Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Funmoon

Pożądanie

Polecane posty

Gość Funmoon

Rozstałam się z chłopakiem jakiś miesiąc temu,nie układało nam się,chyba straciłam nim zainteresowanie. Obecnie jesteśmy "przyjaciółmi" w cudzysłowiu bo sprawa wygląda dość dziwacznie. Jestem w paczce Ja,mój przyjaciel i mój były,z którym się przyjaźnie. Problem tkwi w tym że nie patrzę na niego tylko jak na przyjaciela..bardziej na partnera a nie chcę z nim być :( Unikam z nim kontaktu cielesnego bo mam z tym problem i marnie sobie radzę,raz zostaliśmy sami i dużo rzeczy się wydarzyło..całowaliśmy się,dotykaliśmy w miejscach intymnych i można powiedzieć że prawie do tego doszło. Czuję się okropnie za każdym razem gdy o tym myślę,najgorsze że nie miałam nic przeciwko gdy to zaczęliśmy. Nie chcę z nim być,ale nie umiem zapanować nad sobą gdy on mnie przytula lub próbuje pocałować. Nie wiem co mam zrobić,nie chcę żyć w taki sposób,oszukując samą siebie. nie wiem dlaczego tak się dzieje że można powiedzieć mam na niego ochotę,to jest straszne uczucie i już go nie chcę. Chcę uwolnić się od tego tylko prosze nie piszcie mi żebym z nim zerwała kontakt bo pękło by mi serce ze względu na to ze on jednak też jest moim przyjacielem. Błagam doradźcie cos,ciężko mi. :((

Gość gość
No ale wygląda na to, ze go chcesz jednak. Skoro go pragniesz i jestbtwoim przyjacielem, to nic dodać. On cie tez chce. To w czym problem? Bądźcie ze sobą.