Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małakaniadużabania

Czemu on tak się zachowuje

Polecane posty

Gość małakaniadużabania

Podoba mi się pewien chłopak... Przystojny, wysoki, wysportowany i ma jeszcze takie śliczne niebieskie oczka ;) jest tylko jeden problem on bardzo dziwnie zachowuje się w moim towarzystwie np. jeśli rozmawiam z jego kolegami gdzieś na przerwie i on z nimi też stoi to szybko się usuwa na drugi plan i nic się nie odzywa, czasami mija mnie i nawet nie powie cześć, dosłownie traktuje mnie jak powietrze. Jeszcze nie tak dawno widziałam, że ciągle się na mnie patrzy a kiedy ja się na niego spojrzałam udawał, że ogląda sb buty (komicznie to wyglądało) albo bił się na żarty z kolegą żeby zwrócić na sb uwagę i zawsze patrzył, czy ja patrze... ale od czasu kiedy jego dobry kumpel zaprosił mnie na studniówke wszystko się skończyło. Próbowałam z nim kilka razy rozmawiać, ale nigdy nie nawiązałam z nim kontaktu wzrokowego, bo on zawsze uciekał wzrokiem do góry w lewą stronę, zapraszałam go na imprezę to powiedział że ma juz plany na ten dzień. Od koleżanki dowiedziałam się, że bardzo go zraniła dziewczyna. Strasznie mi się podoba, nie wiem jak mam z nim rozmawiać, żeby się chociaż troche otworzył do mnie.

Gość gość
Skoro jego kumpel zaprosił Cię na studniówkę (co może świadczyć o zainteresowaniu) to możliwe, że unikając kontaktu z Tobą stara się być lojalny wobec kumpla.

Gość gość
Boi się zaangażować. Nie chce zostać zraniony po raz drugi. A ty zostałaś zaproszona przez kumpla. Czyli "zdradziłaś". I on się wycofuje.

Gość małakaniadużabania
Tylko on wcześniej przed tym jak jego kumpel mnie zaprosił też miał jakieś chore jazdy i raz się odzywał a raz nie... zauważyłam, że strasznie się boi patrzeć mi w oczy