Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mojemu chlopakowi na mnie zalezy

Polecane posty

Gość gość

jestesmy ze soba 4 miesiace dobrze nam razem ale ostatnio cos sie nie uklada on studiuje od domu 100 km widzimy sie co tydzien co dwa tygodnie roznie bywa ja go kocham ale czy on mnie tez? ostatnio rozmawialismy i doszlismy do wniosku ze nie wiemy jak to bedzie on tam ja tu on nie chce mnie skrzywdzic a ja go stacic teraz przyjechal na swieta w sobote ale jeszcze mnie nie odwiedził tlumaczac sie ze kuzyni go odwiedzili i cos popli jestem wyrozumiala bo nie czesto sie widuja,moze on juz nie chce do mnie przyjezdzac:( doradzcie

Gość pii
Najlepiej jest porozmawiać i dowiedzieć się u źródła o co chodzi. Może doszedł do wniosku, że związek nie jest dla niego? Spytaj o co biega.

Gość gość
mam taki zamiar ale nie chce go stracic:(

Gość gość
a ty go nie odwiedzasz?

Gość gość
jak mu dalas to wroci :-)

Gość gość
chcialamale jakos sie tak zlozylo ze on na niektorych weekendach na mecze bo trenuje pilke reczna i czesto gra w innych miejscowosciach rozmawialismy o tym i powiedzialam mu ze przyjade do niego on na to spoko planuje w styczniu jechac na ferjach na kilka dni ale nie wiem czy bedziemy razem jeszcze

Gość gość
oczywisciew tak no bo tak jesy no no w ogole sama nie wiem jaka jest moja opinia w tym wypadku no w ogole siebie samej nie rozumiem hahahahahaahah 👄 www.youtube.com/watch?v=EqOI81uH7eQ

Gość gość
doradzcie co ja mam robic?