Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sela120

Czy to ciąża Okres spóżnia mi się miesiąc

Polecane posty

Gość Sela120

Witajcie. To naprawdę dla mnie wstydliwy temat, pewnie większość z was mnie wyśmieje, chociaż bardzo bym tego nie chciała, wolałabym pozyskać pomoc. Mam 16 lat i okres spóźnia mi się miesiąc. Zazwyczaj spóźniał mi się góra tydzień, raz miałam taki przypadek, że były to dwa tygodnie, ale poza tym innych przypadków nie miałam i ogólnie miesiączkowałam regularnie, dlatego teraz mam tak duże obawy. Jeśli chodzi o seks to jest to sprawa dość dziwna. Jestem z moim chłopakiem ponad rok. Robiliśmy to nie więcej niż 5 razy, ostatni raz w maju. Od tej pory nie współżyliśmy, robiliśmy jednak inne rzeczy. Około miesiąca temu uprawialiśmy seks francuski. Każdy wie na czym on polega, więc nie muszę zapewne tłumaczyć. NIE, nie uważam, że od tego coś się mogło stać, mam inne obawy. Chodzi o to, że całkiem możliwe, że miałam trochę spermy na dłoniach (chociaż wydawało mi się, że była ona wytarta, ale podobno tak szybko nie umiera) i czy jak wycierałam pochwę w łazience papierem, to czy to możliwe, że te śladowe ilośc**przedostały się do środka i zaszłam w ciążę ? Wiem, że to dla was idiotyczne, ale ja się cholernie martwię. To już miesiąc jak nie mam okresu. Kupić test czy nie ma sensu ? Pomocy.

Gość Sela120
Może mi ktoś pomóc ?

Gość 0 Terenia 0
23.12.13 [zgłoś do usunięcia] Sela120 "Około miesiąca temu uprawialiśmy seks francuski. Każdy wie na czym on polega, więc nie muszę zapewne tłumaczyć." Ja nie wiem :classic_cool: Wytłumacz :classic_cool: