Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jowitaaaaaaaaaa

Poznałam świetnego faceta ale nie ma prawa jazdy CO robic

Polecane posty

Gość gość
to nie jest błahostka

Gość gość
eee, prowokacja

Gość gosc 123
Moj ma prawko , ale nie jeździ już od 3 lat bo. Mu lekarz zabronił :( ja go woże :D Nie przeszkadza mi to :D

Gość gość
On ma 15 lat?? W przypadku dorosłego i normalnego to niemożliwe.

Gość gość
Up up up

Gość gość
22.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość eee, prowokacja x Niby czemu? Kobiety skreślają mężczyzn z bardziej błahych powodów. A to prawiczek, a to brak właśnie prawka, a to blondyn, a to nie takie studia, a to nie pije itp. Niby bzdury ale z powodu takich bzdur fajni faceci są sami.

Gość gość
w czym jest problem? Jesli facet jest fajny,kochający, to kobiecie chyba korona z głowy nie spadnie jeśli to akurat ona będzie prowadziła. Poza tym, to chyba świadczy o odpowiedzialności, skoro nie robi za wszelką cenę prawka, bo czuje że nie ma predyspozycji i nie chce stwarzać niebezpieczeństwa dla siebie i innych. Czy każdy musi prowadzić?

Gość gość
gość w czym jest problem? Jesli facet jest fajny,kochający, to kobiecie chyba korona z głowy nie spadnie jeśli to akurat ona będzie prowadziła. Poza tym, to chyba świadczy o odpowiedzialności, skoro nie robi za wszelką cenę prawka, bo czuje że nie ma predyspozycji i nie chce stwarzać niebezpieczeństwa dla siebie i innych. Czy każdy musi prowadzić? x Wg kobiet facet ma prowadzić i koniec. Nie przetłumaczysz im tego.

Gość myszełke
Tak, przeszkadzałoby mi to. Z przyczyn technicznych. Nie zawsze mogę sama prowadzić, ostatnio na przykład fatalnie skręciłam nogę i gdyby facet mnie po lekarzach nie woził, to nie wiem jakbym to wszystko ogarnęła. Ale nie, to nie jest powód odrzucenia człowieka. Poza tym wszystko zależy od kontekstu i sytuacji. Jeżeli się ma np. pieniądze na taksówki, to w ogóle nie ma kwestii. Chociaż ja tam wolę jeździć sama ;) Natomiast na taksówki nie stać mnie za bardzo.

Gość gość
co ja bym zrobila no no w ogole sama nie wiem jaka jest moja opinia w tym wypadku no w ogole siebie samej nie rozumiem hahahahahaahah 👄 www.youtube.com/watch?v=EqOI81uH7eQ

Gość 15 24
odpuść sobie znajomość z nim , bo wyrządzasz mu tylko krzywdę przez to że zapatrzył się w kretynkę , która ma mniej rozumu niz lakieru na paznokciach

Gość gość
prawo jazdy robic

Gość gość
mimo, że facet spełnia 9 na 10 wymagań kobiety i tak go skreśli bo prawka nie ma taka jest prawda

Gość gość
Nie każdy musi prowadzić, ale też nie każdemu musi odpowiadać to, że jego partner nie prowadzi. Niby nie pchać się za kółko, bo by się nie podołało to jakaś tam naciągana odpowiedzialność i rozsądne podejście, ale nie potrafić nauczyć się prowadzić to pewna ułomność. Korona z głowy by babce nie spadła - chociaż facet wiecznie na siedzeniu pasażera to trochę żałosne - ale wyobraźcie sobie, że to wy jesteście jedynymi kierowcami w związku, a potem w rodzinie. A poza tym kim dla większości facetów jest 'fajna, kochająca' kobieta, która np. nie potrafi gotować? Leniem :D

Gość gość
A poza tym kim dla większości facetów jest 'fajna, kochająca' kobieta, która np. nie potrafi gotować? Leniem smiech.gif x A po co facet nie może gotować a kobieta być kierowcą?

Gość gość
A co za problem nauczyć się jednego i drugiego? Przecież to proza życia, a nie fizyka kwantowa. Wyobraź sobie, że twoja laska ma urlop, a ty łazisz do roboty i jeszcze po ciężkim dniu musisz pichcić, bo ona ma dwie lewe ręce. Tak samo wyobraź sobie, że twoja laska z językiem na brodzie wozi dziec**** lekarzach, siebie do pracy, a potem jeszcze musi na zakupy pojechać, bo przecież ty nie przywieziesz do domu kilkunastu siat autobusem czy rowerem.

