Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapłakanaaja99

Bardzo mi ciężko chłopak mnie zostawił po 3 miesiącach związku

Polecane posty

Gość zapłakanaaja99

Porzucił mnie chłopak z dnia na dzień bez podania przyczyny powiedział że możemy sie tylko kolegować i sie do mnie nie odzywa niewiem co robić nie mam siły nawet pisać tutaj płacze już 2 dzień bezustannie..

Gość zapłakanaaja99
Dzień wcześniej było idealnie gadaliśmy śmialiśmy sie a na drugi dzień że on nic nie czuje i chyba nie poczuje chce sie kolegować i sie nie odzywa gdy to usłyszałam mało nie zemdlałam.. Jestem na prochach nie daje rady teraz jeszcze święta umieram jestem chodzącą śmiercią..

Gość zapłakanaaja99
Jest mi bardzo smutno... niech ktoś mnie pocieszy

Gość gość
:* Wszystko jes po cos. Teraz koniec swiata, ale.. wyjdzie slonce. Bedize milosc, uwierz.

Gość zapłakanaaja99
Mam ochote umrzeć on traktuje mnie jak powietrze z faceta kochającego i martwiącego sie o mnie zmienił się w głaz nie odzywa sie do mnie nie daje znaku życia niewiem jak przeżyje te świeta..

Gość gosc 123
Ale świnia i to cham zrobił przed świętami ! Chyba mu szkoda było na prezent ciulowi ! Nic sie nie Martw piękna zrób sie na bóstwo i idź gdzieś na kawę a jak go spotkasz to go opluj . Polepszy ci sie :)

Gość gosc 123
Myśle ze już od dawna miał jakąś na boku , chamsko sie zachował . Jak ma samochód to mu go porysuj albo postaw na kapciu :)

Gość gość
Heh, pamietam to samo po moim pierwszym, niby trzy miesiace to nic, ale chorowalam za nim przez jakies dwa lata. Na pocieszenie dodam, ze teraz jestem w bardzo szczesliwym, powaznym zwiazku, a tamten jakis czas temu pisal mi, ze mnie kocha (choc jest w zwiazku z inna i w innym kraju). Uszy do gory, w koncu przejdzie!

Gość gość
Mnie też kiedyś chłopak rzucił przed świetami. Jak wróciłam do szkoły to kolezanki były przerażone, ze u mnie w domu taka bieda, bo schudłam tak, ze już nigdy mi się ta sztuka nie udała.

Gość gość
No to masz szanse na modelke :-)

Gość zapłakanaja99
Dzięki dziewczyny znajomość niby krótka ale bardzo sie zaangażowałam bo rozmawialiśmy codziennie spotykaliśmy sie też codziennie całe dnie spędzialiśmy razem pokochałam go szczerze jak nikogo innego. Schudłam już 3 kg i dalej chudne bo nic nie moge jeść.. Niewiem co sie stało nagle mu sie odwidziało nie potrafie tego pojąć..

Gość zapłakanaja99
Wspierał mnie , mam problemy z ojcem który jest alkoholikiem jak byłam mała bił mnie szarpał.. Miałam bardzo straszne dzieciństwo cały czas chodziłam nerwowa i do dziś tak zostało lecze sie u psychologa mam silną nerwice i zaburzenia psychologiczne.. Jestem bardzo wrażliwa i naleze do tych kobiet kochających za bardzo..

Gość gość
przeciez tylko 3 miesiace z nim chodziłas...nie przesadzaj,jakbys chodziła killka lat

Gość gość
po prostu bardzo kogos potzrebowalas i pewnie sobie go wyidealizowalas, a to jednak nie ten, nie martw sie, polowa ludzkosci to mezczyzni, znajdziesz swojego

Gość zapłakanaja99
Bardzo mi ciężko napisałam tutaj żeby sie wyżalić bo czuje ogromny bół i smutek.. On mnie kochał tzn obsypywał kwiatami prawił słodkie słowka było jak w bajce i nagle na drugi dzień to koniec nie pasuje mu nic do mnie nie czuje zupełny brak kontaktu ja sie pytam co sie stało on to zignorował nic mi nie odpowiedział i do teraz milczy.... Nie potrafie sobie znależc miejsca , nie potrafie sie skupić na świętach no nie umiem.. To był mój drugi chłopak który okazał się gorszy od pierwszego 2 razy.. Z tamtym rozstałam sie po 4 latach bo nie był dojrzały do poważnego związku a ten mnie zostawił bo nie kocha mimo że dzień wcześniej nie widział świata poza mną... Nie umiem sobie poradzić z tym wszystkim psycholog mi nic nie pomaga..

