Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie kasia

dziecko albo ja

Polecane posty

Gość nie kasia
czasami mam ochotę go walnąć. tak bardzo chciałabym móc go tak walnąć z pięści w szczękę, by upadł. by sam dotknął ziemi i żeby był oszołomiony, jak ja , gdy się dowiedziałam

Gość MelP
Czyli chyba kochasz.Wiesz,ze latwo nie bedzie?

Gość nie kasia
najprawdziwsza odpowedź: nie wiem. Poczułam ulgę, że to koniec męczenia się z jego niezdecydowaniem i humorami. Nie można było na niego liczyć. Praktycznie nigdy.

Gość nie kasia
nie będzie mną pomiatał, nie jestem zabawką, lalką, rzeczą

Gość MelP
Wiesz masz poczucie straty napewno. Przegrania. Masz w co uciec? Praca? Znajomi?

Gość nie kasia
co łatwo nie będzie? być bez niego? A w czym on mi pomagał? Co było łatwiej? Teraz wiem, co mogę zrobić i czego nie mogę. Teraz mogę zadbać o innych, a nie tylko o siebie.

Gość nie kasia
straty? pewnie tak. ale też zwycięstwa. Wiem, że gdy kocham, umiem dużo zrobić. I wiem, że nigdy nikogo nie zdradzę.

Gość MelP
Latwo psychicznie. Wtopilas czas,siebie i nic. Dobrze zrobilas ale serce jest glupie:-):-):-) Boli Cie to,prawda? Bo jak nie to co bys tu robila:-(

Gość nie kasia
boli mnie, że taka głupia byłam. boli mnie, że jestem zła. Chciałam,żeby mnie ktoś rozgrzeszył. Że miałam prawo powiedziec: dziecko albo ja. skoro zakładal śluby i rodzinę ze mną.

Gość nie kasia
naprawdę chcę go walnąć. raz.

Gość nie kasia
cały czas powtarzał, że to dziecko nie jest niczemu winne! Bo ja byłam winna. na mnie znalazł haka. K****a mać, ciekawe jakiego? za mocno mnie kochałaś? a może: za dużo dla mnie zrobiłaś? a może: nie spełniłaś tego, co sobie wymyśliłem i nie powiedziałem ci, a miałaś o zgadnąć? a może: miałaś czasem swoje zdanie, gdy się kłóciliśmy na tematy światopoglądowe?

Gość MelP
Zakladal rodzine? Macie dzieci? Slub? Wiesz czasami (szczegulnie w polsce) jak papieru nie ma idzieciaka to nie rodzina:-( Ja Cie w 100% rozgrzeszam. Zdradzil moze mial chwile slabosci. To ze jego plemnik gdzies tam wyladowal to jeszcze nie do konca oznacza ze wybral inne zycie ale ja chce haremu czyli i ciebie i tamta z dziexkiem to co innego. Ludzilas sie ze tamto to wpadka i blad...tak mysle. Okazalo sie,ze nie koniecznie:-(

Gość nie kasia
właśnie: nazwałaś to. dla niego to nie była wpadka i nie był błąd.

Gość nie kasia
i jeszcze jak ona go zostawiła, to sprawdzał w necie, dlaczego kobiety wybierają alkoholików (jej były podobno dużo pił) - przyłapałam go w nocy, myślał, że spałam.

Gość MelP
Mnie by to bolalo najbardziej. Zdrade mozna jakostm zrozumiec, moze nawet wybaczyc. Gorzej z akceptaxja tego ze ktos jej nie zaluje bo ma dziefko i jak znam zycie dziadkowie zachwyceni "lewym" wnukiem. Nagle to ty stalas sie ta zbedna:-(

Gość nie kasia
bingo. bezbłędnie trafiasz. Czy Ty też miałaś taką historię?

Gość nie kasia
Na szczęście mam zajęcie. dużo roboty. Nie mam czasu na bzdury. teraz tylko te głupie święta, gdy człowiek ma za dużo wolnego.

Gość MelP
Troche inna ale podobne emocje mi towarzyszyly.

Gość MelP
Nie kasia musze leciec. Dobrze, ze masz zajecie to pomaga. Jakbys miala chwile slabosci to m.delmar@interia.pl pisz bede odpowiadac:-) Czasami samo wypisanie pomaga:-)

Gość nie kasia
nie powinnam już o nim mówić. to człowiek (?), którego chcę zapomnieć.

Gość nie kasia
Dziękuję, M :)

Gość gość
nie kasia Dałam mu wybór po zdradzie. I tak to wyszło, że to ja jestem ta zła. 22.12.13 [zgłoś do usunięcia] +++++++++++++++++++ nie kasia uważam, że to zbyt nowoczesne dla mnie zajmować się dwoma rodzinami. Nie no nowoczesne jest bycie z facetem po zdradzie? hehheh

Gość gość
Właśnie nie nowoczesne od wieków mężczyźni kobietom to robią