Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukiwaczka wozka

wozek spacerowy opinie i pomoc pliss

Polecane posty

Gość poszukiwaczka wozka

Hej Jestem na etapie poszukiwania wozka spacerowego dla synka. Zalezy mi na wozkach ktore skladaja sie w stylu "kanapki" zeby mialy wieksze kola niz te standardowe parasolki no i zeby mial dosc duzy kosz na zakupy.Waga to wiadomo max 10 kg no i zeby w miare latwo sie go prowadziło. Cenowo chciałąbym się tak zmiescic do 400 zł max 450zł Na oku mam Baby design Sprint a drugi typ to Michelle Xenop. Doradzi ktos? moze byc opinia na temat wymienionych wózków choc moga byc takze inne propozycje innych modeli. :) Dziekuje za pomoc.

Gość gość
A graco mirage?

Gość gość
A ile dziecko ma? Ja miałam najpierw tylko głęboki wózek, zawieszenie na paskach, duże koła, spory metalowy kosz.. i tak mi się to spodobało, że szukałam takiej spacerówki, ale nie znalazłam. :( W końcu kupiłam używany wózek Babyactive Ballerina Style 3w1 tylko po to, by używać spacerówki. Ma duże pompowane koła, prowadzi się super.. kosz bardzo duży i wytrzymały. Ale waży trochę ponad 10kg. Sprawuje się super! A takich, jak Ty piszesz, z dosyć dużymi kołami, to chyba jeszcze Baby Design Walker i Baby Design Mini (wersja przynajmniej z 2012 -chyba- roku... ona ma większe koła), ale spacerówka za to jest mała i bardzo lekka..ale to myślę, dla dziecka powyżej roku na pewno.. i raczej średnia na zimę.

Gość gość
baby design to najwiekszy szajs jaki moze byc ! nie wiem czemu ludzie kupuja te badziewne wozki za 500 zl jak mozna troche dolozyc i miec inglesine trip w twoim budzecie polecam cam micro zobacz na allegro ekstra włoski wozek a niestety babydesign to badziew made in Poland

Gość gość
Ja kupiłam ostatnio Graco Evo bo właśnie szukałam leciutkiego, łatwego w składaniu wózka z dużym koszem.Cena trochę większa niz ta którą podajesz ale może używany być przecież?

Gość poszukiwaczka wozka
dziecko ma 4.,5 miesiaca. mamy wozek 3w1 ale do samochodu sie nie miesc******starszym synku mam parasolke quatro mini i kupujac ten wozek popelnilam blad dlatego szukam innego..zalezy tez aby siedzisko mialo pozycje rozkladana do pozycji lezacej. poogladam te wozki na allegro. narazie sie rozgladam i zastanawiam bo niechce popelnic drugi raz bledu kupujac kijowy wozek.

Gość gość
dla takiego malenstwa jest dobra spacerowka kubelkowa bo jeszcze dobrze nie siedzi np quinny zapp extra lub buzz moze byc uzywany?

Gość gość
Wiecie co, jak nie wiem jak Wam się te wózki do auta nie mieszczą.. przcież te wszystkie dziwne nowoczesne wózki ze skrętnymi kołami nie są jakieś ogromniaste po złożeniu..Moja Ballerina na stelaż X, duże 4 pompowane koła..szeroko rozstawiona rączka.. Więc po złożeniu jest spota, a jakoś mąż wciska wózek do subaru imprezy, gdzie bagażnik jest tak beznadziejnie wyprofilowany (tzn. odstęp między górą, a dołem jest wąski), że ciężko wózek się wkłada, trzeba troszkę kombinować, po włożeniu miejsca jest trochę po bokach itp.. ale chodzi o sam moment wkładania: trzeba wózek poustawiać pod odpowiednim kątem, by wszedł.. (ja tego nie robię), a jednak duży wózek i wejdzie. Dla takiego małego dziecka jak Ty masz, to gondola, a nie spacerówka!!! Przecież Twoje dziecko do marca spokojnie w gondoli może jeździć. Po co takiego maluszka brać do spacerówki? Chyba, że myślisz tylko o wyjeździe na zakupy. Bo na spacery itp. powinno dziecko być jeszcze w gondoli: ma płasko, równo, ciepło.