Gość gość
Nie smuc się! Przede wszystkim pomysl o swiętach, wiem że smutno, ale niestety takie zycie, ludzie rozstaja sie i po 30 latach. Mnie chlopak kiedys zostawil po 3 latach, kiedy mielismy razem wyjechać i zaczynać "zyc" na swoim. Życie jest pelne niespodzianek, ciesz sie nim, zanim bedzie za pozno :)

Gość zapłakanaja99
Mam porównanie bo przed nim byłam z facetem prawie 4 lata bardzo bolało ale teraz zabolało mnie 2 razy gorzej.. Bo o ile tamten sie starał widziałam że to typ takiego Piotrusia Pana była powazna rozmowa między nami i jakoś tamto rozstanie przebolałam , to to jest dla mnie koszmarem bo nic nie zapowadało końca, Było idealnie do samego końca , nigdy sie nawet nie kłóciliśmy chodziaż miał dużą wade przyłapałam go pare razy na kłamstwach mimo że były one niewielkiej rangi ale kłamał jak z nut.. Wcześniej tego nie widziałam ale teraz jak sobie to przypominam to dochodzi to wszystko do mnie..

Gość gość
jak on mogl zostawic cie przed świętami?

Gość zapłakanaja99
Gościu a dlaczego cie zostawił chłopak po 3 latach jaki powód c***odał? I jak teraz sie trzymasz masz kogoś , i ile chorowałaś tamto rozstanie?

Gość zapłakanaja99
Niewiem poprostu to zrobił .. Najgorsze że w perfidny sposób bo olał totalnie zadzwoniłam a on nagle że nie kocha że nic z tego nie będzie że było fajnie ale przeprasza u niego już nie ma motylków i już mu nie zalezy i od tego czasu milczy a na gg siedzi cały czas bo nie pracuje ani nie studiuje.

Gość gość
Nie podał powodu i to najbardziej bolało. Dokładnie tak jak u Ciebie - jednego dnia wszystko ok, a drugiego koniec. Wiem, że boli, bardzo przezywalam przez pierwszy miesiac, potem było coraz lepiej. Ogolnie siedzialo to we mnie z 9-10 miesięcy, bo przypadkiem poznalam kogos innego, z kim jestem juz trzeci rok i też nie wiem, co z tego będzie, bo ja chce wyjechać a on nie... No ale coz, po swoich doswiadczeniach wiem, ze zawsze znajdzie sie ktos, kto na nas czeka, predzej czy pozniej :)

Gość gość
Czas najlepszy na wszystko i najlepiej znalezc jakies zajecie, prace, hobby cokolwiek zeby nie myslec o tym. Czas najlepsze lekarstwo

Gość gość
Przeciez to tylko 3 miesiace - bez przesady! Moze masz syndrom bluszcza, skoro tak po 3 mies przezywasz? Dla chlopaka to byly pewnie poczatki zwiazku, a dla ciebie milosc wielka na cale zycie i go ta miloscia zameczylas. Za czym ty w ogole placzesz? Poszedla sobie, to sobie poszedl. Facetow jest pelno i ten widocznie nie byl wlasciwym.

Gość gość
dałas mu?

Gość zapłakanaja99
Był krótki owszem ale pokochałam go prawdziwie nie umiem udawać., Stosunku nie było jeszcze bo chciałam z tym poczekać jeszcze chwile z poprzednim po roku było , teraz chce chciałam jeszcze 2-3 miesiące poczekać.. Wiem że nie powinnam dać siebie całej ale naprawde mi na nim zalezało i to naprawde bardzo boli jak twój ukochany zostawia cie jak śmiecia..

Gość gość
ja byłam kiedyś z chłopakiem 4 miesiące (miałam 17 lat. bardzo się zakochałam, z nim przeżyłam swój pierwszy raz... po tym jak mnie zostawił też bardzo cierpiałam, oj bardzo. w 2 tyg spadło 10 kg. ciężko mi było o nim zapomnieć, ale starałam się jakoś normalnie żyć, w końcu byłam bardzo młoda. ale jakoś tak wyszło, że po 10 miesiącach się zeszliśmy... za miesiąc stuknie nam 8 rocznica związku, a nasz syn ma 2,5 roku ;) nie mówię, że u Ciebie tak będzie, ale czasem się udaje.

Gość zapłakanaja99
A czemu cie zostawił koleżanko wyżej?

Gość gość
zostawił mnie.. w sumie już dokładnie nie pamiętam. ale tłumaczył, że on się nigdy nie zmieni, że ja nie będę z nim szczęśliwa - tego typu rzeczy.

Gość gość
ja Cię dziewczyno pocieszę, mnie zostawił po 6 latach... byliśmy zaręczeni... zostawił przed samymi świętami..

Gość zapłakanaja99
Współczuje kochana , mnie pierwszy facet zostawił po 4 ale zrobił to w taki sposób że łatwo zniosłam rozstanie bo wyjasnił mi wszystko przeszliśmy długą rozmowe i nie mam żalu bo wiem że chciał dla mnie dobrze , mam z nim teraz kontakt jest sam nadal bo on poprostu do związku sie nie nadaje.. Natomiast ten zapadł sie pod ziemie i po rozstaniu oszukiwał że chce sie kolegować i że mnie bardzo lubi a to nie prawda bo nawet słowem sie do mnie nie odzywa w dodatku nie wyjasnił mi powodu tylko olał z dnia na dzień.. A ty jak sie trzymasz? jesteś teraz z kim? I ile u ciebie trwała żałoba?