Gość pure soul
Facet wieczne za kierownicą to żałosne? Toż to seksizm i klęska feministek w walce o równouprawnienie! Nie popieracie idei feminizmu?

Gość gość
Wszystko byście zwaliły na faceta nawet rodzenie dzieci. Wystarczy, że dziś nie tylko pracujemy, wozimy was samochodem, gotujemy, sprzątamy, zajmujemy się dziećmi.

Gość Śmiech na pustej sali
Miliony ludzi radzi sobie bez prawa jazdy, a tylko księżniczki widzą w tym problem. Jakoś kiedyś wiele rodzin nie miało aut i sobie poradziły z zakupami, wyjazdami, dziećmi itd

Zasady fizyki kwantowej są prostsze bo obowiązują od zarania świata. Ta fizyka towarzyszy nam i od niej zależy ludzkość. A kodeks drogowy to sztuczny twór :D

Gość gość
No, nic chyba nie stoi na przeszkodzie, żebyś zamieszkał w jaskini i kontemplował prawa natury, zamiast raczyć się sztucznymi tworami takimi jak np. internet i zielone światło dla pieszych ;)

Z Tobą wszędzie :D

Gość gość
facet jest zniewieściały. Nie tylko brak prawa jazdy o tym świadczy, ale te jego zachwyty nad tobą. Teraz ci to imponuje, ale za jakiś czas poczujesz się zmęczona tymi komplementami i jego uduchowieniem.

Gość gość
Jak kobieta skreśla faceta tylko dla tego bo nie ma prawka czy jet prawiczkiem to musi być naprawdę ograniczona

Gość gość
Dzięki, ale ja jednak doceniam dobrodziejstwa cywilizacji. Tak jak i ty na pewno, a że palnąłeś coś niezbyt błyskotliwego to cóż, zdarza się. Swoją drogą - jakoś kiedyś wiele rodzin nie miało aut, ale zaczęło je kupować ;)

Tylko nie mówcie teraz ze kobiety to istoty emocjonalne, uduchowione, że najważniejsza jest miłość i wierność - bo jak pokazuje ten topik kobiety są bardziej pragmatyczne i materialne nastawne niż faceci. Facetowi nie przeszkadzałoby gdyby nie miała prawka, ale facet musi mieć bo to facet i co by koleżanki powiedziały :D

Gość gość
Facetowi być może akurat to by nie przeszkadzało, bo ciągle pewną rolę gra tu obyczajowość. Zapytaj się facetów ilu z nich nie przeszkadzałoby to, że ich laska nie umie gotować . Sytuacja byłaby analogiczna. Zapytaj się o to faceta, który prowadzi samochód i gotuje - myślisz, że będzie wyrozumiały? :D A i baby same mówią, że ich faceci im 'pomagają' lub 'nie pomagają' w domu - bo przecież to, że facet sobie własne gacie upierze albo wyczyśc**prysznic, z którego sam też korzysta to tylko łaskawa 'pomoc' z jego strony, i to w oczach samych kobiet. Więc czym na dobrą sprawę różni baba od faceta? Mechanizmy są te same. A pragmatykiem w życiu trzeba też być, bo potem, tak jak jedna pani stąd, kobieta budzi się jako szoferka ;) Jej facet na pewno był bardziej uduchowiony od niej, skoro ją wykorzystywał, co nie? :)

Jej facet był cwany a ona zaślepiona

Gość gość
No to chyba oczywiste, ale nie to jest sednem sprawy. Zastanów się, jaką wartość mają twoje 'światłe' wnioski, skoro w dyskusji nie chcesz odnieść się do meritum.

Gość gość
Facet bez prawka to dupa nie facet ;-) tak powiedziałam mojemu chłopakowi jak tylko go poznałam.Zapisał się na prawko, zrobił, jeździ już 15 lat i jest dobrym kierowcą i moim mężem hihihi No z grubej rury mu powiedziałam, ale tak tez myślę.Oczywiście z wyjątkiem osób chorych,upośledzonych, którzy po prostu nie mogą mieć prawka.