Gość poszukiwaczka wozka
ja nie napisalam ze.chce wozek na teraz. narazie poszukuje i zbieram opinie by znowu nie kupic jakiegos.badziewia. starszy synek w gondoli jedzil tylko 5 miesiecy bo pozniej juz sie nie miescil i jezdzil w spacerowce z wozka 3w1. ale na jakies zakupy do sklepu to wiadomo ze lepszy mniejszy wozek. tak kola moze i wejda do bagaznika ale gondola juz sie tam nie zmiesci. synkowi teraz juz dzwigam oparcie w gondolce bo inaczej mi sie na spacerze drze jak lezy na plasko.

Gość gość
ja spacerówkę dla dziecka mam po poprzednim - graco, ale jednak chciałam coś mniejszego i lżejszego jako taką podwieźdupkę do samochodu :) kupiłam cam micro i powiem ci, że jestem super zadowolona. Wózeczek lekki, zwrotny, wygodny, ze zdejmowaną tapicerką, odsłanianymi bokami - tak, że w lecie zamiast pełnego zakrycia jest siateczka przewiewna, no i siedzisko rozkładane do pozycji leżącej - woziłam w nim dziecko jak miało 4 miesiące. Teraz w zimie wróciliśmy do gondoli, bo wiadomo, że spacerówka nei zagrzeje dziecka aż tak dobrze, ale na lato i wiosnę super :) Acha sprawdzałam na allegro były po ok 360-400zł, ale ja kupowałam na tosia.pl i płaciłam z przesyłką chyba 240 zł :)

Gość gość
polecam 3 w 1 passo, kupilam niedawno na amazon, super

A ja polecam z czystym sercem wóżek firmy mamas&papas ( peg perregio) model ORA. Najlepszy jaki miałam w życiu- a kilka ich już przetestowałam. Ja mam wersje 3 kołową- moja siostra jeździ 4 lata wersją czterokołową. I ja i ona jesteśmy super zadowolone. Bardzo wytrzymały, dobrze zrobiony, materiały najwyższej jakości, wygląd również super, nie jest za ciężki- a jak trzeba to i wciągam go na 3 piętro w bloku poprostu po schodach. Mój wózek w zeszłym roku wchodziłz nami pieszo na Śnieżkę w Karpaczu i już myślałąm żę będe musiałą go wyrzucić a tu taka niespodzianka i córka nadal w nim siedzi:) Mimo że córka ma już 3 i pół roku to jak idziemy piechotką gdzieś bardzo daleko na spacer to Ore zawsze ze sobą zabieram. Aha i moja trzy kołowa ma lepszy podnóżek- szerszy i dłuższy niż ta wersja czterokołowa. No i dobra rzecz zę rozkłada się na płasko a córka jeszcze czasem się w nim zdrzemnie:) Aha i składa się jak " kanapka". Gorąco polecam na allegro nowe znajdziesz za 350-450 zł:)

Ja moją ore zamówiłam właśnie z allegro - wcześniej miałam Navingtona - podobny do ory ale zapłaciłam za niego 900zł i po 2 m-ce sprzedałąm kupując ore za ok 400 zł. I teraz muszę stwierdzić zę to najlepszy wóżek jaki mialam. Wiem że firma jest jakaś zagraniczna i wszystkie wózki z allegro to są ściągane z zagranicy- mój też był powystawowy z zagranicy- ale żadnych śladów nie miał używania- nawet koła czyściutkie bez śladów. W zestawie miałam pałąk i folię na deszcz- siostra dodatkowo dostała torbę do wozka i okrycie na nóżki:) Teraz spodziewam się drugiego dziecka i szkoda ze nie ma tej ory 3in 1 bo napewno bym taką kupiła:) Jest rewelacyjna:)

Quinny Speedi miał moj starszy synek, duze skretne kola latwo sie prowadzil maly dosc dlugo w nim jezdzil ponad 2 lata, z calym sumieniem moge polecic

Gość kasia2014
polecam quinny buzz fajna kubełkowa spacerówka ja moją córkę woziłam jak miała już nie całe 3miesiące (wkład 0-18msc lub 18+)

Gość gość
a co sadzicie o coneco traper?

Gość gość
Dziewczyny a miała,któraś graco mirage plus bo szukam opinii o nim?