekuje ze przyjechal odpisal cos totalnie luznego, dzisiaj wyslal mi pierwszy smsa ale tez jakis taki w oderwaniu po czym odpisalam i cisza... Doradzcie co mam robic prosze..., nie chce go meczyc soba, mam mu dac czas zeby przemyslal to wszstko czy w jaki sposob mam zareagowac ;/ zalezy mi na nim inie chcialabym zeby to sie tak skonczylo ;/ Pomozcie proszę.

Gość gość
szkoda, ze nikt nie cchce mi nic doradzic ...

Gość gość
dziewczyny tudzież faceci doradzcie prosze co mam dalej z tym zrobic ;/

Gość Facetmąż
Może najpierw zacznij od jakiejś terapii . Od takich problemów to są psychologowie a nie forum .

Gość gość
nic dziwnego że facet odpuścił sobie bo nie chciał dłużej mieć nic wspólnego z taką patologią

Gość gość
P*****lnięta, niezrównoważona psychicznie, dupi facetowi że ma go dość, zrywa i jednocześnie że jej zależy, chora na mózg, taka baba to dżuma a nie partnerka :-O

Gość gość
moze po prostu zakochana i zagubiona? tak trudno to zrozumiec? wiem, ze nie postepowalam fair ale chce to naprawic wiec moze zamiast mi mowic jaka to ja nie jestem (bo zdaje sobie z tego sprawe ) doradzcie co mam zrobic zeby to naprawic?

Gość gość
"..... mam mu dac czas zeby przemyslal to wszstko czy w jaki sposob mam zareagowac..." To on ma przemyslec swoje zachowanie???? Kobieto, opamietaj sie. To ty powinnas isc na jakas terapie, bo z taka jedza nikt nie wytrzyma.

Gość gość
daj mu teraz spokój, nic nie pisz, niech chłopak widzi że potrafisz być normalna (chociaż sama nie jestem tego pewna) będzie chciał to się odezwie, jak nie to trudno, musisz się nauczyć że nie wolno tak postępować z facetami, oby to była dla ciebie nauczka

Gość gość
daj mu teraz spokój, nic nie pisz, niech chłopak widzi że potrafisz być normalna (chociaż sama nie jestem tego pewna) będzie chciał to się odezwie, jak nie to trudno, musisz się nauczyć że nie wolno tak postępować z facetami, oby to była dla ciebie nauczka

Gość gość
a te twój nie ma czasami zony,dzieci?

Gość gość
W ogóle daj mu spokój bo zj***esz mu życie, teraz jesteś taka wredna to po ślubie będzie tylko gorzej, z wiekiem już lawinowo się posypiesz psychicznie, jebel coraz większy :-O

Gość gość
Ja przemyslalam i wiem, ze jak da mi szanse to sie bede probowala zmienic;/ a on chodzilo mi oto ze musi sobie przemyslec czy jeszcze chce ;/

Gość gość
zapomnij🖐️

Gość gość
Ludzie jedziecie po mnie strasznie ;/ zdaje sobie sprawe jaka bylam! ale chce to zmienic!

Gość gość
czy Wy wszyscy jestescie idealni i nie popelniacie bledow? ;/

Gość gość
Za późno, już pozamiatane... Szukaj kogoś podobnego do ciebie, takiego co c**przyłoży raz w tygodniu, widać tego potrzebujesz :D

Gość gość
czy jestes jego kochanką?

Gość gość
Jak szmacisko dopadnie żonatego to wlasnie takie numery odstawia. Facet szybko przejrzy na oczy i zaczyna wiać od tego, tylko, że szmaciska tak szybko nie odpuści. Będzie się czepiać i czepiać dopóki w pysk nie zarobi

Gość gość
Niektóre tak mają, jak w ryja nie dostanie to będzie chora, będzie się goniła po całym osiedlu ;-)

Gość gość
ludzie nie jestem jego kochanka ani nie jest zonaty nie rozumiem ;/

Gość gość
to znaczy, że jesteś nienormalana i daj facetowi święty spok. niech sobie znajdzie normalną kobietę

Gość gość
idż kó,órwa do psychiatry

Gość gość
dlaczego dziewczyny są takimi swiniami ?, facet się stara a ta kretynka fochy pokazuje powinien kopnąc w d**e i powiedzieć co o niej myśli a moze następnego zaczeła by traktować z szacunkiem , zwykła szmata

Gość gość
czy Wy myslcie ze ja to specjalnie robilam? nie bylam pewna jego i stad moje zachowanie w chwilii kiedy cos bylo nie tak podejrzewalam, ze nie chce, ze nic do mnie nie czuje, ze moze ma jeszcze inna ludzie nie kazdy jest tak idealny ;/ nie chcialam tego tak wyszlo czego zaluje moze za pozno to zrozumialam ale wydawalo mi sie ze tak zwroce uwage na to co mnie boli ;/

Gość gość
a co cię tak bolało i na co tak naciskalaś?

Gość drewniana_panienka
no właśnie, co to było?

Gość drewniana_panienka
byłam taka, jak Ty, to chore emocje, ale z tego przecież można wyjść i to samemu, choć psych. to nie wstyd, po prostu lekarz... :)

Gość gość
do pewnego momentu bylo ok i z mojej strony rowniez, jednak mial on kolezanke z ktora nieraz sie spotykal na poczatku naszej znajomosc***otem przez przypadek dowiedzialam sie ze juz jak bylismy razem wyszedl z nią gdzies co moze jeszcze jakos moglabym zrozumiec ale nie powiedzial mi o tym co uwazam za nie w porzadku bo staral sie to ukryc..., ja wtedy zlamalam sie chcialam to skonczyc jednak on zaczal sie starac ale od tej pory ja ciagle mam mysli ze on sie z kims spotyka nistety i z tym nie potrafie sobie poradzic.....