Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rissa

Szalona dieta szybkie zrzucenie kg

Polecane posty

Gość rissa

Mam do zrzucenia 5kg - najlepiej do 10stycznia. Warzę 53kg, a chcę 47. Wiem, że czasu mam niewiele, więc nie mam możliwości bawić się w "zdrowe dietki". Co zaplanowałam: * śniadanie to jakaś bułka/kanapka, * obiad chińska zupka, * znów kanapka + mocna kawa (zawsze po niej polepsza się mój metabolizm) Przez cały dzień postaram się wpić 3 szklanki wody z 3 łyżkami octu jabłkowego. Dodatkowo trochę ćwiczeń, ale na to mam mało czasu. Macie jakieś rady dodatkowo???

Gość Monia_993
Jak chcesz szybko zrzucić kilka kilo, to raczej postaw na systematyczną aktywność sportową. Najlepiej ćwicz po czterdzieści minut dziennie, bo po takim czasie spala się tłuszczyk. Ja sama potrzebuję zrzuci 15 kilogramów. Na razie zrzuciłam tylko 3 kilo, ale na pewno do końca stycznia jeszcze dam radę więcej. Tak na wszelki wypadek wesprę się tymi tabletkami odchudzającymi - http://wsad.it/gosc/slimette i zobaczę jak to mi pójdzie. Znajoma je kiedyś brała i naprawdę sporo schudła.

Gość gość
naprawde chcesz codziennie faszerować się chemią z chińskich zupek? już lepiej ugotuj sobie sama jakąś zupę, np kapuśniak