Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olqerwa

Mama i rodzina żałują rozstania z moim byłym i mnie wykańczają

Polecane posty

Gość olqerwa

Byliśmy przed zaręczynami, kilka sprzeczek i jego niedojrzałe zachowanie.. zostawił mnie przez smsa, pózniej żałował i błagał o szansę, nie pozwoliłam się kolejny raz skrzywdzic i brnąc w to koło, ślepe.. czyli zasłużysz to może będzie ślub.. Rodzina, mama niby są ze mną, rozumieją, ale z drugiej strony ciągle żałują.. że on taki wykształcony, przystojny.. ostatni na świecie..ŚWIĘTY WRĘCZ a to się im przyśni, ciągle wspominają.. wykańcza mnie to, czuję się zaszczuta i jakby to była moja wina jakaś rada?

Gość olqerwa
a minęło już pół roku jak się rozstaliśmy, co ciekawe ja mu już dawałam drugą szansę jak mnie zdradził, i nie docenił tego.. nie dam kolejnej szansy, chce kogoś nowego..zakochac się bez bólu a rodzina jakby tego nie rozumie.Widzą we mnie wine

Gość olqerwa
nikt nie poradzi?

Gość Lajna_22
Rób jak Ty uważasz i jak czujesz bo to Twoje życie i to Ty będziesz żyła z tym człowiekiem.

Gość gośćććććććććććć
Nie przejmuj się tym, jesteś dorosła i nikt nie będzie Ci wybierał faceta, a zresztą ❤️ nie sługa, wybacz im zwłaszcza, że idą Święta🌼

Gość olqerwa
wiecie jest mi przykro, bo powinni jakoś to uszanowac, a ciągle jest takie odżałowanie, że sie przyzwyczaili, a mnie to boli

Gość gość
masz racje i dobrze zrobiłaś ze zostawiłaś go szacunek kobieta musi mieć a facet, który cie nie doceniła to zło. A rodzinka pogada a rozwód i tak by był.

Gość gość
Masz rację, a rodzina to już tak przeważnie bredzi bo nie była w tej sytuacji. Trzeba się szanować. Zobaczysz, że jak trafi Ci się następny i pewnie lepszy (zyczę Ci tego) to zapomną o tym dupku i będą zachwycali się obecnym.

Gość olqerwa
dzięki za podniesienie na duchu. Naprawdę czasem mi ciężko bo co o nim zapomnę, to nagle go wspomną i mam cały dzień smutny

Gość gość
bo rodzice myślą, że jak jeden cię zostawił to już sama na wieki zostaniesz. Ja tak mia lam i z partnerem rozeszliśmy się w zgodzie a nie ze względu na zdrady bo ich nie było ale rodzice i tak przeżywali ale powiedziałam, ze to moje życie i dziękuje za rady ale nei skorzystam i dali mi spokój nie jeden facet na świecie bez przesady .

Gość gośćććććććććććć
U mnie też tak było, chociaż nie był to "poważny związek", a raczej próba bycia razem, moja mama nie mogła zrozumieć, że nie chcę się z nim więcej spotykać, chociaż mówiłam, że "nie iskrzy" , bo przystojny itp. Ale teraz już rzadko wspomina.