Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trzydziesty ósmy dzień cyklu bez miesiączki czy to ciąża

Polecane posty

Gość gość

Witam, ostatnią miesiączke miałam 14 listopada, trwała jak zawsze tydzień. 23 listopada kochałam się z mężęm. Dziś jest 38 dzień a miesiączki nie ma : ( (i nie zapowiada się!) Od ostatniego stosunku minęły 4 tygodnie, więc dziś rano zrobiłam test ciążowy - negatywny, ale to mnie nie uspokoiło. Co prawda zdarzało mi się, że miesiączka przyszła po prawie 50 dniach, ale teraz tak jak zawsze się boję, że nie nadejdzie (nie chcemy mieć dzieci, a ja nie chcę przyjmować antykoncepcji, więc kochamy się w prezerwatywie, albo chwilkę bez)... Z pochwy wydobywa się mleczny śluz... Co o tym sądzicie? ; (

Gość gość
ale glupie pytanie, idz do wrozki to c***owie

Gość gość
myślę, że możesz urodzić wielbłąda

Gość gość
Czy są na tym forum ludzie? (nie idioci) ;) ?

Gość gosiówa
Ja mam tak samo tylko że 37 dc, ale my sie nie zabezpieczamy tylko jak juz, to mąż konczy na zewnątrz, bo poschodzimy do tego jak bedzie tak bedzie. Robiłaś test??

Gość gość
ale skad ludzie na tym forum maja wiedziec czy jestes w ciazy dziewczyno? bo nie rozumiem? chore pytanie troche :(

Gość gość
no właśnie skąd mamy wiedzieć czy jesteś w ciąży czy nie jeśli test jest negatywny? głupie pytanie to i głupie odpowiedzi, a tak serio - powtórz test, zrób badanie beta hcg.

Gość gość
wiesz co, wnioskuje ze jestes albo bardzo mloda albo bardzo pusta. bo piszesz ze dzieci nie chcesz, ale z mezem kochasz sie "chwilke bez". no sorrrrry. i potem sto pytan na kafe "jestem w ciazy czy nie jestem?". to kur/wa mac wez sie bzykaj w gumce jak nie chcesz ciazy i nie zasmiecaj forum, bo naprawde po kilka takich tematow dziennie i az sie juz rzygac chce.