Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oszalałam

Wymodle go

Polecane posty

Gość gość
tak jakbys wiedzial ze chodzi do kosciola a ja nie musze biegac od okna do okna bo chodze z nim szczawiku

Gość gość
tak wiem tłumoku i niedorajdo życiowa, że za czasów komuny wódka była na kartki a na prywatkach i zabawach bida z nędzą piła lemoniadę w szklanych butelkach :D

Gość gość
Ej modląca się zona skąd ty się uwałaś, że nie wiesz, że jak napiszesz bluźnierstwo na kafe , to ci wygwiazdkuje?

Gość gość
ha,ha ,niedorajdo zyciowa ,wiesz dlaczego ci -celowo pisze ci z malej litery ,odpowiadam ,bawi mnie to ,a co .

Gość gość
A ja się już tyle razy w życiu żarliwie modliłam, ale mało co zostało wysłuchane. Raz, za małolaty, modliłam się żebym mogła pójść w jedno miejsce spotkać się z konkretnym chłopakiem i chociaż wszystko wskazywało że to po prostu niemożliwe (nie będę tłumaczyć, ale po prostu wypadało mi wtedy coś ważnego i byłam pewna że nie będę mogła pójść), to okazało się, że się spełniło tak, jak chciałam.. Uważałam to wtedy za cud, w sumie do tej pory myślę, że to wymodliłam, chociaż teraz nie przykładam do tego takiej wagi, jak wtedy. Był taki czas, że modliłam się o to, żeby konkretna osoba odwzajemniła moje uczucie, ale szybko pojęłam, że nie o to chodzi, i modliłam się na zasadzie "Bóg wie, co dla mnie lepsze" prosząc po prostu o to, żebym się zakochała w kimś odpowiednim dla mnie z wzajemnością. Nie wiem już ile lat o to się modlę, i chociaż lubię stan bycia samą to jednak czasem brakuje mi bliskiej osoby, a tu cały czas moje życie uczuciowe stoi w miejscu. Już nawet się o miłość nie modlę, tylko o wolę życia, bo przez różne inne sprawy odechciewa mi się wszystkiego..

Gość gość
jak to skąd? prosto z ambony :D

Gość gość
uwalas ,ha ha

Gość gość
Ej to paskudo podobna do kobyły czy to ciebie zeswatali nie z tym co trzeba? :D:D:D

Gość gość
nie posraj się w gacie fajtłapo opóźniona w działaniu :D i napisz jeszcze raz dzifka :D

Gość gość
spojrz w lustro ,padniesz na zawal

Gość gość
odpowiem ci w twoim stylu - chcialabym sie posrac bo mam zatwardzenie

Gość gość
pewnie się nażarłas jakieś padliny po rodzinie :D

Gość gość
juz cie lubie ,po rodzinie nie chodzilam ,mam swoja w domu

Gość gość
dobra, powiedz tej modlącej się lafiryndzie, że jak dziś padnie na ryj i przeleży tak przez cały weekend to w poniedzialek w robocie na pewno znajdzie się chętny, co da jej polizać fujare i jaja :D

Gość gość
to ty powiedz bo ja juz zmykam ,musze sie oddac wyzszym celom 'fajnie sie z toba dyskutowalo' bay,bay

Gość gość
tylko sracza nie rozwal :D

Gość gość
Mialam kiedys do czynienia z kobieta ktora twierdzila ze dlugo sie modlila o dobrego meza, i ma co chciala, oczywiscie to osoba mocno wiarzaca