Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana roku

JESTEM MEGA ZAZDROSNA O MĘŻA

Polecane posty

Gość gość
terenia to frajer

Gość gość
autorko nie przejmuj się wypowiedziami niejakiej tereni - to zgorzkaniały samotny babsztyl, którego nikt nawet kijem dotknąć nie chce dlatego tak na kafeterii tu życzy każdej kobiecie aby mąż ją zdradzał, aby zbrzydła w ciązy itp itd, należy jej współczuć a nie złościć się na nią biedaczkę

Gość gość
do goscia powyzej dolkadnie tak !!!!!!!!

Gość Bozon Higgsa
NIe jest źle. Po pierwsze, to każdy się ogląda za innymi, co nie znaczy że zaraz zdradza. Po drugie. dobrze, że jesteś zazdrosna, bo Ci na nim zależy. Co robić? Teraz pewnie nie masz ochoty na seks, czujesz się nieatrakcyjna, więc powinnać sama proponować mu loda, seks piersiami, nawet jak nie bardzo masz ochotę. Zrób makijaż czaem, Kilogramy zgubisz, zresztą, 2,5 mieś to dopiero początek, Po roku będzie oki. Ja nie znam matki która była laską przed ciążą, a po ciąży nie zgubiła. NIe gubią te co siedzą potem latami w domu o żrą po dziecku niedojedzone papki.

Gość gość
nie czytałem tych wpisow,nie daj się bajerom,wez to przerzyj,nawet jak ppojdzie na d***** to i tat ma chate i zone a to ważniejsze i tyle no ja wiem,starszy